Zdechły osa
- Karko_Nape
Re: Zdechły osa
Ta Ajla nawet znośna, taka ładniejsza, bardziej utalentowana i prawdopodobnie bardziej nadająca się do współpracy dianka.
A osy to ja już nie moge słuchać z tym jego monotonnym, wannabe edgy szczeniackim pierdoleniem. ooo narkotyki, patologia, ale ladnie wyglądasz jak sie zesrasz pod siebie po gblu, dla ciebie wsadze sobie tabletki xanaxu w pod stuleje, kurwa miłość taka toksyczna przejebana.
A osy to ja już nie moge słuchać z tym jego monotonnym, wannabe edgy szczeniackim pierdoleniem. ooo narkotyki, patologia, ale ladnie wyglądasz jak sie zesrasz pod siebie po gblu, dla ciebie wsadze sobie tabletki xanaxu w pod stuleje, kurwa miłość taka toksyczna przejebana.
osa od legala straszne gowno zapodaje z pojedynyczymi przebylyskami
Ja tam lubię Osę w każdej formie, a jeśli chodzi o Ajlę to czekam na jakiś większy projekt bo tutaj bit jest po prostu przeokrutny i brzmi na nim świetnie.
-
34beatajuice
- Zbanowany
super ta ajla, będę fanem
Aetherboy1 to jest kurwa przekot!
-
bobermann3000
czekam na singiel z happysadem i ćpaj stajlem
częśc nawet starsza, np z tej epki są dwa tracki widzę
Spoiler
- yungXpaproch
tak na dobrą sprawę to płytka, ale taka z losowych numerów zebrana. były fizyki
ty bez kitu nie ogarnąłem, że to jest dokładnie to, mimo że mam tego CDka (od nowosci z odbitym obrysem stempla pocztowego na okładce
)
- yungXpaproch
chyba mu się spodobał kraków
ładny instrumental. dendi jak się czegoś dotknie to magię tworzy po prostu.
śmieszna nawet stronka z preorderem. zestaw “cały chuj” nawet się uśmiechnąłem. chujowo że już 4/10 kawałków wypuszczone jako single no ale niech se robi. może przesłucham jak wyjdzie. dodatki do zestawu fajne, to postaranko muszę przyznać
ładny instrumental. dendi jak się czegoś dotknie to magię tworzy po prostu.
śmieszna nawet stronka z preorderem. zestaw “cały chuj” nawet się uśmiechnąłem. chujowo że już 4/10 kawałków wypuszczone jako single no ale niech se robi. może przesłucham jak wyjdzie. dodatki do zestawu fajne, to postaranko muszę przyznać
Zawodnik nie z mojej bajki, ale tutaj poleciał, jest stillo, bit kot, hip hop, git, joł.
- yungXpaproch
cos on ostatnio na stary kanał wrzuca. ciekawe czy mu się kontrakt skończył
Ten numer brzmi jak stary Osa?
trochę regres w nawijce, ciężko się tego słucha
brzmi jakby chcial brzmiec jak stary osa