Belmondo
Re: Belmondo
podbijam żebyście widząc podbity temat myśleli, że wleciał kolejny nocny strimek od młodego g
swoją drogą coś długo cisza, cykl życia belmondziaka mógłby przeskoczyć na kolejną pozycję
swoją drogą coś długo cisza, cykl życia belmondziaka mógłby przeskoczyć na kolejną pozycję
Spierdalaj baiterze. Tak się nie robi.
Belmondo dobry i zdolny rapper. HAU to jest płyta na poziomie wydawnictw Bałagane w peaku. Szkoda że potem się wszystko posypało.
Belmondo dobry i zdolny rapper. HAU to jest płyta na poziomie wydawnictw Bałagane w peaku. Szkoda że potem się wszystko posypało.
znowu myślałem że wykorkował
- marmolad_k2
Ufff, żyje. 
Jak byłem młody to nie słuchałem czarnuchow z którymi 50 cent miał beef ale na szczęście z tego wyrosłem bo miałem przez to bana na pół sceny hh.
Teraz po krótkim zastanowieniu zauważyłem, że doszło u mnie do innego zjawiska. Są takie beefy, po których przestałem słuchać pewnych raperów:
Belmondo vs rafalala- zdecydowanie- młody g już nie znaczy tego co przed tą akcją i nigdy nie będzie, nawet jak sprawdziłem parę razy coś tam to niestety nie cieszy i nie mam ochoty tego słuchać, RIP młody Bonaparte
Tede vs Peja - chwile po beefie jeszcze sprawdzałem nowe albumy Ryśka, ale później już wcale
Kendrick - Drake - od hejtu na drake do bycia jego psycho a po beefie obojętność, sentyment i tyle, mam nadzieję, że chociaż on jeszcze wróci do łask, przydałby się nowy bangerowy album, może stanie się to w sumie dzięki ai
Same tuzy rapu, wielcy gracze, bitewni mc i kurwa rafalala
Teraz po krótkim zastanowieniu zauważyłem, że doszło u mnie do innego zjawiska. Są takie beefy, po których przestałem słuchać pewnych raperów:
Belmondo vs rafalala- zdecydowanie- młody g już nie znaczy tego co przed tą akcją i nigdy nie będzie, nawet jak sprawdziłem parę razy coś tam to niestety nie cieszy i nie mam ochoty tego słuchać, RIP młody Bonaparte
Tede vs Peja - chwile po beefie jeszcze sprawdzałem nowe albumy Ryśka, ale później już wcale
Kendrick - Drake - od hejtu na drake do bycia jego psycho a po beefie obojętność, sentyment i tyle, mam nadzieję, że chociaż on jeszcze wróci do łask, przydałby się nowy bangerowy album, może stanie się to w sumie dzięki ai
Same tuzy rapu, wielcy gracze, bitewni mc i kurwa rafalala
- marco_pantani
Wypierdalać z tą pedalską gadką
Rafalala wyruchał partnerów Maffashion i Lisowskiej, pewnie wielu innych celebrytek też, także props Rafał
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Młody sarmata w serialu 1897
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- przedszkolanek
z tym wąsem wychodzą z niego ukraińskie geny ewidentnie, kozaka mógłby zagrać
już myślałem, że bierze udział w akcji movenber
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Krzysztofa Kozaka, a 1897 ten numer to kłopoty.przedszkolanek pisze: ↑11 lis 2025, 18:15 z tym wąsem wychodzą z niego ukraińskie geny ewidentnie, kozaka mógłby zagrać
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
Żyje.
Nagrania z jakiegoś koncertu, nieźle się wyjebał.
Nagrania z jakiegoś koncertu, nieźle się wyjebał.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Haczapurjan pisze: Wpuścić Iranki i Koreanki. Kim są, ustali się później
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Prawdziwy MC 
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike