Kartky
Re: Kartky
to wszystko wina alkoholu jakby walili w żyłę zgodnie z zasadami bhp to by nie było żadnej przemocy
nie chce mi sie nawet myslec o nieskonczonym ciagu przyczynowo-skutkowym, ale musze napisac, ze zlamal mi serce ten film, w ktorym modelka Victoria w tak poruszajacy sposob zaprasza Kartki do wspolnej zabawy, a on potrafi tylko myslec o innych zamiast myslec o jej potrzebach, on mysli o swojej przyszlosci zamiast wspolnie z nia zanurzyc sie w wodach rzeki, on mysli o swojej karierze, wlacza kalkulator w telefonie i kalkuluje, jest chyba robotem wypranym z emocji ten raper Kartki w tym filmie
niby widac, ze tam troche placze, ale wlasnie do kamery placze, do instagrama placze, zyskujac sobie przychylnosc obcych ludzi placze, zabezpiecza sie na przyszlosc placze - gdzie byles, Kartki? - wiec to nie jest placz, to jest public relations.
niby widac, ze tam troche placze, ale wlasnie do kamery placze, do instagrama placze, zyskujac sobie przychylnosc obcych ludzi placze, zabezpiecza sie na przyszlosc placze - gdzie byles, Kartki? - wiec to nie jest placz, to jest public relations.
- Farezowsky
Spoiler

- zemsta1kadluba
>zacznij aferę
>w trakcie afery którą sama zaczełaś drugiej stronie rosną zasięgi
>pa on to wszystko dla followersow na insta robi serca nie ma wogule
xDD
xDD
mołpy są kozackie
Jemu przybyło 40k, jej od wczoraj (weszłam na jej profil jakoś wieczorem, wtedy miała 22,6k obserwujących) 200 i też bym z chęcią ubyła, ale jestem ciekawa, co tam wypisuje na prywatnym profilu 
ja to bym się nie przywiązywał do tych cyferek, większość nie zacznie go nagle słuchać, a jest tam tylko po to, żeby śledzić aferkę na bieżąco
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
-
peterkurten
Panowie, a gdyby tu chodziło o kogoś innego np. waszego bożka belmondo/bałagane/sentino to też byście tak wieszali na nich psy bez żadnych większych dowodów ? Czy wtedy były by propsy bo każdy artysta ma jakieś swoje chore jazdy i w sumie spoko i szacun. [mention]Jose[/mention] nagralbys wtedy filmik z propsami ?
- zemsta1kadluba
przecież przy okazji sentino wyszły skriny że groził jakimś małolatom i go wszyscy słuchają więc masz odpowiedźpeterkurten pisze: ↑13 lis 2019, 13:30 Panowie, a gdyby tu chodziło o kogoś innego np. waszego bożka belmondo/bałagane/sentino to też byście tak wieszali na nich psy bez żadnych większych dowodów ? Czy wtedy były by propsy bo każdy artysta ma jakieś swoje chore jazdy i w sumie spoko i szacun. [mention]Jose[/mention] nagralbys wtedy filmik z propsami ?
mołpy są kozackie
-
peterkurten
Wiem, wiem dlatego jestem w szoku, ze jak padło na nielubianego rapera na ślizgawce to już każdy wie jak było, każdy ma ziomka, stryja sąsiada, sąsiadki z klatki obok co byli w podobnej sytuacji.
Osobiście jestem w chwili obecnej bardziej Tim kartky, ale czekam na jakąś bombę, najlepiej jakby raperzy dwa sławy się wypowiedzieli
Ps: [mention]runiek[/mention] podasz mi numery na najbliższe losowanie Jackpota bo ty chłopie wiesz wszystko na każdy temat i chciałbym być jak Ty (żartowałem)
Osobiście jestem w chwili obecnej bardziej Tim kartky, ale czekam na jakąś bombę, najlepiej jakby raperzy dwa sławy się wypowiedzieli
Ps: [mention]runiek[/mention] podasz mi numery na najbliższe losowanie Jackpota bo ty chłopie wiesz wszystko na każdy temat i chciałbym być jak Ty (żartowałem)
Ten screen wyżej pozwala twierdzić, że z tą dziewczyną na prawdę jest coś nie tak
W punktzemsta1kadluba pisze:>zacznij aferę
xDD
czekam aż jakiś ekspert dojdzie do tego że na jej maxmodels w opisie dalej wiszą linki do jego klipów więc to stuprocentowo jej wina i daliśmy się zmanipulować
- Muzykometeoropata
Nie czaje ludzie piszą tej lasce, że ta afera może zniszczyć jej karierę, ale kurwa jaką instagramowej modelki czy jaki chuj z czego ona słynie ?
