Ciekawe czy ktoś kiedyś w ogóle odpalił tę grę planszową.A jeśli tak to wątpię że akurat na domówceTrifeLife pisze: ↑28 lis 2025, 16:25
Być może nawet widać go tutaj.
https://rytmy.pl/sokol-wchodzi-z-wyboro ... b-domowki/
Swoją drogą niezły obłęd z tą kapanią - reklama wódki i jeszcze zostań w domu.
Pono
-
nescafeklasyg
Re: Pono
- marmolad_k2
Jakby mi Sokół na imprezie zaczął mówić RENCE stojąc na planszy do gry, to bym chyba rzucił picie z dnia na dzień.Orient kochani! Specjalna edycja wódki Wyborowej z grą planszową, która ma dodatkowy tryb wirtualny od Prosto już w sklepach. A ja w tym trybie wirtualnie pojawię się na planszy w pomieszczeniach nawiązujących do moich 4 klipów i objaśnię zasady.
– zapowiada Wojtek Sokół.
- bilderberg
Dawno temu oglądałem wywiad z kimś nie pamiętam z kim i byl temat biznesów w rapie i ktos mowil ze Pono zarobił w chuj pieniędzy w pewnym momencie bo kupił akcje apple.
Moze ktos tez to pamieta?
Moze ktos tez to pamieta?
-
nescafeklasyg
Nie wiem ale w ostatnim czasie on jak i cały zip skład to przy sokole wyglądają jak jacyś kontrolerzy biletów
I co babeczka od Pono zamiast napisać wprost, że chłop miał długi i pomoc potrzebna żeby te długi nie zaorały życia córki owijała w bawełnę? No nwm
Po za tym skąd ten dziad wie, że żaden zip nie próbował powiedzieć Pono że trzeba się ogarnąć
Co to wgl jest za kasztaniak
Po za tym skąd ten dziad wie, że żaden zip nie próbował powiedzieć Pono że trzeba się ogarnąć
Co to wgl jest za kasztaniak
Popi.jaku
-
nescafeklasyg
No jak zwykle, klasyczna logika, ktoś dorosły ćpa i ma problemy z tego powodu ale winni są jego koledzy z zespołu.Już nawet mi się nie chce czytać takich wczutych wysrywów.
W ogóle co za zesranie poszło o tą zbiórkę. Kto chce niech rzuci groszem, kto nie chce to niech oleje i tyle, kloc na jaźwę.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
właśnie kminiłem o co chodzi z tym jaźwą
- erotsreppir
Chodziło o klops na jaźwę, czyli w wolnym tłumaczeniu z Vieniowego morda na kłódkę (molesta - klima)
Vieniowi pewnie chodziło z kolei o klaps filmowy a nie klops czy tym bardziej kloc
Vieniowi pewnie chodziło z kolei o klaps filmowy a nie klops czy tym bardziej kloc
U mnie starsi z rejonów ursynowa, służewca i mokotowa mówili kloc, nie klops. Np. w dissie na nowatora tede wyraźnie mówi kloc, nie klops. Po prostu tak się przyjęło.
I'm enslaving women from Ukraine,
Jebany nawet ubezpieczenia nie miałCórka Pono odrzuci spadek po ojcu?
Jak informuje matka dziewczynki, Pono nie posiadał własnego mieszkania, ani wartościowych rzeczy.
Zostały po nim głównie długi.
Renta rodzinna jej nie przysługuje, bo tata nie był objęty ubezpieczeniem.
Wsparcie z Funduszu Alimentacyjnego nie przysługuje - alimenty nigdy nie były ustalone.
Nie było też ubezpieczenia na życie.
Opinie zaprzyjaźnionych prawników różnią się co do najbezpieczniejszego rozwiązania dla Misi - przyjęcia lub odrzucenia spadku. Potrzebujemy wsparcia specjalisty, który jasno wskaże bezpieczną drogę.
ale sianko na cpanie bylo, lepszy giguś z tego ponsona byl niż myślałem