[Beef] Fagata vs Young Leosia

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto według ciebie prowadzi po drugiej rundzie?

Czas głosowania minął 18 lis 2025, 22:07

Fagata
49
56%
Young Leosia
39
44%

Liczba głosów: 88

Awatar użytkownika
guzi

Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia

Post autor: guzi »

Szykuje się dobry beef :bowdown:
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Dwie pizdy bez talentu za to z rozowymi kudlami i plastikowa dupa beda sie beefowac. Na cudze teksty. Ja pierdole co za parodia :rotfl:
Ostatnio zmieniony 12 lis 2025, 18:09 przez 2rzyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

2do5 pisze: 12 lis 2025, 17:45 czemu w szoku?
fagata to hip hop
no te jej pioseneczki to slabiutkie. nie jej teksty, technicznie slabo, a glowny kontent to jej wielkie dupsko :dunno:
jestem tez troche uprzedzony do tzw inluenserow i onlyfansiar

tutaj z kolei, pomimo kilku niedociagniec, brzmi to autentycznie i emocja jest w punkt

a ta zuziula to juz faktycznie dostala odstrzal?
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

leosia musi zatańczyć brekdensa albo graffiti zrobić, żeby dorównać hiphopowej fagatce. Fagatka zajebała dissa jak kartky babie w łeb
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

jeżeli wgl leosia odpowie, chuj wie kto jej tam doradza ale na pewno już kalkulatory biznesowe są włączone
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Burak pisze: 12 lis 2025, 17:23 W Kanale Zero Leosia powiedziała że by się mogła beefować jakby trafiła się jakaś godna przeciwniczka i Fagata postanowiła zaczepić?
+1, od razu to samo skojarzenie, że Fagacie musiał wyskoczyć ten fragment/kolega podesłał i od razu zapaliła się nad głową lampka o kurwa to przecież o mnie!!!

Props za bezpośrednie uderzenie bez strzałów na instastories, ale no ciężko mi pozbyć się wrażenia, że jedynym powodem tego beefu jest fakt że obie mają cipę i zachciało im się być raperkami w tym samym kraju

Co ta Leokadia ma jej teraz odpowiedzieć, jak cała postać Fagaty jest ostatnim wejściem Eminema w 8 mili, tylko że na sterydach, czyt. nazwij ją dziwką która dała dupy dwudziestu chłopom, to zaśmieje się i powie że kłamiesz, bo dwudziestu pięciu
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Jaayu

Post autor: Jaayu »

Sionek pisze: 12 lis 2025, 17:47 pokaże się słuchaczom z hip-hopowej strony i ociepli wizerunek jako raperki.
tbh troche klocilbym sie. zrobila raperska rzecz to ludzie zamiast docenic to poczerwienieli i pisza cos o tekstach tomba i o wdowie tam w komentarzach i rozstawianie kto raper a kto nie raper i kto sie moze dissowac a kto nie :lol: ja nie rozumiem co jest wstydliwego w tym ze rap moze robic kazdy w tym onlyfansiara od jakiegos chlopa z minecrafta, to az tak kurwa zaburza elitarny wizerunek muzyki od utalentowanych wizjonerow? tak samo jak bedoes zapierdolil jedna z najbardziej hip hopowych akcji ostatniego czasu i pokazal ze jest Raperem to i tak ludzie z komentarzy zatkali uszy zacisneli oczka i wykrztusili tylko ciche 'hujowe nie sluchalem eripe wygral'
fagata oczywiscie props
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

ciekawe co na ten beef suja ths, czekam na wypowiedz czy to w ogóle dobre jest

to jest piękne w rapie, że jest dla każdego. Każdy kurwa może rapować, nie ma tutaj jakiegoś progu wbicia. Czy to żul, biznesmen, ksiądz, niech nawija kurwa fa

za to pokochałem tą kulture, nie ma tutaj jakiegoś parcia na bycie ALTERNATYWNYM i TY NIE MOŻESZ SE RAPU ROBIĆ BO COŚTAM. Beka jak chuj z takiego podejścia
rip zioloziolo

Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

Malloy pisze: 12 lis 2025, 17:35 Mocne wersy z tym że zostawiła zabsona a teraz bambi zostawiła ją, rapuje bardzo dobrze, ale to nie zmiana faktu, że jest kurwiskiem z OFa
Prawdziwa og dziwka :rotfl: w tym momencie jak już ten temat się tak przeżarł to mam wrażenie, że jej to tylko wizerunek zbudowało i każdy ma to w chuju
Myślę, że odpowiedz jakaś napewno będzie, jaka to chuj wie.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Co to za herezje że to pierwszy dobry beef lasek w polskim rapie i to po 1 tracku ?Ktoś tu pamięta Anię Sool czy wtedy na księdza mówiliście zorro ?

Zaraz eKurwisko będzie nagrywało szybciej i lepiej niż puszczany menel i dopiero będzie przypał na mieście
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

nie wiem kto to jest ania sool, ja słucham fagata raz dwa trzy
rip zioloziolo

Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

2rzyn pisze: 12 lis 2025, 18:08 Dwie pizdy bez talentu za to z rozowymi kudlami i plastikowa dupa beda sie beefowac. Na cudze teksty. Ja pierdole co za parodia :rotfl:
i tylko tyle
leosia może coś ciekawszego muzycznie da ale i tak pewnie beef ten będzie gównem obesranym w całości
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

A, jeszcze uzupełniając ten swój post wyżej, to myślę że cała odpowiedź Młodej Leokadii leży w rękach ukochanego, Kacpra "Eluwina" Blonsky'ego

Nie dość, że chłop został przez Fagatę już któryś raz wyśmiany jako krótkodystansowiec, więc ma w tym interes, to jako influencer i były członek tej samej ekipy (co sexy cipka spod Konina) na bank musi mieć tam zasłyszane jakieś historie że z tym się ruchała, a temu ciągnęła

Ale no wtedy znowu wracamy do pierwszego punktu - Fagata odpowie NO TAK I CO, przecież ona najwięcej argumentów naprodukowała sama na siebie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

leosia człowiek jednego numeru. W chuj dojebany numer to jest szklanki. Zajebała tak dobry track kurwa, najlepszy kobiecy w pl rapie że potem ciężko było sprostać oczekiwaniom. Znaczy liczby były dobre i to sie może bronić, ale dla mnie po przekozackich szklankach były te numery max średnie, przeważnie chujowe
rip zioloziolo

Awatar użytkownika
strandmon
strandmon

Post autor: strandmon »

jung leosia licze na syru diss
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Leosia powiedziała, że jak będzie trzeba, to pójdzie na wojnę i ja jej wierzę.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

FruitOffTheWall pisze: 12 lis 2025, 18:31 leosia człowiek jednego numeru. W chuj dojebany numer to jest szklanki. Zajebała tak dobry track kurwa, najlepszy kobiecy w pl rapie że potem ciężko było sprostać oczekiwaniom. Znaczy liczby były dobre i to sie może bronić, ale dla mnie po przekozackich szklankach były te numery max średnie, przeważnie chujowe
nie no chujowe były szklanki co ty
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

gram sety gorące jak diplo każdy kraj sie jara moją cipką
rip zioloziolo

moxxi

Post autor: moxxi »

:what:
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
ODPOWIEDZ