ale fagata pozdro, wiemy, że to czytasz (pozdro @Sionek też), dawaj fotki dla pewnego fana z forum na onlyfansie za friko, jak dla mnie to wygrałaś i tak
[Beef] Fagata vs Young Leosia
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
klasyka gatunku, kobiety jak faceci, przy drugim dissie można już zaczynać w stylu nie mam na co odpowiadać, potem odpowiedź
-
LESNYBARBPL
fin fin fin
- gods bidness
Każdy krok waży
chciałaś mnie zranić
zszedł uśmiech z twarzy
nikt cie nie ocaaaali
to twój koniec!
Beka jak rozwydrzona kurtyzana utkała mordę grzecznie po tym dissie ostatecznym.
Dodano po 55 sekundach:
Pewnie nawet jej ghostrwiterzy mówili - dobra tam agata, dzisiaj jednak będzie za gotówkę, nie za wersy.
chciałaś mnie zranić
zszedł uśmiech z twarzy
nikt cie nie ocaaaali
to twój koniec!
Beka jak rozwydrzona kurtyzana utkała mordę grzecznie po tym dissie ostatecznym.
Dodano po 55 sekundach:
Pewnie nawet jej ghostrwiterzy mówili - dobra tam agata, dzisiaj jednak będzie za gotówkę, nie za wersy.
W polsce jakby była raperka z skillsami tej pięknej pani , to z miejsca by zasięgami wysrała każdą inną raperkę z mejstrimu, a o takiej leosi czy bambi nawet nie wspominając, bo jedyna poważna konkurencja to byłby wieloryb oliwka b
- marmolad_k2
Opinia eksperta
- oKulTywowany
- Tojestmisza
Bardziej rozwydrzona kurtyzana się odniosła do tego że na ten Diss który nie ma prawie punchy i brzmi jak soundtrack do króla lwa nie ma sensu odpowiadać i ciężko nie przyznać racji, ale szkoda, mogłaby ostatecznie zgruzować ten różowy produkt.gods bidness pisze: ↑19 lis 2025, 22:10 Każdy krok waży
chciałaś mnie zranić
zszedł uśmiech z twarzy
nikt cie nie ocaaaali
to twój koniec!
Dodano po 55 sekundach:
- oKulTywowany
szpagata
Zgruzowanie kogoś
Wybierz jedno
Zgruzowanie kogoś
Wybierz jedno
This page is no longer available.
- marmolad_k2
Jedyna zgruzowana rzecz w tym beefie to ściana przez Leosię.
muzycznie chyba najlepsze co te cipy wysrały w tym beefie, ale nawijanie o tym że zostało się oplutym to trochę xD
dziwki basen i machanie kutasem
zajebiście przewinięte, OG Kamka wygrywa ten beef
dobrze rozumiem ze kamka dostala mele na pysk od fagaty i nagrala o tym diss?
tournament winner znowu agata fak
tournament winner znowu agata fak
- francocarlos
wg og kamki to na teesa, ale to tylko szmata
to jest pierwszy rap w calej tej telenoweli
to jest pierwszy rap w calej tej telenoweli
I ten Bezczel na końcu

- francocarlos
nie wiem o chuj chodzi z tymi klapkami i nazwanie bezczela goatem 
Nudne jak chuj, a wrzucenie do kawałka tej wypowiedzi Fagaty sprawia, że to autodiss. Agatka nie musi odpowiadać, bo już wygrywa.
Wiadomo, czy drugi stosunek trwał również 10 sekund? Bo jak się okaże, że ją ruchał przez godzinę, to całkowicie zmienia sytuację.Burak pisze: ↑18 lis 2025, 22:09 Odpowiedzi Fagaty raczej nie będzie, na kanale taką głosówke wstawiła, transkrypcja:Wstawione wczoraj koło 10Jezu dziękuję za wypuszczenie takiego gówna dziękuję serio, bo mi się nie chciało jeszcze trzeci raz odpowiadać a na soundtrack Króla Iwa nie będę odpowiadać jedyny dobry punch to że wyszedł z ciebie tak szybko bo jesteś… no to w takim razie czemu wchodził drugi raz. Czemu wchodził drugi raz. Nie robiliśmy tego tylko raz
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Powietrze z programu Rap Generation już uleciało, to trzeba do beefu się dołączyć żeby trochę napompować swój famowy balonik bo innych opcji na ciśnienie nie widzę
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