GSP
Re: GSP
Mogło by tak być, co nie zmienia faktu, że walka GSP vs Bosski Roman na MMA VIP 4 była raczej żałosna.
Na miejscu ulicznych przeciwników GSP, gdybym był podobnej postury i coś liznął sztuk walki przestałbym się go bać, bo bez sprzętu pod ręką nie stanowiłby on wielkiego zagrożenia.
A Enzo? No cóż jego taktyką jest raczej wyskoczenie w 5 albo na sprzęcie. Póki co czekamy aż go ktoś wyjaśni, na ten moment dość śmiało sobie ciapaty poczynia w Warszawie, ale no to już wiemy, że tam ukraiński gnom może terroryzować miasto, a za ochronę jeśli dobrze pamiętam robił mu jakiś kibic Legii.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
masz_szluge_
no, ciapaki pod legia lataja w stolicy, zreszta nie tylko tam
- yungXpaproch
przecież on walczył już chyba na jakimś mma vip
Dodano po 3 minutach 45 sekundach:
haha teraz wyszukałem żeby sobie przypomnieć. dobra była jazda wtedy, GSP żuroma walił na pizdę po konferencji. generalnie myślę że polskie freakfighty nie zasługują na mahatme bo on zbyt prawdziwy jest. walkę wtedy wziął żeby typowi jakiemuś konkretnemu najebac z tego co pamiętam, a narobił im tam dymu właśnie takiego co by chyba woleli uniknąć. tak jak mu przerwali jak zaczął nawijać na konfie yebac yaroslawa
haha teraz wyszukałem żeby sobie przypomnieć. dobra była jazda wtedy, GSP żuroma walił na pizdę po konferencji. generalnie myślę że polskie freakfighty nie zasługują na mahatme bo on zbyt prawdziwy jest. walkę wtedy wziął żeby typowi jakiemuś konkretnemu najebac z tego co pamiętam, a narobił im tam dymu właśnie takiego co by chyba woleli uniknąć. tak jak mu przerwali jak zaczął nawijać na konfie yebac yaroslawa
- TooMuchSmoke
Jak w praktyce wygląda "oficjalne pogonienie"?
- yungXpaproch
u mnie na mieście się typ rozjebał to w jedna noc miasto było pełne wysprejowanych napisow “jebać …..”. wydaje mi się że został pogoniony
Właśnie wpasowałby się idealnie, trochę vibe Kaczora BRS. Dać go Bombie z którym się nie lubią i będzie kino.yungXpaproch pisze: ↑07 gru 2025, 23:54 przecież on walczył już chyba na jakimś mma vip