Warny/Bany
Moderator: Moderatorzy
- zemsta1camzata
Re: Warny/Bany
wstawaj multikonciarzu bez honoru, zesrałeś się w badeje jak benzo kiedyś
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
mam cie na strzała krasnoludek, wypierdalaj na zieloneimperium.pl gdzie twoje miejsce lamusiak
Post zgłoszony, ale nie widzę podstaw do ukarania ostrzeżeniem, ponieważ użytkownik już je otrzymał.
Pozdrawiam
gogi
Post zgłoszony, ale nie widzę podstaw do ukarania ostrzeżeniem, ponieważ użytkownik już je otrzymał.
Pozdrawiam
gogi
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
- zemsta1camzata
ty wypierdalaj na perma tak jak się zakładałeś
o kurwa popłacz sie jeszcze
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
kurwa grałem kiedyś w zielone imperium, z 7mln pkt miałem, sadziło się gruszki i wiśnie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- zemsta1camzata
napisz do matki swna jeszcze raz
o 6 rano tak by wszyscy spali oprócz kontraktów b2b na zdalnym
I cyk zgloszonebaqlashan pisze: ↑09 gru 2025, 22:17 kojarzycie w podstawówce jak zawsze znalazł się taki gogusiowaty lamus co zgłaszał nauczycielce "pse pani a ten i ten nie odrobili pracy domowej" zemstacamzata w pigułce.
jak się rodzi w człowieku taki mindset cwela to nie wiem, chyba trzeba mieć przyjebanych starych co nie umieli najbardziej podstawowych wartości wpoić do łba ew obracać się od dziecka w jakimś na maxa pedalskim towarzystwie złożonym z gnębionych kujonów bananowych jak w tych filmach amerykańskich. albo mieć dużo nienawiści do samego siebie i kompensować to sobie poprzez donoszenie na innych, huj wie bo przerasta to moje zrozumienie.
jego profil polityczny tylko dopełnia obrazek skończonego zjeba. wgl jest ktokolwiek na forum co może powiedzieć że to jest spoko ziomek i lubi jego foruming?floo i art sie nie licza.
to usuwanie i gorączkowa zmiana nicka świadczące o przejmowaniu się opinia jakis gamoni z czacika czy forum to imo jeszcze większa wpadka niż stalkowanie pani badmanowej
Ostatnio zmieniony 09 gru 2025, 22:35 przez jajca, łącznie zmieniany 1 raz.
- piernikowyskoczek
dobre dymy
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Skit to te słynne już rozmowy nagrane?
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Chodzilo mi o zmiane nicka na czaciku w srodku nocy, chyba tam jeszcze profilowe zostało podmienione ze niby zupelnie inny user xD
Tak w ogóle to za co zablokowano temat "Króciutko"?
Który skit? "Telefon" czy "Kłótnia kochanków"?
Tak w ogóle to za co zablokowano temat "Króciutko"?
Najlepiej dwa @2rzyn dawaj
@bronek dawaj wrzucaj
tak było jak jajca pisze
@bronek dawaj wrzucaj
tak było jak jajca pisze
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
LEGIA SPORT BALETY
aa że na discordzie myślałem że gardzisz i nie wchodzisz
tam w ogóle se chłopy nicki/avatary zmieniają co rusz, co akurat śmieszy bo byłoby to idealne miejsce dla biednego bakłażana tylko że w jego kodeksie forum by przemo jest prawilne a discordy pedalskie
nie, niby dlaczego? Ale ciekawe, ze o tym piszesz, bo imo akurat właśnie po przykładzie slizgawki widac, ze cos moze byc w tej prawilnosci forów by przemo. Na slizgawkowym discordzie niby ci sami userzy, a zupelnie inny klimat - slizgawkowicze maja tam nagle kompletnie inny styl pisania, komunikacji. Te same osoby na forum wydają się dużo bardziej powściągliwe i rozsądne, a tam nagle odpięte wrotki i momentami wjezdza wajb jakiegos czata z gier dla dzieci i łebków które ma sie ochotę wytagrać za uszy. Może właśnie to przez te płynność tożsamości o której piszesz.
Dokładnie, Diskworld wajb starych płotkar przy papierosku
za obrażanie użytkownika SWN, bo użytkownik książęnieporządek zrezygnował z forum, więc obelgi wobec niego umieszczone na albumie nie mogą być podstawą do kary wynikającej z regulaminu