Kaz Bałagane
Re: Kaz Bałagane
Remixowafszyyyyy....
Nigdy się nie spodziewałem, że Kaz kiedyś będzie miał 2 miliony słuchaczy na Spotify a tu proszę. W ciszy, bez parcia na szkło, muzyka sama się broni
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Dodano po 3 minutach 31 sekundach:
- Sukcesywne wręcz zbieranie featów z całą topką meja, niezależnie od wcześniejszej znajomości czy podobieństwa stylistyki, nie mówiąc już o dawnych deklaracjach gardzenia polskim rapem i dogrywania wyłącznie znajomym
- Niezapadające w pamięć, przeciętne nowe albumy nijak nienawiązujące do formy z 2015-2017
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- zemsta1camzata
jakby to mój kolega powiedział "Tylko krowa nie zmienia zdania"
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Poza tym "nie odmawia się kiedy pieniądz woła"
przecież w bonusie z ficzuringami dalej jest strzelanie w powietrze i jebanie po sceniezemsta1camzata pisze: ↑05 lis 2025, 14:34jakby to mój kolega powiedział "Tylko krowa nie zmienia zdania"
kaz balagane pisze:Kazek stał się tym, o czym nawijał, czyli swoim marzeniem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
MinisterBrakuKultury
Ej a mam pytanie, jak to jest według was realnie z takim street credit Jacka?
Jak duża część raperów ma rolki razem, to jego nie widać z nikim, może to moja obserwacja ale to mnie ciekawi. Czy on w wwa się z kimś buja? Znacie jakieś anegdoty coś?
Jak duża część raperów ma rolki razem, to jego nie widać z nikim, może to moja obserwacja ale to mnie ciekawi. Czy on w wwa się z kimś buja? Znacie jakieś anegdoty coś?
Nie wiem czy się liczy ale Kaz wystąpił na teledysku Bonusa “Nigdy Mało” w 2010, jak ten jeszcze nawijał o ulicy a nie o tym jak bardzo ma wyjebane na hejterów
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Chyba o street credit światcza jego ruchy na mieście i ich konsekwencje niż zdjęcia na ściankach" z ekipą z na Wspólnej "
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
MinisterBrakuKultury
To ja nie wiem o jakich ruchach na mieście mówisz.
Dwa ciekawe czy on ma z jakimś raperem lekko na pieńku.
W temacie o fagacie i leosi ktoś pisał że niby na niego jacyś raperzy mieli dissa
Dwa ciekawe czy on ma z jakimś raperem lekko na pieńku.
W temacie o fagacie i leosi ktoś pisał że niby na niego jacyś raperzy mieli dissa
W ogole czemu street creditu oczekujesz na teledyskach na yt albo postach na ig a nie... na streecie?
A jezeli chodzi o moja opinie to mam nadzieje ze nie ma street creditu, chyba tak byloby lepiej dla niego po co sie z patusami trzymac jak ma sie zycie na poziomie (hasztag malolat nie reiffeisen)
A jezeli chodzi o moja opinie to mam nadzieje ze nie ma street creditu, chyba tak byloby lepiej dla niego po co sie z patusami trzymac jak ma sie zycie na poziomie (hasztag malolat nie reiffeisen)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
przecież z tego co kaz nazwija to on był najniższego sortu dilerkiem co tam biegał z klatki do klatki z gramem albo dwoma w majtach, to kogo on mógł znać? kilku kolegów z osiedla na podobnym poziomie dna i kilka pań sprzatających części wspólne w blokach, chłopak był najniżej w hierarhi, a o tym wszystkim z wypiekami na twarzy nagrywał jakby dzięki temu był kurwa kmiś. ma taki sam street credit jak złodziej sklepowy co ukradnie tyle ile zmieści mu się do plecaka. nikt normalny, poważny nie dopuściłby go gdzieś wyżej do interesu, bo z mordy od razu widać, że dziwak i ma styl bycia przypałowca, jakieś dziwne teksty itd. ma w sumie szczęście, że nie trafił w swojej karierze na jakiegoś innego przypałowa, ale latającego grubo coś pokroju roberta rs77, co by takiemu nie przeszkadząło, że kaz od razu wygląda na klepaka romantyzującego życie przestępcze, do tego jeszcze łykacza, co przez lata łykał farmazony sentino, aby na koniec jak ktoś go uświadomił, że był robiony w chuja, to zaczął płakać jak obrażona lezba na piosenkach.
- gods bidness
-
MinisterBrakuKultury
LWD pisze: ↑16 lis 2025, 20:40 przecież z tego co kaz nazwija to on był najniższego sortu dilerkiem co tam biegał z klatki do klatki z gramem albo dwoma w majtach, to kogo on mógł znać? kilku kolegów z osiedla na podobnym poziomie dna i kilka pań sprzatających części wspólne w blokach, chłopak był najniżej w hierarhi, a o tym wszystkim z wypiekami na twarzy nagrywał jakby dzięki temu był kurwa kmiś. ma taki sam street credit jak złodziej sklepowy co ukradnie tyle ile zmieści mu się do plecaka. nikt normalny, poważny nie dopuściłby go gdzieś wyżej do interesu, bo z mordy od razu widać, że dziwak i ma styl bycia przypałowca, jakieś dziwne teksty itd. ma w sumie szczęście, że nie trafił w swojej karierze na jakiegoś innego przypałowa, ale latającego grubo coś pokroju roberta rs77, co by takiemu nie przeszkadząło, że kaz od razu wygląda na klepaka romantyzującego życie przestępcze, do tego jeszcze łykacza, co przez lata łykał farmazony sentino, aby na koniec jak ktoś go uświadomił, że był robiony w chuja, to zaczął płakać jak obrażona lezba na piosenkach.
Raczej on się uważa właśnie za osobę co robi duże ruchy. „Co ty mi możesz powiedzieć” „co ty możesz słychać w mieście kocie”
Etc.
właśnie to miałem na myśli był realnie nikim a uważa się za niewiadomo kogo
no ale ok, może intuicja mnie myli i to jak cudacznie wygląda i się zachowuje wcale nie skazywało go na pozostawanie na dnie hierarchii światka przestępczego i jak przypadkiem kiedyś będzie musiał odpowiedzieć za swoje grzeszki to przy jego pozycji słowik będzie mu prał skarpetki na enkach
no ale ok, może intuicja mnie myli i to jak cudacznie wygląda i się zachowuje wcale nie skazywało go na pozostawanie na dnie hierarchii światka przestępczego i jak przypadkiem kiedyś będzie musiał odpowiedzieć za swoje grzeszki to przy jego pozycji słowik będzie mu prał skarpetki na enkach
Ale w sumie siedział trochę w areszcie śledczym i to chyba nie z tego powodu, że latał z gramem po klatkach schodowych
,,Nie mam parcia żeby się wyświetlać z ryjem jak w UwadzeMinisterBrakuKultury pisze: ↑14 lis 2025, 6:18 Jak duża część raperów ma rolki razem, to jego nie widać z nikim
Na dzień dzisiejszy to nie znajdziesz mnie w szufladzie''
-
nescafeklasyg
Twoja gruda okrągła jak rotunda za 80 zł z odbytu rumuńca
Ciekawy case ten bałagan, ja to bym chciał poznać kulisy tej akcji jak to go rzekomo bgu w bagaju wywiózł, chyba że to też jakieś urban legend jest.
Ciekawy case ten bałagan, ja to bym chciał poznać kulisy tej akcji jak to go rzekomo bgu w bagaju wywiózł, chyba że to też jakieś urban legend jest.