Miałem nadzieję, że to będzie o zakapiorach ze Śródmieścia Południowego w latach 90, obskurne winkle, bramy, braun, dziesiony. A tu jacyś fajnopolacy w restauracji.
dr zjeb pisze: ↑02 gru 2025, 9:17
Oni za to wołają 95 peelenów
kto to kupi ? xD za darmo bym nie chciał po tym opisie
Kupią, kupią a żulczyk w mediach obwieści, że sokół to nowy hłasko.
Kupią całe stada Warszawiaków i ludzi z dużych miast, dla których Sokół to reprezentant antyestabliszmentowego gremium. Ludzie zafascynowani charakternym miastem, nie to co cipeczki na wsi, gdzie dzieci głaszczą krówki.
Przemki Rudzkie (i bronek) zachwycone.
To nie jest wieś, gdzie dzieci głaszczą krówki
Tu dzieci czują syf już od podstawówki
Biedni z zewnątrz przyjeżdżają tu do raju
Miejscowi bogaci wciąż stąd uciekają
Im więcej Wietnamczyków, tym mniej gołębi w centrum
Pod Rotundą pięciu etiopskich 50 centów
Mijamy się lub żyjemy tu w symbiozie
Ty zarobisz na mnie, ja na Tobie zarobie
Powiem wam, że pieniądze to nie cel
Lecz to miasto zapomniało o tym kiedyś gdzieś
Łapmy promienie zamiast eskalacji zła
Warszawa – stolica moja – WWA...
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
hahahah jebać tego śmiesznego redaktorka który napisał książkę bolkowi i konusowi rtv. Trzeba też przyznać że ładnie sobie jaszczomb krąg ludzi przerotował słuchając takiego "Życie depcze wyobraźnie", o jego cytacie "pandemia była potrzebna" nie wspominając
No właśnie przez lizanie po fiutach boję się to włączyć.
Choć strzelam, że go będzie teraz bardzo dużo w mediach, bo widać, że mu zależy na promocji książki.
Ale obejrzałbym se jakiś normalny wywiad, a nie spijanie z dziubków.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Nie wiem, ja mam jakieś zboczenie, że często czytam takie "ciekawostki", przeczytałem książkę Mesa, przeczytałem Ostrego, przeczytałem Kozaka. A tego kurwa jakoś się boję dotknąć. Tzw. cringe antycypacyjny.