Pono
- scam_sakawa
Re: Pono
Pono nie kłamał, mówiąc że to, co zostanie po nim to te słowa
Ciekawe, czy Sokół powiedziałby Ponowi, że nie dla niegramotnych ten warszawski taniec
Ciekawe, czy Sokół powiedziałby Ponowi, że nie dla niegramotnych ten warszawski taniec
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
żyć trzeba umieć, a nie kitrać jak frajerscam_sakawa pisze: ↑09 gru 2025, 13:43 Ciekawe, czy Sokół powiedziałby Ponowi, że nie dla niegramotnych ten warszawski taniec
Lepiej by jednak wyszło, jakby trochę pokitrał.
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
nie no to raczej nie jest kwestia dumy, że ktoś nie chce iść na etat. Ale Pono pewnie coś tam zarabiał z muzyki, szło w miarę lekko, był kwit, można było wstawać o 9 i snuć jakieś gównoplany o przestrzeniach artystycznych i tego typu bo jednak jak w wieku 40 lat nie przeporacowałeś pewnie z łącznie dwóch lat w robocie min 40h/tydzien to już się nieco odkleiłeś od rzeczywistości. A syn Alka z całych "transaprentnych" zipów był chyba taki najbardziej powiedzmy lekkoduch piotruś pan. Kurwa idealny dowód na to to jak z kilka lat temu widziałem nie wiem czy jakiś wywiad czy inny materiał od ponowskich z chaty, razem z tą żoną/partnerką to tam kurwa ciężki syf był, rozgardiasz ogólny i nie, że beida czy coś tylko ogólne zaniedbanie typu, że przez tydzien nie składasz ciuchów i nie wkładasz do szafy tylko rzucasz na glebę i masz w huju i to jest ogólnie akceptowalne widocznie na tym kwadracie ogniska domowego. Tam chłop pisał o zmywaniu naczyń, ale to pewnie już w momencie jak cała zastawa w chacie była upierdolona i nie było na czym jeść. Co nie zmienia faktu, że raper był dobry, słuchałem, lubiłem.
Mały detal, bo uzdolnionym, nie umierającym, ale oba na u, poza tym się zgadzaW 2006 roku, razem z windsurferką Zofią Klepacką, założył Fundację Hey Przygodo pomagającą potrzebującym, uzdolnionym dzieciom.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dla mnie to akurat zawsze sprawiał wrażenie zarozumiałego i jakiegoś takiego bez kija nie podchodź. W sensie taka jakas dziwna aura wokół niego byla. Natomiast jak się wypowiadał w jakimś wywiadzie to wtedy miałem wrażenie, że nie no w sumie normalny chłop, nie jakiś buc.
Ale i tak jakbym miał wymieniać raperów, którzy wydają się sympatyczni to o Pono bym nie pomyślał.
Od Sokoła też bije taka aura buca, zakładając, że ktos go widzi po raz pierwszy.
Ale i tak jakbym miał wymieniać raperów, którzy wydają się sympatyczni to o Pono bym nie pomyślał.
Od Sokoła też bije taka aura buca, zakładając, że ktos go widzi po raz pierwszy.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
nescafeklasyg
No waco kiedyś gdzieś opowiadał jak wyglądał jego początek znajomości z pono, okularnik go wysmiał i kazał spierdalać a potem prosił o bity, nie pamiętam chyba jakiś podcast to był
Może dla swoich dobry ziom, a jak kogoś nie znał to buc chyba, że coś chce. Jest typ ludzi co dopiero po przekroczeniu pewnych granic w relacji stają się w chuj wporzo
I rot in this dread, my only world's the one in my head
I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead

I hate psychotherapists, I walk amongst walking dead
Spoiler

Sokół zmienił ekipę z śródmieścia na ekipę z na wspólnej
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
i pozera jebanego, przypominam jak kiedyś teatralnie zajebał lutę jakiemuś chłystkowi na koncercie ku uciesze gawiedzi
ciekawe, czy byłby chętny na warszawski londyński taniec z typem, który zajebał lutę włodiemu
było też coś, że mówił, że fajnie, że była pandemia i ogólnie pozytywne były lockdowny bo cośtam, ale ni chuja znaleźć nie mogę
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
to było chyba w wywiadzie na niuansie, ale za tą wypowiedź ma akurat propsy, pierwszy raz w życiu powiedział coś naprawdę od siebie, a nie pod publiczkę
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
a nie zrzucił ze sceny jakiegoś okular nicka ?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji