Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
bronek

Re: Warny/Bany

Post autor: bronek »

uwaga bo te ha tfu moze byc uznane za obelge...
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

6 lat jestem na forum i w życiu ostrzeżenia nie miałem, polecam przestrzegać regulamin :joint:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Zglosilem za obelge ja sie nie czuje gorszy od tych co nie mieli nigdy ostrzezenia :evil:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

phobos pisze: 11 gru 2025, 14:21 czyli oparł foruming na wyzwiskach i teraz zgłasza posty z wyzwiskami?
Dokładnie. Przykładowo:
4-HO-MET pisze: 11 gru 2025, 0:46
phobos pisze: 10 gru 2025, 23:46 kolejny forumowy schizofrenik naćpany to jest
No a opowiedz jak miesiąc żeś grzał piwnice, żeby mnie wydoxxować w necie XD Kurwa, lamusie piwniczany :lol:

Póki to się mieści w jakichś granicach niezasrania toksycznością całego tematu, to ja nie będę czegoś takiego warnować, skoro takie ramy rozmowy sobie sami narzuciliście.
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

Post autor: 4-HO-MET »

Przecież to on mnie tam zaczął pierwszy wyzywać :what:
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

a bo on sie pierszy zacząl
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

4-HO-MET pisze: 12 gru 2025, 14:05 Przecież to on mnie tam zaczął pierwszy wyzywać :what:
no właśnie dlatego nie dałem warna, chociaż generalnie cała "rozmowa" dla mnie była mocno toksyczna

jakbyś to samo napisał niesprowokowany w kierunku randomowego usera, sytuacja byłaby inna

edit:
ale ja to ja, za gogiego się nie wypowiadam
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

jajca pisze: 12 gru 2025, 14:13 a bo on sie pierszy zacząl
Jajca, idż z saturnem lepiej pogadaj kiedy wyczyści cie z nasienia. Albo książkę śpiewaka poczytaj. :rotfl:

Dodano po 12 minutach :
Lowrider pisze: 12 gru 2025, 14:22
4-HO-MET pisze: 12 gru 2025, 14:05 Przecież to on mnie tam zaczął pierwszy wyzywać :what:
no właśnie dlatego nie dałem warna, chociaż generalnie cała "rozmowa" dla mnie była mocno toksyczna

jakbyś to samo napisał niesprowokowany w kierunku randomowego usera, sytuacja byłaby inna

edit:
ale ja to ja, za gogiego się nie wypowiadam
Ale też nie dziw się, że jadę z gościem, którego de facto już dawno nie powinno być na forum, bo doxuje użytkowników, wkleja ich dane personalne.

Nie będę gadał, że nigdy nikomu nie wbijam tutaj szpilki z jakimś tam wyzwiskiem, ale prawda jedt taka, że znacznie znacznie częściej to jakieś bakłażany albo dr zjeby wyzywają mnie od cweli tylko dlatego, że wyraziłem swoją opinię na dany temat. :)
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

:lol:
Nazwałem cię raz, co prawda w nerwach ale jak widać intuicja zawsze kieruje bez pudła. Wytrzyj nosek i zmień se avka na Żuroma albo policyjnego komendanta, bo robisz przypał szacownemu panu Szalonemu Michałowi. On pewno też lubi donosić, co :lol:
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

typ co zjechał na bana bo przyszedł na forum by poubliżać rondlarzom i dalej robi to samo będzie mnie pouczał w temacie regulaminu, jak ja miałem w życiu jednego warna bo obraziłem typka który mi ubliżał i się rozjebał na moderacji, a drugiego warna dętego mam teraz za wrzucenie avatara z murzynem xD takim w szkole się wrzucało tornister do damskiego i teraz są efekty, pozgłaszałem więc jego posty bo czemu jakaś parówa dęta ma się na mnie rozpierdalać i wydawać z siebie autystyczne okrzyki zwycięstwa, niech też dotyczą go zasady

@Lowrider w temacie polityka szarpał mi nogawkę nim napisałem posta w najgorszym użytkowniku ale wtedy nie reagowałem na zaczepki, jak już chcesz być taki dokładny i prowadzić postępowanie kto komu gdzie jak i kiedy
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

dr zjeb pisze: 12 gru 2025, 14:54 :lol:
Nazwałem cię raz, co prawda w nerwach ale jak widać intuicja zawsze kieruje bez pudła. Wytrzyj nosek i zmień se avka na Żuroma albo policyjnego komendanta, bo robisz przypał szacownemu panu Szalonemu Michałowi. On pewno też lubi donosić, co :lol:
ok e-gicie lat 20
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

