Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
jajca

Re: Kartky

Post autor: jajca »

ja widzę typiarę, która odpycha gościa butem, nienawidzi go jeszcze bardziej, rany kłute
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

to wszystko wina alkoholu jakby walili w żyłę zgodnie z zasadami bhp to by nie było żadnej przemocy
tanio

Post autor: tanio »

nie chce mi sie nawet myslec o nieskonczonym ciagu przyczynowo-skutkowym, ale musze napisac, ze zlamal mi serce ten film, w ktorym modelka Victoria w tak poruszajacy sposob zaprasza Kartki do wspolnej zabawy, a on potrafi tylko myslec o innych zamiast myslec o jej potrzebach, on mysli o swojej przyszlosci zamiast wspolnie z nia zanurzyc sie w wodach rzeki, on mysli o swojej karierze, wlacza kalkulator w telefonie i kalkuluje, jest chyba robotem wypranym z emocji ten raper Kartki w tym filmie
niby widac, ze tam troche placze, ale wlasnie do kamery placze, do instagrama placze, zyskujac sobie przychylnosc obcych ludzi placze, zabezpiecza sie na przyszlosc placze - gdzie byles, Kartki? - wiec to nie jest placz, to jest public relations.
Awatar użytkownika
Farezowsky

Post autor: Farezowsky »

Spoiler
Obrazek
Z insta tej laski xD
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

>zacznij aferę
>w trakcie afery którą sama zaczełaś drugiej stronie rosną zasięgi
>pa on to wszystko dla followersow na insta robi serca nie ma wogule
xDD
mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
Pinky

Post autor: Pinky »

okej pisze: 12 lis 2019, 20:17 Podsumowując - rafatus i marlenka, dobrały się dwa pojeby.
Za chwilę skończy się to sextape'ami w klimacie gore
3zlote

Post autor: 3zlote »

Jemu przybyło 40k, jej od wczoraj (weszłam na jej profil jakoś wieczorem, wtedy miała 22,6k obserwujących) 200 i też bym z chęcią ubyła, ale jestem ciekawa, co tam wypisuje na prywatnym profilu :lol:
Awatar użytkownika
loco

Post autor: loco »

ja to bym się nie przywiązywał do tych cyferek, większość nie zacznie go nagle słuchać, a jest tam tylko po to, żeby śledzić aferkę na bieżąco
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Panowie, a gdyby tu chodziło o kogoś innego np. waszego bożka belmondo/bałagane/sentino to też byście tak wieszali na nich psy bez żadnych większych dowodów ? Czy wtedy były by propsy bo każdy artysta ma jakieś swoje chore jazdy i w sumie spoko i szacun. [mention]Jose[/mention] nagralbys wtedy filmik z propsami ?
Awatar użytkownika
kshaq

Post autor: kshaq »

3zlote pisze: 13 lis 2019, 13:24 Jemu przybyło 40k, jej od wczoraj (weszłam na jej profil jakoś wieczorem, wtedy miała 22,6k obserwujących) 200 i też bym z chęcią ubyła, ale jestem ciekawa, co tam wypisuje na prywatnym profilu :lol:
A możesz ubyć z tego forum?
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

peterkurten pisze: 13 lis 2019, 13:30 Panowie, a gdyby tu chodziło o kogoś innego np. waszego bożka belmondo/bałagane/sentino to też byście tak wieszali na nich psy bez żadnych większych dowodów ? Czy wtedy były by propsy bo każdy artysta ma jakieś swoje chore jazdy i w sumie spoko i szacun. [mention]Jose[/mention] nagralbys wtedy filmik z propsami ?
przecież przy okazji sentino wyszły skriny że groził jakimś małolatom i go wszyscy słuchają więc masz odpowiedź :)
mołpy są kozackie
peterkurten

Post autor: peterkurten »

Wiem, wiem dlatego jestem w szoku, ze jak padło na nielubianego rapera na ślizgawce to już każdy wie jak było, każdy ma ziomka, stryja sąsiada, sąsiadki z klatki obok co byli w podobnej sytuacji.
Osobiście jestem w chwili obecnej bardziej Tim kartky, ale czekam na jakąś bombę, najlepiej jakby raperzy dwa sławy się wypowiedzieli

