Winicjusz nagrał
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- Haczapurjan
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
-
VerminatorX
Beef niemy, rewolucyjny koncept.
^^prawda to, co podkreśla fakt odpowiedzi flejtucha w stylu dzieciaka tłumaczącego się mamie, która wróciła z wywiadówki
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- gods bidness
Słuchałem dzisiaj na rowerze swojej playlisty pt. 2025pl i wleciał Wini z dissem i dalej jestem zdania, że pięknie i spektakularnie rozjebał Tedego. I wystarczyły ze trzy czy cztery argumenty, nic wielkiego, ale dobrze wyłożone, śmiesznie, celnie, charyzmatycznie. Efektowne zagonienie rywala w kąt, z którego się głupio tłumaczył, że z tym słowikiem to nie tak, że tamto, sramto.
- Haczapurjan
U Winiego też zrobiło robotę to „delivery”, którego w dużej mierze brak u Tedego. Jak nie tłumaczonko nauczycielowi do tablicy („88 lajen”), to obsranko przed konfrontacją fizyczną („Drimlajny” - ej bijemy się lirycznie ziom, „69 remix” i wyjebanie wszystkich konstrukcji dotyczących napierdalanki, które były w oryginalnym dissie na Nowatora).gods bidness pisze: ↑09 lis 2025, 16:13 Słuchałem dzisiaj na rowerze swojej playlisty pt. 2025pl i wleciał Wini z dissem i dalej jestem zdania, że pięknie i spektakularnie rozjebał Tedego. I wystarczyły ze trzy czy cztery argumenty, nic wielkiego, ale dobrze wyłożone, śmiesznie, celnie, charyzmatycznie. Efektowne zagonienie rywala w kąt, z którego się głupio tłumaczył, że z tym słowikiem to nie tak, że tamto, sramto.
To w sumie można same pomówienia wyssane z pizdy rzucić typu ojciec adwokat mama sędzina, a potem haha beka patrzcie go tłumaczy się jak przy tablicygods bidness pisze: ↑09 lis 2025, 16:13 Słuchałem dzisiaj na rowerze swojej playlisty pt. 2025pl i wleciał Wini z dissem i dalej jestem zdania, że pięknie i spektakularnie rozjebał Tedego. I wystarczyły ze trzy czy cztery argumenty, nic wielkiego, ale dobrze wyłożone, śmiesznie, celnie, charyzmatycznie. Efektowne zagonienie rywala w kąt, z którego się głupio tłumaczył, że z tym słowikiem to nie tak, że tamto, sramto.
- Haczapurjan
To bardziej chodzi o to, że on odbijał głównie zarzuty, zamiast odbijanie zarzutów wpleść w jakiś mięsisty diss, gdzie by było sporo panczy.
Tego Typu Mes to jest normalny, elegancki diss.
- gods bidness
Przecież jak wjechał z tym "jak ty możesz komukolwiek wypominać ćpanie..." na pełnej kurwie, to już wiadomo było że nie będzie co zbierać.
- Haczapurjan
- JESTEM_HIPHOPEM
-
forcerfromdesert
Każdy post JESTEM_HIPHOPEM pasuje idealnie do jego awatara
-
VerminatorX
Przecież to Tede we własnej osobie, wiadomo.
Ostatnio zmieniony 09 lis 2025, 20:05 przez PITI, łącznie zmieniany 3 razy.
Siły przyrody w służbie człowieka
-
forcerfromdesert
A może coś między wierszami? 
- Haczapurjan
Zajebiste halucynacje byku. Wrzucałem bodaj wczoraj ten wywiad, ale w temacie z „Bukowskim”, a sam wywiad przesłuchałem na słuchawkach podczas sprzątania. Temat Tedego DOSŁOWNIE nie przewinął się ani razu, natomiast LLM Ci namajaczył bredni, pomijając całkowicie anegdotki jak spotkanie jakiegoś ojca na spacerze z córkami, zbicie z nim graby i dalszą pogawędkę.
Daj spokój z tym gównem
- marmolad_k2
Przecież na końcu były punche, najlepszy że wygląda jak żul i że mu kurwa nie wstyd bez perfumHaczapurjan pisze: ↑09 lis 2025, 16:19To bardziej chodzi o to, że on odbijał głównie zarzuty, zamiast odbijanie zarzutów wpleść w jakiś mięsisty diss, gdzie by było sporo panczy.