Niech se założą kółko wsparcia dla raperów po 40-ce w opcji "kiedyś było lepiej"
KęKę
Re: KęKę
hehe dobre jajca
no racja koncerty tez, ale jak był pocztylionem to pewnie se rozkminiał skąd te paczki idą czy coś nwm takie skojarzenie ze poczta to kojarzysz takie rzeczy
no racja koncerty tez, ale jak był pocztylionem to pewnie se rozkminiał skąd te paczki idą czy coś nwm takie skojarzenie ze poczta to kojarzysz takie rzeczy
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
powiatów jest 380, gmin coś niecałe 2500, to by było wyzwanie
i tak jak staraszkoła pisał, lepsze to niż leżenie zarzyganym w rowie
i tak jak staraszkoła pisał, lepsze to niż leżenie zarzyganym w rowie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
jest dużo ludzi grających w geoguessr z całego świata, którzy nauczyli się wszystkich 416 indonezyjskich kabupatenów (coś jak nasze powiaty) i to nie tylko nazw, ale ich dokładnych lokalizacji, żeby raz na jakieś 1000 gier natrafiając na nazwę konkretnego kabupatena zdobyć 100 punktów więcej niż bez tej wiedzy na 5000 możliwych, wykucie nazw powiatów własnego kraju nie jest dla mnie żadnym dziwactwem
Nie no z tymi powiatami to word. Za dawnych czasów kiedy bezrobocie było wyższe, to przy rekrutacji na pocztę był wymóg żeby znać powiaty, nawet robili z tego testy i spora część osób przez te powiaty oblewała, bo gdzie tam będą pytać o to, kto by się tego uczył - odsiewanie leserów i debili.
Inna sprawa, że wtedy był też taki myk, że wraz z umową podpisywałeś zgodę na relokacje w kryzysowych sytuacjach
. Oczywiście płatne 200%, tak żeby i pracownik to podpisał i pracodawca szybko znalazł następce.
Inna sprawa, że wtedy był też taki myk, że wraz z umową podpisywałeś zgodę na relokacje w kryzysowych sytuacjach
w sumie nie wiem zajawka jak każda inna
przepraszam za ten post
przepraszam za ten post
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
- przedszkolanek
przecież powiaty proste są, tylko 380 i prawie wszystkie od nazwy miasta
niech daje gminy, skoro ja znam wszystkie w promieniu circa 40km i w ogóle mam w głowie ogólną mapę około 800 km2 terenu w skali 1:100000, a nie jestem kurierem, to on jako rapowy nierób może się gmin całej polski nauczyć
niech daje gminy, skoro ja znam wszystkie w promieniu circa 40km i w ogóle mam w głowie ogólną mapę około 800 km2 terenu w skali 1:100000, a nie jestem kurierem, to on jako rapowy nierób może się gmin całej polski nauczyć
-
Bisclavret
380 powiatów jest w miarę imponujące, ja bym może zrobił z 250, jednak jest sporo pułapek typu na przykład powiat sędziszowsko-ropczycki, albo taki którego stolicą są słynne Końskie (no jak on się niby nazywa?), jakieś miasteczka na Śląsku na prawach powiatu (Siemianowice Śląskie). Ode mnie propsy.
Ciekawostka z kategorii powiat: powiat włoszczowski ma rejestracje TLW zamiast TWL bo ktoś zrobił literówkę i tak już zostało xD
Ciekawostka z kategorii powiat: powiat włoszczowski ma rejestracje TLW zamiast TWL bo ktoś zrobił literówkę i tak już zostało xD