Twoja wymarzona gra, która jeszcze nie istnieje

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
kshaq

Re: Gry, które chcielibyście żeby powstały

Post autor: kshaq »

Powiem więcej - ta gra już wyszła i można w nią grać :dunno: natomiast jest to rts
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Re: Twoja wymarzona gra, która jeszcze nie istnieje

Post autor: con shonery »

jakby co połączyłem bliźniacze tematy
oyche

Post autor: oyche »

w ogole czemu nie ma zadnych aaa pokemonow tylko te gowna co wygladaja jak tamagoczi
Awatar użytkownika
koniec
bruh bruh

Post autor: koniec »

bo nintendo kosi hajs największy na takich
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

No ale Iron Harvest to strategia a ja myślę o jakimś tps, generalnie to uniwersum ma fajny potencjał, wreszcie coś oryginalnego
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
quasimoto

Post autor: quasimoto »

Coś jak Silent Hill 1, tak żeby rozjebało na długo, długo psychikę, ten pierwszy raz jak w '99 włączasz i zmienia się twoje życie z grami video
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

oyche pisze: 08 paź 2020, 10:53 w ogole czemu nie ma zadnych aaa pokemonow tylko te gowna co wygladaja jak tamagoczi
Nintendodrony to są ludzie którzy literalnie płacą 60$ za emulacje gier ze starych konsol (gdzie porównać sobie np. Ile pracy włożono w remake Crasha na playstation i byl jeszcze do tego tańszy lol) więc po co mają się starać
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
miku

Post autor: miku »

Roznica jest taka, ze w remake Crasha zostalo wlozone mase pracy, ale co z tego skoro gameplay jest tak przestarzaly. Przeszedlem cala trylogie rimejk, ale zbytnio dobrze to ja sie nie bawilem. Co z tego, ze te gry sa stare, skoro gameplay Galaxy jest ponadczasowy i roznorodny.

I Game Freak to najgorszy developer nintendo, zdecydowanie. Choc Pokemon Sword/Shield wygladajak jak wygladaja, to najlepsze Pokemony od wielu lat. Duzo quality of life improvements.
http://www.instagram.com/mikuberlin
Obrazek
Tommy Genesis really appreciates me
#BlackpinkIsTheRevolution
Awatar użytkownika
Parlae

Post autor: Parlae »

Na fali sukcesu Igi przypomniało mi się, że dawno nie było porządnej gry tenisowej. A szkoda, bo to piękny sport i chociaż czasy mojej największej zajawki nim minęły to miło wspominam arcade'owe Virtua Tennisy. Chciałbym coś dobrego w tym stylu. Albo w stylu Top Spina. Z porządna grafiką i mechaniką. Oj, grane by było.

A no i remaster Need For Speeda Underground 2. Marzenia... :(
Ostatnio zmieniony 08 paź 2020, 20:17 przez Parlae, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

zajebisty rycerski (nie fantasy) RPG z elementami feudalizmu, zycia codziennego. najlepiej osadzony w realiach krucjat
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Parlae pisze: 08 paź 2020, 16:22 Na fali sukcesu Igi przypomniało mi się, że dawno nie było porządnej gry tenisowej. A szkoda, bo to piękny sport i chociaż czasy mojej największej zajawki nim minęły to miło wspominam arcade'owe Virtua Tennisy. Chciałbym coś dobrego w tym stylu. Albo w stylu Top Spina. Z porządna grafiką i mechaniką. Oj, grane by było.

A no i remaster Need For Speeda Underground 2. Marzenia... :(
A grałeś w ogóle w to co wychodziło ostatnio? Podobno dobre. Oprócz tego była jeszcze 2 gra chyba Tennis World Tour się nazywała.
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
Parlae

W to AO Tennis 2 nie grałem. Nie słyszałem o tym. :shock: Wygląda fajnie ale 200 zł na playstation store, muszę to przemyśleć.
A Tennis World Tour znam, średnie mocno.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

@Parlae gra jest dostepna do pobrania w usludze PS Now, odpal sobie tygodniowy trial i obczaj czy Ci sie podoba

elo benc
Obrazek
Awatar użytkownika
Parlae

O dzięki. Sprawdzę sobie.
Awatar użytkownika
con shonery
Moderator

Post autor: con shonery »

zuperhero pisze: 11 maja 2020, 15:30
con shonery pisze: 11 maja 2020, 10:05 eksporacja nieznanego świata, bez walki, ewentualnie kilka super rozkminionych i zapadających w pamięć potyczek, elementy craftingu, żeby zrobic sobie liny, drabinki, czekany i wracać do wcześniej niedostępnych miejscówek, odkrywać tajemnice świata i układać sobie historie
zawsze marzyłem o czymś w podobie tyle że nie w 'jakiejś' scenerii, a konkretnie- bohater rozbija się na bezludnej wyspie (takiej fajnej tropikalnej jak Robinson Kruzoe/ serial Lost/ film Cast Away: poza światem) i tam musisz zorganizować sobie schronienie, zdobyć pożywienie, konstruować przedmioty, ewentualnie zgłębiać tajemnicę wyspy
siema, nie wiem czy zdążyłeś sprawdzić ale jak coś to polecane wtedy Stranded Deep jest do jutra do 17 za darmo na https://www.epicgames.com/
Awatar użytkownika
fromage

Post autor: fromage »

ta juz bardzo dawno powstala
CSPromod
gralem nawet na ESL'u w pcw/mixy i kurwa w te lata to tak ladnie siadalo
1.6 fizyka z source enginem <3
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
zuperhero

Post autor: zuperhero »

con shonery pisze: 28 gru 2020, 20:15
zuperhero pisze: 11 maja 2020, 15:30
con shonery pisze: 11 maja 2020, 10:05 eksporacja nieznanego świata, bez walki, ewentualnie kilka super rozkminionych i zapadających w pamięć potyczek, elementy craftingu, żeby zrobic sobie liny, drabinki, czekany i wracać do wcześniej niedostępnych miejscówek, odkrywać tajemnice świata i układać sobie historie
zawsze marzyłem o czymś w podobie tyle że nie w 'jakiejś' scenerii, a konkretnie- bohater rozbija się na bezludnej wyspie (takiej fajnej tropikalnej jak Robinson Kruzoe/ serial Lost/ film Cast Away: poza światem) i tam musisz zorganizować sobie schronienie, zdobyć pożywienie, konstruować przedmioty, ewentualnie zgłębiać tajemnicę wyspy
siema, nie wiem czy zdążyłeś sprawdzić ale jak coś to polecane wtedy Stranded Deep jest do jutra do 17 za darmo na https://www.epicgames.com/
no i chuj miałem zredukować gierki od stycznia ale niestety pobrałem, dziękówa :P
Awatar użytkownika
baqlashan

Post autor: baqlashan »

RPG w otwartym świecie z widokiem fpp i z rozbudowaną możliwością kreowania postaci (a nie z góry narzucony) z rozwiniętym systemem decyzji i krocia opcji dialogowymi, raczej oparte na pokojowym stylu gry i dyplomacji, gdzie jakaś walka będzie ostatecznością. najlepiej osadzone historycznie w europie między średniowieczem a barokiem, bez motywów fantasy.
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Gta w latach 50-70
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
ODPOWIEDZ