:lol:
Typ pozuje na yardowego, antysystemowego niekomercyjnego prawilniaka, a jak przyszło co do czego wyszedł cosplay wąsatego Młodego Drona ze Spisu rozjebusów
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

phobos pisze: 12 gru 2025, 15:07 typ co zjechał na bana bo przyszedł na forum by poubliżać rondlarzom i dalej robi to samo będzie mnie pouczał w temacie regulaminu, jak ja miałem w życiu jednego warna bo obraziłem typka który mi ubliżał i się rozjebał na moderacji, a drugiego warna dętego mam teraz za wrzucenie avatara z murzynem xD takim w szkole się wrzucało tornister do damskiego i teraz są efekty, pozgłaszałem więc jego posty bo czemu jakaś parówa dęta ma się na mnie rozpierdalać i wydawać z siebie autystyczne okrzyki zwycięstwa, niech też dotyczą go zasady

@Lowrider w temacie polityka szarpał mi nogawkę nim napisałem posta w najgorszym użytkowniku ale wtedy nie reagowałem na zaczepki, jak już chcesz być taki dokładny i prowadzić postępowanie kto komu gdzie jak i kiedy
pisze coś typ o byciu autystycznym co przeszukuje internety w poszukiwaniu personaliów randomowych typów, bo się śmieją z ich poglądów politycznych XD I jeszcze zarzeka się, że on regulaminu nie złamał XD jak już se popłakałeś, bo warn popsuł ci twój perfekcyjny e-rekord, wytrzyj łzy i zmykaj gadać z chatem gpt. No i najlepiej znowu zacznij udawać, że masz mnie na mute. Ale jednak cieszę się chłopcze, że w koncu się zacząłeś pucować przed e-gitami z procederów stalkingowych/doxowych. przyznanie się, że ma się problem to ważny krok w drodze ku lepszemu, może teraz czas na terapię?

Dodano po 1 minucie 53 sekundach:
dr zjeb pisze: 12 gru 2025, 15:22 :lol:
Typ pozuje na yardowego, antysystemowego niekomercyjnego prawilniaka, a jak przyszło co do czego wyszedł cosplay wąsatego Młodego Drona ze Spisu rozjebusów
w tych czasach e-zasady poważna rzecz dla młodzieży.
Ostatnio zmieniony 12 gru 2025, 15:30 przez 4-HO-MET, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

czy ty przypadkiem podniecony że możesz się rozpierdolić nie pucowałeś się na użytkownika jasnego vel pixie że znasz go z innego forum?
ffeee pisze: 12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

A to napisanie, że kogoś zna się z innego forum łamie regulamin? :lol: Przecież ani nie wstawiłem jego mordy, ani facebooka ani nazwiska nie podałem.

czy może dla was e-gitów, co ulice znają z czacika kąkuterowego, to złamanie jakichś zasad?
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

a ja gdzieś złamałem regulamin? podawałem gdzieś twoje nazwisko albo nieocenzurowaną mordę ujawniającą twój wizerunek? to ty wrzuciłeś fb randomowego chłopka że to rzekomo ja a teraz udajesz gita bo okazałeś się leszczem łatwym do rozkminienia
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
4-HO-MET
Zbanowany

phobos pisze: 12 gru 2025, 15:36 a ja gdzieś złamałem regulamin? podawałem gdzieś twoje nazwisko albo nieocenzurowaną mordę ujawniającą twój wizerunek? to ty wrzuciłeś fb randomowego chłopka że to rzekomo ja a teraz udajesz gita bo okazałeś się leszczem łatwym do rozkminienia
Najpierw wrzuciłeś zdjęcia tego kolesia lat 50 i jego karyny, czyli doxing #1, później moje, czyli doxing #2. Btw nie wiem czy wiesz, ale tamten typ coś zamierzał z tym zrobić prawnie, bo go to srogo wkurwiło, ale nie wiem czy coś kminił, wiem że założył tu konto i coś tam próbował dokumentować. nevertheless brawo za narobienie sobie kwasu. :lol:
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

to niech się ujawni może i wyśle łzawe oświadczenie prawne na adres do doręczeń
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Megidox pisze: 12 gru 2025, 15:37 Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Myślisz że czemu mam to w podpisie od 11tki
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
ODPOWIEDZ