Bedoes
Re: Bedoes
Tego nie da się słuchać, wracam słuchać Gustawa
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
tylko małolaty co straciły tatę na pętli zrozumieją ten przekaz 
no właśnie nie widzę powodu dla którego dzieciak jeden z drugim miałby zapuścić takie stęchłe gówno. w tym podgatunku pedał rapu to już 100 razy więcej sensu ma muzyka maty.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
najpiękniejszy moment w historii polskiej muzyki, mam łzy w oczach, coś pięknego
może ankieta, kto ma bardziej odklejonych fanów, quebo czy bedoes
może ankieta, kto ma bardziej odklejonych fanów, quebo czy bedoes
PEDAŁ PEDAŁ PEDAŁ PEDAŁ
Gustaw to nie jest, ale nie jest to złe
Gustaw to nie jest, ale nie jest to złe
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Nieironicznie widzę się słuchającego tego na treningu, nic więcej niestety. A chciałem dać szansę po beefie
to kurwa forum rap, nie wizaż
Idealne pod dzieciaki, które wewnętrznie czują się skrzywdzone. Ten sam case co numery Szpaka.
I w refrenie też słyszałem na początku pedał, pedał, pedał
I w refrenie też słyszałem na początku pedał, pedał, pedał
Jest 3 najpopularniejszym raperem w tym kraju to mógłby juz pizde zamknąć, że byl najbardziej hejtowany. Przecież nie bez powodu
Teksty typu że się kąpali chacie w 3 osoby w jednej wodzie mnie najbardziej odpalają, bo to brzmi tak jakby chciał mi udowodnić że on miał gorzej. Takie uwiarygodnienie drogi z dna na szczyt.
Moja mama spała w śmietniku a ja w butach z rynku kąpałem się w wodzie po dziadku, znam biedę ból i strach, jestem real a ty jesteś fejk swag
Ludzie którzy mieli naprawdę źle tak nie przeżywają jak on że miał skromne dzieciństwo
Teksty typu że się kąpali chacie w 3 osoby w jednej wodzie mnie najbardziej odpalają, bo to brzmi tak jakby chciał mi udowodnić że on miał gorzej. Takie uwiarygodnienie drogi z dna na szczyt.
Moja mama spała w śmietniku a ja w butach z rynku kąpałem się w wodzie po dziadku, znam biedę ból i strach, jestem real a ty jesteś fejk swag
Ludzie którzy mieli naprawdę źle tak nie przeżywają jak on że miał skromne dzieciństwo
Popi.jaku
Po pierwsze sprawdziłem bo widziałem że znajomi normalsi wrzucają więc ktoś chyba jednak słucha, po drugie jak na kawałek powrotowy - przejazd przez wszystkie kontrowersje i sporo followupow do Gustawa, zaskakująco mi to siadło, jestem ciekaw czy w następnych będzie troche luźniej bo gość wyrzucił to z systemu czy cala płyta o tym samym
A, i cut z Sentino “Ty też wypierdalasz” zasmiane
A, i cut z Sentino “Ty też wypierdalasz” zasmiane
this, to jest jego największy problem - on chce robić wrażenie. Tylko że żeby faktycznie zrobić wrażenie, to musiałby nie chcieć robić wrażenie - tylko po prostu rapować i byłoby git

tyle se nałożył, a nie wycisnął xd
a chuj z tym, dissy były wypadkiem przy pracy, szkoda
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Dobry kawałek, banger w zasadzie, ale musi już pozwolić odejść Leszkowi
Modlę się do Bozi, żeby raperzy skończyli z tym rage'owym darciem mordy, warczeniem wersów zza zaciśniętych zębów i całą tą dziwną fazą utożsamiania tego bulgotu z E M O C J A M I
aaa kurwa patrzcie ale mną emocje targają weź nagraj
aaa kurwa patrzcie ale mną emocje targają weź nagraj
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no mi się aż zachciało jakiegoś smarki smarka puścić po tym