[Beef] Fagata vs Young Leosia
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
Tymczasem różowa na insta storkach dała, że popierdala do Dubaju robić klipon
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
- marmolad_k2
A nie mogła jechać pod domofon Fagaty?
-
nescafeklasyg
Ale klip w dubaju to już zapędy rzępolackie, gdyby nie to że fagata zaczęła ten beef to napisałbym że leosia w nim robi za mesa, klip w dubaju może jeszcze pianista z kostaryki?
Dawaj diss, klip z Dubaju to sobie zrób z AI
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
- marmolad_k2
Skilla nie ma, to chce sobie nadrobić klipem 
Może Jongmen się dogra
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
To moje pierwsze zetknięcie z postacią raperki influencerki Kotolgi i jestem jak o ja pierdolę. Boję się diggować głębiej, aczkolwiek przy wersie z sardyną parsknięte, to muszę jej oddać.
W beefie jestem bezstronny, chociaż ciut wyżej stawiam Leosię JEDYNIE ze względu na fakt, że sama pisze swoje wersy (chyba, że nie, to niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu). No i niby z jednej strony niech to trwa i niech się napierdalają do oporu, a z drugiej gdzieś z tyłu głowy (z mentalnym rondlem) przegrywa hip-hop
W beefie jestem bezstronny, chociaż ciut wyżej stawiam Leosię JEDYNIE ze względu na fakt, że sama pisze swoje wersy (chyba, że nie, to niech mnie ktoś wyprowadzi z błędu). No i niby z jednej strony niech to trwa i niech się napierdalają do oporu, a z drugiej gdzieś z tyłu głowy (z mentalnym rondlem) przegrywa hip-hop
beefy chłopów: dyskusje o posiadanych nieruchomościach, instrumentach muzycznych, wychowywaniu dzieci, przodkach urodzonych w poprzednim wieku, chorych pjusach
beefy bab: która z kim sie ruchała i sie zesrała
beefy bab: która z kim sie ruchała i sie zesrała
Oj tam oj tam, gdyby prawilnie przetłumaczyć (i to tak na bogatości, z gwarą i wieśniaczeniem) co tam w trackach dają czarni bracia, to byłoby łapane za głowę nie raz.
Pani Kotolgo, dziękuję.
Ale wjechałem w dzień z kotolga
gdzie wady
Dodano po 2 minutach 32 sekundach:
nie wiem kim jest Kot Olga, ale sprawdziłem 3 numery i jestem fanem
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
- marmolad_k2
@Piters jara Cię to o o o o
już napierdalam shuffle dance'a w robocie
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
kotolga klasa odpowiedź
fin fin fin
Wszystko jest jasne, beef trzęsie miastem
To moje pierwsze zetkniecie z postacią Kotolga, i panowie, powiedzmy sobie szczerze jestem wstrząśnięty, zmiksowany, i wyprany tym co usłyszałem (#mateuszborek)
To moje pierwsze zetkniecie z postacią Kotolga, i panowie, powiedzmy sobie szczerze jestem wstrząśnięty, zmiksowany, i wyprany tym co usłyszałem (#mateuszborek)
Fagaty i Leosie do opierdalania kabana co najwyżej, oczywiście nie słuchałem.