[Beef] Fagata vs Young Leosia
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
bez kitu przeoczyliśmy w tym wszystkim, że wojny rapowe to wojny klasowe i w zasadzie mamy nowa odsłonę landlord rapu
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
"Mam chatę za 2 bańki bez kredytu, a ty co?"
To i tak słabiej niż Rysiu vel syn landlorda. Nawet nie zaczął jeszcze rapować a już ma 4 mieszkania (zero kredytu).
To i tak słabiej niż Rysiu vel syn landlorda. Nawet nie zaczął jeszcze rapować a już ma 4 mieszkania (zero kredytu).
No i props by był dla niej gdyby nawinęła, że może i przećpała kawalerkę ale i tak ma willę.
A tutaj zarzut o mocne ćpanie poleciał i jej odpowiedź na to jest taka, że ma dużo hajsu. Dla mnie to takie rozmywanie tematu, żeby nie przylgnęła do niej łatka ćpunki.
Napiszesz, że się nie odniosła do ćpania to brokuł NPC jej fan ci odpisze przecież odpowiedziała na wers o kawalerce wersem o willi i ludologiczna essa dla ciebie.
Ja bym na miejscu Fagaty cisnął dalej o tym ćpaniu i sraniu potem po ścianach xD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
- marmolad_k2
SKURWYSYN SRACZKĄ KJUTKI SIĘ ZACHWYCA
Bez kitu, zrobic z niej obsranca ktory po kazdym strzale w nochala wali strzal na mokro z niedziewiczej dupy
Do skutku jechac z tym az sobie farbnie kudly na brąz
Do skutku jechac z tym az sobie farbnie kudly na brąz
kurwisko z onlyfansem kogoś dissuje, iks kurwa de
- marmolad_k2
@Jose liczymy na nagły livestream specjalny z przebiegu beefu

Ostatnio zmieniony 13 lis 2025, 0:07 przez marmolad_k2, łącznie zmieniany 1 raz.
piąteczka mordzia, w nienawiści do landlordów i deweloperów tak zostałem wychowany nie jestem obrotny jak baz kałagane i se nie radzęSionek pisze: ↑12 lis 2025, 23:56Mam powoli dosyć tematu nieruchomości w beefach xD Jako osoba bez własnego mieszkania, która nie miała możliwości załapać się na BK2% mam ból dupy, że muszę oddawać landlordowi rentę feudalną w wysokości połowy pensji a tu najpierw szlachic fleksuje się, że ma 5 mieszkań a teraz Leosia wjeżdża z chatą za 2 mln bez kredytu i w drodze ma willę xD Zero litości dla gołodupców jak ja
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Jeszcze co do tej Oliwki chłopaki, to ze dwa lata temu sam podpisałbym się pod bowdownami i też uważałem, że jest wyczekiwanym mesjaszem damskiego pl rapu
ALE ALE ALE
Przypominam, że ona w praktycznie najlepszym momencie kiedy trzeba było kuć żelazo póki gorące zapadła się pod ziemię i wróciła z informacją, że miała depresję spowodowaną hejtem i memami na swój temat. Po cytatach typu "to wszystko mnie niestety zjadło", "nie udźwignęłam" albo "branża muzyczna to twardy orzech" zwątpiłem, że będzie raperką z krwi i kości (i trochę tłuszczu), w końcu jak mam traktować poważnie linijki o olewaniu hejtu i zazdrosnych suk, skoro typiara dosłownie zamknęła się po nich na rok w pokoju
ALE ALE ALE
Przypominam, że ona w praktycznie najlepszym momencie kiedy trzeba było kuć żelazo póki gorące zapadła się pod ziemię i wróciła z informacją, że miała depresję spowodowaną hejtem i memami na swój temat. Po cytatach typu "to wszystko mnie niestety zjadło", "nie udźwignęłam" albo "branża muzyczna to twardy orzech" zwątpiłem, że będzie raperką z krwi i kości (i trochę tłuszczu), w końcu jak mam traktować poważnie linijki o olewaniu hejtu i zazdrosnych suk, skoro typiara dosłownie zamknęła się po nich na rok w pokoju
https://rytmy.pl/oliwka-brazil-depresja-film-epka/Jestem bardzo wyzywana i bardzo obrażana pod każdym moim teledyskiem, tiktokiem, zdjęciem. Nie tyle, co moja muzyka jest obrażana, ale mój wygląd, moja waga. Ja doskonale wiem, jak wyglądam. Mam lustro w domu, oglądam się codziennie. Znam swoje wady i zalety i chciałabym, żebyście przestali pisać komentarze tak bardzo obrzydliwe”
– zwraca się do swoich hejterów.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Niestety niechęć do postaci Fagaty przysłoniła jakoś tracków i internet już okrzyknął wygraną Leosię xD
2rzyn odpalaj piec i łap za łopatę
2rzyn odpalaj piec i łap za łopatę
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
i co z tego, upadła i wstaje takimi trackami i rozpierdalaSWN pisze: ↑13 lis 2025, 0:06 Jeszcze co do tej Oliwki chłopaki, to ze dwa lata temu sam podpisałbym się pod bowdownami i też uważałem, że jest wyczekiwanym mesjaszem damskiego pl rapu
ALE ALE ALE
https://rytmy.pl/oliwka-brazil-depresja-film-epka/Jestem bardzo wyzywana i bardzo obrażana pod każdym moim teledyskiem, tiktokiem, zdjęciem. Nie tyle, co moja muzyka jest obrażana, ale mój wygląd, moja waga. Ja doskonale wiem, jak wyglądam. Mam lustro w domu, oglądam się codziennie. Znam swoje wady i zalety i chciałabym, żebyście przestali pisać komentarze tak bardzo obrzydliwe”
– zwraca się do swoich hejterów.
Tez pojebane. Najpierw wpierdalac pol zycia 50 tys kalorii na sniadanko a potem plakac ze w necie pytaja czy to baba czy już dżabba?
Widzialy galy co wpierdalaly
Eleganckie ma te przyspieszenia
Widzialy galy co wpierdalaly
Eleganckie ma te przyspieszenia
Ostatnio zmieniony 13 lis 2025, 0:12 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
- francocarlos
- marmolad_k2
Jak na Leosię to i tak nie jest źle, ale tournament winner pani kurwa z TVN OF.
idealne odzwierciedlenie beefu Mes - Tede
to odpowiedz fagaty pewnie jeszcze przed weekendem jak mniemam
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
bo nawinęła pisany przez kogoś text (zawierał 17 powtórzeń słowa sraczka w 100 sekundach utworu) ale z cHaRyZmĄ xD nie zesrajcie sie nomen omen jaka z niej nie jest traperka. obie kierunek pietzmarmolad_k2 pisze: ↑13 lis 2025, 0:12 Jak na Leosię to i tak nie jest źle, ale tournament winner pani kurwa z TVN OF.
willa za dwie bańki
a i tak osrane majtki
diho zapisz to raz
a i tak osrane majtki
diho zapisz to raz