Twoja wymarzona gra, która jeszcze nie istnieje
Moderator: con shonery
Re: Gry, które chcielibyście żeby powstały
Powiem więcej - ta gra już wyszła i można w nią grać
natomiast jest to rts
- con shonery
- Moderator
Re: Twoja wymarzona gra, która jeszcze nie istnieje
jakby co połączyłem bliźniacze tematy
w ogole czemu nie ma zadnych aaa pokemonow tylko te gowna co wygladaja jak tamagoczi
bo nintendo kosi hajs największy na takich
- zemsta1kadluba
No ale Iron Harvest to strategia a ja myślę o jakimś tps, generalnie to uniwersum ma fajny potencjał, wreszcie coś oryginalnego
mołpy są kozackie
Coś jak Silent Hill 1, tak żeby rozjebało na długo, długo psychikę, ten pierwszy raz jak w '99 włączasz i zmienia się twoje życie z grami video
- zemsta1kadluba
Nintendodrony to są ludzie którzy literalnie płacą 60$ za emulacje gier ze starych konsol (gdzie porównać sobie np. Ile pracy włożono w remake Crasha na playstation i byl jeszcze do tego tańszy lol) więc po co mają się starać
mołpy są kozackie
Roznica jest taka, ze w remake Crasha zostalo wlozone mase pracy, ale co z tego skoro gameplay jest tak przestarzaly. Przeszedlem cala trylogie rimejk, ale zbytnio dobrze to ja sie nie bawilem. Co z tego, ze te gry sa stare, skoro gameplay Galaxy jest ponadczasowy i roznorodny.
I Game Freak to najgorszy developer nintendo, zdecydowanie. Choc Pokemon Sword/Shield wygladajak jak wygladaja, to najlepsze Pokemony od wielu lat. Duzo quality of life improvements.
I Game Freak to najgorszy developer nintendo, zdecydowanie. Choc Pokemon Sword/Shield wygladajak jak wygladaja, to najlepsze Pokemony od wielu lat. Duzo quality of life improvements.
Na fali sukcesu Igi przypomniało mi się, że dawno nie było porządnej gry tenisowej. A szkoda, bo to piękny sport i chociaż czasy mojej największej zajawki nim minęły to miło wspominam arcade'owe Virtua Tennisy. Chciałbym coś dobrego w tym stylu. Albo w stylu Top Spina. Z porządna grafiką i mechaniką. Oj, grane by było.
A no i remaster Need For Speeda Underground 2. Marzenia...
A no i remaster Need For Speeda Underground 2. Marzenia...
Ostatnio zmieniony 08 paź 2020, 20:17 przez Parlae, łącznie zmieniany 1 raz.
zajebisty rycerski (nie fantasy) RPG z elementami feudalizmu, zycia codziennego. najlepiej osadzony w realiach krucjat
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
A grałeś w ogóle w to co wychodziło ostatnio? Podobno dobre. Oprócz tego była jeszcze 2 gra chyba Tennis World Tour się nazywała.Parlae pisze: ↑08 paź 2020, 16:22 Na fali sukcesu Igi przypomniało mi się, że dawno nie było porządnej gry tenisowej. A szkoda, bo to piękny sport i chociaż czasy mojej największej zajawki nim minęły to miło wspominam arcade'owe Virtua Tennisy. Chciałbym coś dobrego w tym stylu. Albo w stylu Top Spina. Z porządna grafiką i mechaniką. Oj, grane by było.
A no i remaster Need For Speeda Underground 2. Marzenia...![]()
Spoiler
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
W to AO Tennis 2 nie grałem. Nie słyszałem o tym.
Wygląda fajnie ale 200 zł na playstation store, muszę to przemyśleć.
A Tennis World Tour znam, średnie mocno.
A Tennis World Tour znam, średnie mocno.
- Cz4rny1337
- Moderator
@Parlae gra jest dostepna do pobrania w usludze PS Now, odpal sobie tygodniowy trial i obczaj czy Ci sie podoba
elo benc
elo benc

O dzięki. Sprawdzę sobie.
- con shonery
- Moderator
siema, nie wiem czy zdążyłeś sprawdzić ale jak coś to polecane wtedy Stranded Deep jest do jutra do 17 za darmo na https://www.epicgames.com/zuperhero pisze: ↑11 maja 2020, 15:30zawsze marzyłem o czymś w podobie tyle że nie w 'jakiejś' scenerii, a konkretnie- bohater rozbija się na bezludnej wyspie (takiej fajnej tropikalnej jak Robinson Kruzoe/ serial Lost/ film Cast Away: poza światem) i tam musisz zorganizować sobie schronienie, zdobyć pożywienie, konstruować przedmioty, ewentualnie zgłębiać tajemnicę wyspycon shonery pisze: ↑11 maja 2020, 10:05 eksporacja nieznanego świata, bez walki, ewentualnie kilka super rozkminionych i zapadających w pamięć potyczek, elementy craftingu, żeby zrobic sobie liny, drabinki, czekany i wracać do wcześniej niedostępnych miejscówek, odkrywać tajemnice świata i układać sobie historie
ta juz bardzo dawno powstala
CSPromod
gralem nawet na ESL'u w pcw/mixy i kurwa w te lata to tak ladnie siadalo
1.6 fizyka z source enginem <3
CSPromod
gralem nawet na ESL'u w pcw/mixy i kurwa w te lata to tak ladnie siadalo
1.6 fizyka z source enginem <3
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
no i chuj miałem zredukować gierki od stycznia ale niestety pobrałem, dziękówa :Pcon shonery pisze: ↑28 gru 2020, 20:15siema, nie wiem czy zdążyłeś sprawdzić ale jak coś to polecane wtedy Stranded Deep jest do jutra do 17 za darmo na https://www.epicgames.com/zuperhero pisze: ↑11 maja 2020, 15:30zawsze marzyłem o czymś w podobie tyle że nie w 'jakiejś' scenerii, a konkretnie- bohater rozbija się na bezludnej wyspie (takiej fajnej tropikalnej jak Robinson Kruzoe/ serial Lost/ film Cast Away: poza światem) i tam musisz zorganizować sobie schronienie, zdobyć pożywienie, konstruować przedmioty, ewentualnie zgłębiać tajemnicę wyspycon shonery pisze: ↑11 maja 2020, 10:05 eksporacja nieznanego świata, bez walki, ewentualnie kilka super rozkminionych i zapadających w pamięć potyczek, elementy craftingu, żeby zrobic sobie liny, drabinki, czekany i wracać do wcześniej niedostępnych miejscówek, odkrywać tajemnice świata i układać sobie historie
RPG w otwartym świecie z widokiem fpp i z rozbudowaną możliwością kreowania postaci (a nie z góry narzucony) z rozwiniętym systemem decyzji i krocia opcji dialogowymi, raczej oparte na pokojowym stylu gry i dyplomacji, gdzie jakaś walka będzie ostatecznością. najlepiej osadzone historycznie w europie między średniowieczem a barokiem, bez motywów fantasy.
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia