Sprawdziłem sobie aż z ciekawości wyniki slizgerów 2015, bo konkretnej narracji i dyskusji w temacie nie pamiętam. Dziesiąte miejsce w kategorii rapera roku, poza dziesiątką w głosowaniu na najlepszą płytę roku, poza dziesiątką w numerze roku, wygrana w kategorii najlepszego wydania. Swoją drogą trochę dziwne wyniki patrząc z perspektywy tak nieodległego przecież czasu - Zabójstwo Liryczne 2.0 poza jakimikolwiek topkami, stosunkowo słabiutki Level Up numerem roku.
Kartky
Re: Kartky
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jakby smakri pierdizelnoł maraton "pierdóć i beknięc" to tez by silzgera dostal, tam chyba nie do konca krytyczne te oceny sa, sentymentalne mocno
słaba płyta jak każda, ale pierwsza bardziej popularna po ph, więc sporo osób mówiło, że nawet ok, bo spoko głos a idiotyczne teksty nie zdążyly ich znudzić
- sugarhill_notausgang
-
genocidegeneral
bardzo się jarałem podkładem z reklamy Nissana, później się dowiedziałem, że jakiś kolo nagrał na tym kawałek, ale po czasie odkryłem, że to podkład z numeru Lost It To Trying i to tyle mojej przygody z panem Kartoteky
niczego nie żałuję
wiem że chuj cię to obchodzi
niczego nie żałuję
wiem że chuj cię to obchodzi
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Moim zdaniem kij ma dwa końce i na ten temat dobrze wypowiedział się Nitro.
Jedyne co mnie zastanawia to dlaczego Kubuś usunął mój komantarz na temat leków. Napisałam w nim, że sama wielokrotnie popijałam leki psychotropowe alkoholem i chuja byłam agresywna na dodatek brałam te same leki co ta dupa. Ofc każdy organizm inaczej reaguje tylko szkoda, że to jest jedyny argument Kuby.
Nie nam oceniać kto jest winny ale fakt faktem ploty o przemocy stosowanej wobec kobiet przez Kubę biegają od dawna XD
Nie bardzo siedzę w temacie także jeśli ktoś ma jeszcze jakieś informacje to piszcie
Jedyne co mnie zastanawia to dlaczego Kubuś usunął mój komantarz na temat leków. Napisałam w nim, że sama wielokrotnie popijałam leki psychotropowe alkoholem i chuja byłam agresywna na dodatek brałam te same leki co ta dupa. Ofc każdy organizm inaczej reaguje tylko szkoda, że to jest jedyny argument Kuby.
Nie nam oceniać kto jest winny ale fakt faktem ploty o przemocy stosowanej wobec kobiet przez Kubę biegają od dawna XD
Nie bardzo siedzę w temacie także jeśli ktoś ma jeszcze jakieś informacje to piszcie
Dobra gościu XD jak idę na imprezę i leki mam ustawionę na godzinę 22 to logczne, że popije je alko bo kurwa nie mogę ich nie brać XDDDDDD
nie jedna osoba by to zrobiła także wiesz bądźmy ludźmi XD
- zemsta1kadluba
no ale ja bym powiedział że ona jest po prostu naspidowana czymś na tym filmiku niekoniecznie od leków, szczęka ostro lata więc mogła po prostu coś zajebać wcześniejRammlied pisze: ↑14 lis 2019, 16:31 Jedyne co mnie zastanawia to dlaczego Kubuś usunął mój komantarz na temat leków. Napisałam w nim, że sama wielokrotnie popijałam leki psychotropowe alkoholem i chuja byłam agresywna na dodatek brałam te same leki co ta dupa. Ofc każdy organizm inaczej reaguje tylko szkoda, że to jest jedyny argument Kuby.
w sumie to xD
mołpy są kozackie
Nie nie pomogły i nie pomogą XD Ale jak już napisałam popijam je alko jak jestem na imprezach i kumam, że to głupie bo jestem młoda i gupia :pzemsta1kadluba pisze: ↑14 lis 2019, 16:45no ale ja bym powiedział że ona jest po prostu naspidowana czymś na tym filmiku niekoniecznie od leków, szczęka ostro lata więc mogła po prostu coś zajebać wcześniejRammlied pisze: ↑14 lis 2019, 16:31 Jedyne co mnie zastanawia to dlaczego Kubuś usunął mój komantarz na temat leków. Napisałam w nim, że sama wielokrotnie popijałam leki psychotropowe alkoholem i chuja byłam agresywna na dodatek brałam te same leki co ta dupa. Ofc każdy organizm inaczej reaguje tylko szkoda, że to jest jedyny argument Kuby.w sumie to xD
- zemsta1kadluba
Nie wiem czy wiesz ale możesz na przykład iść i nie pić na tej imprezie, chyba że opcja zruchania sobie psychy cię fascynuje to nie wnikam
mołpy są kozackie
Weź mi powiedz w jaki sposób ma mi to bardziej zniszczyć psychezemsta1kadluba pisze: ↑14 lis 2019, 16:52 Nie wiem czy wiesz ale możesz na przykład iść i nie pić na tej imprezie, chyba że opcja zruchania sobie psychy cię fascynuje to nie wnikam
ogarnijcie, że to tak nie działa a i to, że mogę nie pić na imprezach to wiem aczkolwiek wole pić
- KillerCroc
Nie no wiadomo, masz racje, jeśli się do tego podejdzie od strony BHP to tak naprwadę z głową można wszystko, są ludzie którzy walą herę po kablach do 60tki i się cieszą życiem więc nie ma co generalizować
edit: Jakby leki wyniszczały to niebyłby lekami
edit: Jakby leki wyniszczały to niebyłby lekami
Ostatnio zmieniony 14 lis 2019, 16:59 przez KillerCroc, łącznie zmieniany 1 raz.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Ciekawe czemu
Dobra bo jeszcze większy smietnik się robi niż był XD
Odpowiem z sensem : skąd wiesz że ona bierze jedynie te leki które dała na zdjęciu ?
Może na przykład bierze alpre/klona i miesza z alko i wtedy już wiemy skąd wziął się tytuł albumu Kartkiego 'Blackout' ?
Zastanów się troche, skąd wiesz co oni sobie tam robią i co biorą, a i powodzenia w leczeniu.
- zemsta1kadluba
no wiadomo że oni te ostrzeżenia żeby nie łączyć leków z alkoholem to piszą dla beki więc się nie przejmuj i leć z tematem
mołpy są kozackie
jakbym miał czytać te wszystkie ulotki co dorzucają do leków to bym prędzej umarł z nudów niż sie wyleczył, także smiało essa
KillerCroc wyjaśnił w poście wyżej, więc proszę nie zajebać ulotkami i receptami kolejnego tematu.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Tu muszę przyznać racje bo fakt faktem nie wiem.andrzej pisze: ↑14 lis 2019, 16:59Ciekawe czemu![]()
Dobra bo jeszcze większy smietnik się robi niż był XD
Odpowiem z sensem : skąd wiesz że ona bierze jedynie te leki które dała na zdjęciu ?
Może na przykład bierze alpre/klona i miesza z alko i wtedy już wiemy skąd wziął się tytuł albumu Kartkiego 'Blackout' ?
Zastanów się troche, skąd wiesz co oni sobie tam robią i co biorą, a i powodzenia w leczeniu.
Wypowiedziałam się temat leków, które ona pokazała xd
Thx maan przyda się
zrób ludzkości przysługę i skoro nie masz nic mądrego do napisania to tego nie rób, ok?