Ps: [mention]runiek[/mention] podasz mi numery na najbliższe losowanie Jackpota bo ty chłopie wiesz wszystko na każdy temat i chciałbym być jak Ty (żartowałem)
3zlote

Post autor: 3zlote »

kshaq pisze: 13 lis 2019, 13:32
3zlote pisze: 13 lis 2019, 13:24 Jemu przybyło 40k, jej od wczoraj (weszłam na jej profil jakoś wieczorem, wtedy miała 22,6k obserwujących) 200 i też bym z chęcią ubyła, ale jestem ciekawa, co tam wypisuje na prywatnym profilu :lol:
A możesz ubyć z tego forum?

Bo...? :dunno:
Awatar użytkownika
ind1cud

Post autor: ind1cud »

Ten screen wyżej pozwala twierdzić, że z tą dziewczyną na prawdę jest coś nie tak
zemsta1kadluba pisze:>zacznij aferę
>w trakcie afery którą sama zaczełaś drugiej stronie rosną zasięgi
>pa on to wszystko dla followersow na insta robi serca nie ma wogule
xDD
W punkt
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

czekam aż jakiś ekspert dojdzie do tego że na jej maxmodels w opisie dalej wiszą linki do jego klipów więc to stuprocentowo jej wina i daliśmy się zmanipulować
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
Awatar użytkownika
Muzykometeoropata

Post autor: Muzykometeoropata »

Nie czaje ludzie piszą tej lasce, że ta afera może zniszczyć jej karierę, ale kurwa jaką instagramowej modelki czy jaki chuj z czego ona słynie ?
andrzej

Post autor: andrzej »

Ta mu teraz followy wypomina XD bk
Od początku bylo wiadomo ze ma cos nie tak z beretem ale coraz mocniejsze sie to spierdolenie wydaje
Awatar użytkownika
PSZ

Post autor: PSZ »

efzet pisze: 13 lis 2019, 11:34 wszyscy od "białorycerzy" to wykopowe incele, wypierdalać tam na swoje tagi #przegryw #redpill czy inne ścierwo
a ty znasz te tagi bo?

Pojebana akcja, Kartky nie lubię tej twojej pizdowatej muzyki, ale trzymaj się tam i nie daj się tej pokurwionej wariatce.
DeDoK

Post autor: DeDoK »

do pieca

oboje
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

I znowu te argumenty w stylu:

A gdyby chodziło o Belmondo?
A jak to dupeczka wrzuciła te filmiki to co byście mówili?

Gdybać sobie oczywiście można, ale niestety nie wszystko da się zmierzyć jedną miarą. Za Kartkym od lat ciągnie się taka, a nie inna opinia, stąd tak ostra reakcja wszystkich. Przypominam, że wciąż Kartky niczemu nie zaprzeczył.

Gdyby krążyły plotki, że Sentino bije kobiety to straciłby twarz? Myślę, że tak. Sentino i Belmondo zrobili kwitflipy i u mnie wizerunkowo stracili, nie kupowałem nigdy od nich płyt ani merchu. Trochę tu co prawda wychodzi moja hipokryzja, bo mimo ich wpadek wciąż lubię ich muzykę, a np. stosunkowo mniejsze "winy" Sariusa mnie już mocno wkurzyły. Czy przestałbym słuchać jakby bili kobiety? Nie mam pojęcia. Być może. Ale to ja. Przypuszczam, że inni zjedliby i Kaza, i Sentino, i KęKę i kogokolwiek innego, gdyby zajął miejsce Kartky'ego. Zobacz, jak Belmondo był mielony miesiąc temu w temacie.

A skąd to przekonanie, że "jakby dziewczyna wrzuciła takie filmiki, to byście nie analizowali tylko zabili Kartky'ego" to nie mam pojęcia. Jedna strona stoi twardo po stronie Kartkiego, więc też staraliby się to podważyć i wmówić, że sobie zasłużyła.

Co do filmiku, to widzę, że nie skumałeś, o czym jest.

E: Dajcie te skriny z Sentim na PW, bo to chyba w czasach, jak ja średnio śledziłem jego karierę.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
ODPOWIEDZ