Perfumy

Wszystko, co związane z dbaniem o siebie. Streetwear, lifestyle oraz marki odzieżowe.

Moderator: wrubel

Awatar użytkownika
ART

Re: Perfumy

Post autor: ART »

po co przeplacac skoro kazdy ma ciotke co w sephorze pracuje a jak nie ma to sa sprawdzeni sprzedawcy na olx po 140zl ogarniaja
a czarny jaguar 60zl a tez pieknie pachnie
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

racja, nie opłaca się kupować drogich perfum jeśli ich trwałość jest max 2x większa niż tych, które są 5x tańsze
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
ART

po co komu perfumy przeciez lepiej sie umyc

rym| last.fm
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

a najlepiej się umyć i zarzucić perfumy jednocześnie
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

Ile u Was ciotki z Sephory kasują? U mnie stałe 150 za flakon + trzeba czekać czasem tydzień czasem miesiąc, no i bywa że atomizer do wymiany.
moody

Post autor: moody »

scam_sakawa pisze: 26 lis 2025, 14:28 Rossman ma kurewsko przestrzelone ceny z defaultu, to 1+1 czasem dalej nie dorównuje cenie zapachu z Allegro od sprawdzonego sprzedawcy xd
jak dla mnie dobra promka, masz perfumy kosztujace przykladowo 400zl, no moze gdzies poza rossmannem beda za 300-350, ale tutaj za 400zl bierzesz dwa flakony, drugi za darmo
Awatar użytkownika
Esdoer

Post autor: Esdoer »

No w promocji 1+1 to wiele zapachów zaczyna się opłacać, ale i tak udało mi się znaleźć takie przykłady gdzie mimo 1+1 wychodzi drożej niż u konkurencji :D I nie szukałem jakoś specjalnie pod tym kątem, po prostu wpisałem dwa zapachy, które bym chciał sobie powinąć (Eau Givree I Eau Fraiche)
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

Jak skorzystałem i nawet dostałem już potwierdzenie nadania paczki. Powinąłem Guerlain Habit Rouge i Ideal Homme.
Awatar użytkownika
Klaic

Post autor: Klaic »

Ja ostatnio w Forum Designu w Krakowie znalazłem fajną, polską firmę "Nuta". Bardzo polecam:
https://www.nutafragrances.com/sklep/tobacco-oud-black/

Niestety nie wiem jak wygląda sprawa z projekcją, bo nikogo nie pytałem ;) Sam czuje je na sobie jeszcze następnego dnia.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.

R.I.P mordy
Mider

Post autor: Mider »

Jak z trwałością Burberry London obecnie ?
Awatar użytkownika
emcess

Post autor: emcess »

chujowo, jak zawsze
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

są jakieś fajne hugo boss dostępne? przypomniałem sobie o bottled night, fajny zapach, ale znikał po 30 sekundach
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
ART

absolu daje rade w chuj
elixir tez

rym| last.fm
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

coś widziałem ostanio dużo negatywnych opinii o absolu, jakoby najnowsze wypousty straciły całkowicie jakość. Sam chciałem spróbować, ale jednak się wstrzymałem.
Awatar użytkownika
ART

juz go wykastrowali? a to chuje

rym| last.fm
Awatar użytkownika
Sergiusz

Post autor: Sergiusz »

Karleone pisze: 03 lis 2025, 13:36 Od kiedy mam tom ford leather ombre (dokładnie rok temu) żaden inny zapach nie cieszy nozdrzy (poza paroma płynami do kąpieli ale to inny temat)
Wczoraj w hebe powąchałem (perfum i edp) i jak na początku bardziej mnie edp urzekło (czarna etykieta), tak po 10-15 minutach zrobił się słodki i czar prysł (bo słodkie już mam).

Za to perfum (biała etykieta) jak na początku nie był moim faworytem (przez słodkie otwarcie) tak ta słodycz dość szybko uleciała i zachorowałem, co 5 minut wąchałem nadgarstek :oops: i wziąłem zamówiłem dzisiaj
Awatar użytkownika
aplew

Post autor: aplew »

vidar pisze: 07 sty 2026, 21:51 coś widziałem ostanio dużo negatywnych opinii o absolu, jakoby najnowsze wypousty straciły całkowicie jakość. Sam chciałem spróbować, ale jednak się wstrzymałem.
YSL? W chuj mi sie spodobal, mam od tygodnia :D
jotwupe pisze: 27 wrz 2025, 12:16 Niech kurwa usłyszę ksywę aplew gdzies na koncercie albo festiwalu to wjeżdżam bez gadki.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

hugo boss, wyżej masz post byku
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
erdoj

Post autor: erdoj »

Pierwsze konkretniejsze perfumy jakie kupiłem to były Versace Pour Homme, które mi poleciła Pani w Sephorze (miałem jakąś kartę podarunkową) i byłem z nich ogólnie bardzo zadowolony. Od tamtej pory, z małymi wyjątkami, kupuje tylko Versace. Na ten moment mam:
- Versace Pour Homme
- versace la homme
- Versace Eros Energy
- Versace Eros Flame
- Versace Blue Jeans

Dodatkowo, mam Hugo Bossy Energy (bardzo fajne i relatywnie tanio można wyrwać - nieprzytłaczające i lekkie moim zdaniem, świetne do jakiś mniej formalnych okazji) i Calvin Clein MAN ale to kurwa porażka totalna XD gdyby nie to że za jakiś absurdalnie wielki flakon dałem poniżej stówki na promce w RossManie, to bym się mocno załamał. Moim zdaniem zapachu one nie trzymają WCALE.
Awatar użytkownika
ART

o kurwa stary

rym| last.fm
ODPOWIEDZ