Ogólna dyskusja o grach i konsolach
Moderator: con shonery
Re: Ogólna dyskusja o grach i konsolach
ja tam mam pierwszego Z1 Extreme i cenie sobię, Windows jest upierdliwy czasami ale bez przesady, jak ktoś grał kiedys na kompie to ogarnie, podejrzewam że te lepsze wersje tym bardziej są spoko
Dodano po 2 minutach 2 sekundach:
w sumie najwiekszy minus dla mnie jest taki, że mi się r1/l1 zjebały po roku i się wciskają i nie cofają, pewnie idzie to w miare łatwo naprawić, ale przemieniłem sobie je po prostu na te tylnie przyciski i w sumie nawet wygodniej przy trzymaniu
Dodano po 2 minutach 2 sekundach:
w sumie najwiekszy minus dla mnie jest taki, że mi się r1/l1 zjebały po roku i się wciskają i nie cofają, pewnie idzie to w miare łatwo naprawić, ale przemieniłem sobie je po prostu na te tylnie przyciski i w sumie nawet wygodniej przy trzymaniu
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
No też mi się właśnie wydaje, że te hejty na windows są przesadzone. A nawet jeśli jakieś błędy są to mogą to szybko załatać. Najważniejsze, że bebechy ma dobre i pod względem wydajności nie ma obecnie lepszego handhelda.
Ghost of tsushima jest na ps5 w jakimś abonamencie? Kojarzę, ze byla jakas lista gierek dostępna w czymś ale nie ogarniam tych abonamentów
- zemsta1camzata
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
O właśnie tego szukalem, dzieki
-
genocidegeneral
na to kurde bele czekam
wreszcie kurwa coś na modłę Dark Messiah czy niewydane Hellraid 
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Dokładnie, Dark Messiah klasyk. Do dzisiaj robi wrażenie.
Golden Joystick Awards 2025 – All Award Winners
https://insider-gaming.com/golden-joyst ... d-winners/
The Game Awards 11 grudnia. Tam pewnie też Clair Obscur sporo wygra.
https://insider-gaming.com/golden-joyst ... d-winners/
The Game Awards 11 grudnia. Tam pewnie też Clair Obscur sporo wygra.
Ostatnio na tym hypie nagród mam ochotę wrócić, ale tak nieśmiało liczę że dropną zaraz w związku z tymi nagrodami wersję na Switcha, za te grę i to jeszcze nie w cenie AAA to mogę im zapłacić dwa razy 
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
Właśnie wczoraj skończyłem, niesamowita przygoda, niesamowita gra, wszystkie nagrody będą w 100% zasłużone
Ostatnio zmieniony 20 lis 2025, 22:30 przez kapec, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurde ja gdzieś do połowy byłem absolutnie zachwycony, a potem jakoś mnie zaczęła nudzić i męczyć i finalnie zatrzymałem się chyba pod koniec trzeciego aktu i czuję że nie wrócę dokończyć, chyba za dużo eksplorowalem na sile i rozkminialem buildy przez co potem zdejmowalem wszystko w jednej max dwóch turach
Siemano byki, pytanko - mam ps5 i zainstalowałem last of US 2 w wersji ps4 (wersja pudełkowa). Czy jesli pobiorę wersje digital remastered zostaną mi savy?
switch 2 z mario kart world za 1900 w media markt: https://allegro.pl/oferta/konsola-ninte ... 7479691482
Siema. Jakie słuchawki pod ps5 do 400 zł? Po trzech latach wysiadły mi Arctis 7x+ i w sumie byłem z nich zadowolony, ale trochę przegięcie, że tak szybko padły. Tym bardziej że na konsoli gram rzadko.
I czy to prawda, że niekoniecznie muszę szukać takich z dźwiękiem przestrzennym, bo ps sam w sobie go generuje. GPT polecił mi budżetówki Krux Crave (są teraz w promce za 200 zł), ale no nie wiem. Może dać szansę jeszcze raz jakimś steelseries tylko inny model?
I czy to prawda, że niekoniecznie muszę szukać takich z dźwiękiem przestrzennym, bo ps sam w sobie go generuje. GPT polecił mi budżetówki Krux Crave (są teraz w promce za 200 zł), ale no nie wiem. Może dać szansę jeszcze raz jakimś steelseries tylko inny model?
- Cz4rny1337
- Moderator
jest sens robic jailbreak ps5? kminil sobie to ktos? da sie jak na switchu 2 systemy jednoczesnie ciagnac czy albo albo?

Przypominam, że dzisiaj w nocy (o 1.30 xD) The Game Awards. Same nagrody to tam mam w dupie, ale zapowiedzi mogą być ciekawe. Mówi się o nowym Half Life, o nowej grze Larianów czy o drugim Control. I pewnie nic z tego nie pokażą, ale i tak może być na bogato.
No to Divinity od Larianow zapowiada się dojebanie
-
genocidegeneral
Wiadomo co to będzie w ogóle? CRPG jak ich ostatnie produkcje czy coś bardziej akcji w stylu Ego Draconis czy jak to się tam nazywało?
Steam machine gówno I chuj CZY spox jako że specki niezbyt a dużo usd chcą za te urządzenie
Chief Keef pisze: I'm so fly, I'm so fly, in Hawaii eating Thai
You gotta pay me for a comment, and that comment might be why
Asian ho, say she think I'm nice, why 'cause I eat rice?
Bitch, I'm mean, go and get your things, you can spend the night