Ta mu teraz followy wypomina XD bk
Od początku bylo wiadomo ze ma cos nie tak z beretem ale coraz mocniejsze sie to spierdolenie wydaje
Od początku bylo wiadomo ze ma cos nie tak z beretem ale coraz mocniejsze sie to spierdolenie wydaje
I znowu te argumenty w stylu:
A gdyby chodziło o Belmondo?
A jak to dupeczka wrzuciła te filmiki to co byście mówili?
Gdybać sobie oczywiście można, ale niestety nie wszystko da się zmierzyć jedną miarą. Za Kartkym od lat ciągnie się taka, a nie inna opinia, stąd tak ostra reakcja wszystkich. Przypominam, że wciąż Kartky niczemu nie zaprzeczył.
Gdyby krążyły plotki, że Sentino bije kobiety to straciłby twarz? Myślę, że tak. Sentino i Belmondo zrobili kwitflipy i u mnie wizerunkowo stracili, nie kupowałem nigdy od nich płyt ani merchu. Trochę tu co prawda wychodzi moja hipokryzja, bo mimo ich wpadek wciąż lubię ich muzykę, a np. stosunkowo mniejsze "winy" Sariusa mnie już mocno wkurzyły. Czy przestałbym słuchać jakby bili kobiety? Nie mam pojęcia. Być może. Ale to ja. Przypuszczam, że inni zjedliby i Kaza, i Sentino, i KęKę i kogokolwiek innego, gdyby zajął miejsce Kartky'ego. Zobacz, jak Belmondo był mielony miesiąc temu w temacie.
A skąd to przekonanie, że "jakby dziewczyna wrzuciła takie filmiki, to byście nie analizowali tylko zabili Kartky'ego" to nie mam pojęcia. Jedna strona stoi twardo po stronie Kartkiego, więc też staraliby się to podważyć i wmówić, że sobie zasłużyła.
Co do filmiku, to widzę, że nie skumałeś, o czym jest.
E: Dajcie te skriny z Sentim na PW, bo to chyba w czasach, jak ja średnio śledziłem jego karierę.
A gdyby chodziło o Belmondo?
A jak to dupeczka wrzuciła te filmiki to co byście mówili?
Gdybać sobie oczywiście można, ale niestety nie wszystko da się zmierzyć jedną miarą. Za Kartkym od lat ciągnie się taka, a nie inna opinia, stąd tak ostra reakcja wszystkich. Przypominam, że wciąż Kartky niczemu nie zaprzeczył.
Gdyby krążyły plotki, że Sentino bije kobiety to straciłby twarz? Myślę, że tak. Sentino i Belmondo zrobili kwitflipy i u mnie wizerunkowo stracili, nie kupowałem nigdy od nich płyt ani merchu. Trochę tu co prawda wychodzi moja hipokryzja, bo mimo ich wpadek wciąż lubię ich muzykę, a np. stosunkowo mniejsze "winy" Sariusa mnie już mocno wkurzyły. Czy przestałbym słuchać jakby bili kobiety? Nie mam pojęcia. Być może. Ale to ja. Przypuszczam, że inni zjedliby i Kaza, i Sentino, i KęKę i kogokolwiek innego, gdyby zajął miejsce Kartky'ego. Zobacz, jak Belmondo był mielony miesiąc temu w temacie.
A skąd to przekonanie, że "jakby dziewczyna wrzuciła takie filmiki, to byście nie analizowali tylko zabili Kartky'ego" to nie mam pojęcia. Jedna strona stoi twardo po stronie Kartkiego, więc też staraliby się to podważyć i wmówić, że sobie zasłużyła.
Co do filmiku, to widzę, że nie skumałeś, o czym jest.
E: Dajcie te skriny z Sentim na PW, bo to chyba w czasach, jak ja średnio śledziłem jego karierę.