Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
dobry komentarz do tego co się wczoraj odjebało
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Jak to wiadomo, kto, dlaczego i czemu.
Stare hasło aktualne: "donald matole".
Stare hasło aktualne: "donald matole".
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam
https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
no i wszystko jasne komu to było na rękę
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Może nie do końca na temat, bo trochę generalnie chcę powiedzieć, ale przy okazji chwaląc że się zajęli też tym tematem, to trzeba oddać że Kanał Sportowy spektakularnie się odrodził i czapki z głów. Mieli ten słaby moment po odejściu Stana i było ciśnięte, a teraz znów więcej luzu, te irl, Łukasz Ciona, Borek w końcu zluzował, i potem się to przekłada, że po meczu kadry to oni a nie meczyki, weszło czy Zero, mają największą oglądalność live. Myślałem, że projektowi będzie bliżej zaorania a tu piękny renesans formy.
Podbijam, dobra forma ostatnio chłopaków, Włodarczyki Meczyki silą się na wnikliwe analizy, ale bez Święcickiego w programie nie ma kogo za bardzo słuchać.
jebać redakcję weszło, meczyków i kanału zero, propsy dla KS
tych programów paczula już nie mogę oglądać bo cały czas mnie ręka świerzbi żeby mu wykurwić w ten punchable ryj

tych programów paczula już nie mogę oglądać bo cały czas mnie ręka świerzbi żeby mu wykurwić w ten punchable ryj
Spoiler

WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
weszlo bez kowala raczej by nie mialo oglądalności, on im nabija te wyswietlenia.
bardziej wkurwiający od paczula jest moim zdaniem wisniewski z meczyków, jeszcze jak boniek jest na skypie i wlodarczyk prowadzi program to jest jebany dream team
bardziej wkurwiający od paczula jest moim zdaniem wisniewski z meczyków, jeszcze jak boniek jest na skypie i wlodarczyk prowadzi program to jest jebany dream team
- zemsta1camzata
czyli bydło kibolskie dogadywało się z pzpn na coś innego, a potem wielkie zdziwienie że nie można wnieść sektorówki, o którą nawet się nie pytali"PZPN nie odmówił wykorzystania standardowych elementów oprawy takich jak flagi, bębny czy megafony. Natomiast flaga wielkoformatowa nie była zgłaszana na żadnym etapie przygotowań, a decyzja administracyjna dotycząca imprezy masowej zawierała jednoznaczne ograniczenia dotyczące jej użycia, co potwierdzono w toku wielotygodniowych rozmów między PZPN a służbami państwowymi i samorządowymi.
Tego typu element wymaga wcześniejszych uzgodnień, odstępstw od obowiązujących wytycznych, potwierdzeń niepalności oraz specjalnego przygotowania przeciwpożarowego obiektu. Informacja o zamiarze użycia flagi wielkoformatowej pojawiła się dopiero w dniu meczu i nie mogła zostać zaakceptowana przez właściwe służby podczas oficjalnej odprawy z komisarzem FIFA. Należy podkreślić, że żaden podmiot nie kwestionował treści znajdującej się fladze wielkoformatowej i nie była ona przedmiotem dyskusji lecz sam fakt jej użycia podczas imprezy masowej" — czytamy w piśmie od PZPN.
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
te oświadczenie pzpnu jest tak samo wiarygodne jak to policji w którym tłumaczyli dlaczego zmienili status meczu na podwyższonego ryzyka 
łazienkowska zbezczeszczona
łazienkowska zbezczeszczona
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Moze ukraincy kiepsko mowia po polsku ale zgloszenia do organizatora o oprawe opanowali najwidoczniej lepiej niz Polscy kibice. Tresc chyba tez malo kontrowersyjna? Boli kogos widok plonacej moskwy i sowieckich symboli? Przeciez kibolstwo legii samo wieszalo putina na sznurze na oprawach?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
A kogoś boli treść tej oprawy? mnie jedynie flagi się nie podobają 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
I co takiego w tych flagach, ze wg ciebie zbezczeszczone?
świadomość swojej ignorancji
- zemsta1camzata
jeśli pzpn kłamie, to można jednym prostym trikiem to pokazać (udostępnić korespondencję między stowarzyszeniem troglodytów a pzpnem)
być może po powrocie z Malty się do tego odniosą
@eddy_wata kolory
@eddy_wata kolory
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
- zemsta1camzata
pzpn, kierwiński i tusk nawet na malcie prześladują PATRIOTÓW KIBICÓW
Robert Abela matole twój kraj rozwalą kibole
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
-
Bisclavret
Udajesz naiwniaka czy serio myślisz że temat sektorowki był poruszany w oficjalnej komunikacji xD? Kazdy kto chociaż trochę orientuje się w temacie to wie, że rolą organizatora w takiej sytuacji jest palenie frana że o niczym nie wie i kibice sami sobie costam wnieśli (tak jak wygląda to na każdym stadionie w Polsce) bo wtedy w razie gdyby treść była problematyczna albo coś by się wydarzyło przy okazji (typu odpalenie rac itd) masz duży dupochron. Gdyby miało to isc droga oficjalna tozemsta1camzata pisze: ↑16 lis 2025, 18:51 jeśli pzpn kłamie, to można jednym prostym trikiem to pokazać (udostępnić korespondencję między stowarzyszeniem troglodytów a pzpnem)
Czytaj: jest tak dużo jebania że lepiej to ustalić na gębęTego typu element wymaga wcześniejszych uzgodnień, odstępstw od obowiązujących wytycznych, potwierdzeń niepalności oraz specjalnego przygotowania przeciwpożarowego obiektu
Spoiler: nic nikomu nie zgłaszali, po prostu wnieśli sobie sektorowke bo nikt nigdy nie miał z tym problemu i pewnie też dogadane to było na gębę. Po prostu tak się akurat złożyło że oni nie obrażali phhhhemieha na Litwie i teraz on nie straszy ukraińskiego związku konsekwencjami.
Ogólnie dla mnie to był ciekawy eksperyment z tym dopingiem na reprezentacji ale od samego początku uważałem że to nie ma sensu, pzpnowi nie zależało na tym żeby ten doping tam był bo więcej problemów z tym, a korzyści żadne. Jakby chcieli coś z tym zrobić to by sami wyciągnęli rękę. Klimat na narodowym im pasował, ludziom co tam przychodzą na te mecze najwidoczniej też - bo jeśli nie to by nie przychodzili. Po co wszystkich uszczęśliwiać na siłę.
- zemsta1camzata
Czyli temat sektorówki nie był poruszany i bandyci pikachu face że nie ma zgody na jej wniesienie.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
-
Bisclavret
Dalej udajesz że nie rozumiesz co napisałem xd?
- zemsta1camzata
Oczywiście, że rozumiem. Argument „bo tak jest na innych stadionach w Polsce” w zupełności przemawia do mnie. Poszkodowani kibice, zły PZPN.
Jakie to typowo polskie, że są jakieś zasady to i tak będzie szukanie jak zrobić na około bo „za dużo jebania” xD
Jakie to typowo polskie, że są jakieś zasady to i tak będzie szukanie jak zrobić na około bo „za dużo jebania” xD