źle zacytowane, ale chuj. i tak kasztan
Bambi
- mlody_jedi
Re: Bambi
bit git całkiem, nawijka zapominalna
- marmolad_k2
Może i by mi się podobało, gdybym nie wiedział o istnieniu Kotolgi, które lepiej by ten bit wykorzystała i jebła pięknego szafel densa, a nie popierdalała po scenie jak jakiś gollum.
-
Markowski222
- Zbanowany
Jak na długa przerwę liczby tego kawałka nie powalają. To może być 5 minutowy produkt jakich było wiele. Nie będę zaskoczony. Ona jest zbyt nudna na duże liczby. Widziałem komentarze, że zniszczyła Leosie już, ale to tylko sprint, a na długi dystans różowa może być mocniejsza.
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
-
WesolyJozek
Jak ona chce zostac na topie to musi nawijac o tym jak to sliczny chłopak nie odpisał na DMa i teraz idzie na proseco z bestie. Sukces leosi i bambi to robienie "muzyki" z ktora mlode cipy sie utozsamiaja.Śpię ciągle za mało, w trumnie
Tańczę całą noc, dwie tabletki rano
Łamie się głos i kameruje mnie ciągle ktoś
Zapominam, że widzą
Miało być tak łatwo, a utrudnia mi ciągle ktoś
Krzyczę na cały głos, krzyczę na cały głos
-
WesolyJozek
Bardzo ciekawa produkcja
Tutaj nie wypada powiedzieć heat a tylko props
Tutaj nie wypada powiedzieć heat a tylko props
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night
Tak po 3 odsłuchu mam parę refleksji na temat sympatycznej Poznanianki i jej dojebanej ewolucji w artystkę.
Na początku, przechwycona z SBM Startera przez Leokadię i tłustą Tamarę przesłodka dziewczynka od warkoczyków i dołeczków, śłodziutki rapik dla nastolatek, taka Leosia 1.5
Potem dziewczyńska EPka, ale coraz większa różnica pomiędzy nią a szefową.
Natępnie ciekawszy, ale niespójny Trap or Die, z highlightami w postaci Madonny, kawałka z Babiczami, Nie chodze z fanami freestyle.
Potem przedojebana zwrotka na mixtejpie krętacza z Ciechanowa, pokaz skillu
Teraz dwa kawałki zupełnie odmienne od prawie wszystkiego co zrobiła wcześniej, o ciekawym aranżu, jednocześnie przemiana wizualna ze słodkiej ziomalki w fashion icon.
Trochę przypomina mi to drogę Miley Cyrus, życze rozstania z okim i hitu na miarę flowers, bo dziewucha na to zasługuje. Na przestrzeni krótkiego czasu chyba największy progres/glowup w polskiej rapgrze.
Na początku, przechwycona z SBM Startera przez Leokadię i tłustą Tamarę przesłodka dziewczynka od warkoczyków i dołeczków, śłodziutki rapik dla nastolatek, taka Leosia 1.5
Potem dziewczyńska EPka, ale coraz większa różnica pomiędzy nią a szefową.
Natępnie ciekawszy, ale niespójny Trap or Die, z highlightami w postaci Madonny, kawałka z Babiczami, Nie chodze z fanami freestyle.
Potem przedojebana zwrotka na mixtejpie krętacza z Ciechanowa, pokaz skillu
Teraz dwa kawałki zupełnie odmienne od prawie wszystkiego co zrobiła wcześniej, o ciekawym aranżu, jednocześnie przemiana wizualna ze słodkiej ziomalki w fashion icon.
Trochę przypomina mi to drogę Miley Cyrus, życze rozstania z okim i hitu na miarę flowers, bo dziewucha na to zasługuje. Na przestrzeni krótkiego czasu chyba największy progres/glowup w polskiej rapgrze.