[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
181
60%
Ten Typ Mes
37
12%
remis
3
1%
obaj przegrywają
81
27%

Liczba głosów: 302

Awatar użytkownika
chuj

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: chuj »

Spoiler
Bizon Twoja Strata pisze: 04 lis 2025, 4:05 Właściwie to jest ta sławna czarcia zapadka. Co nie zrobisz, to źle zrobiłeś.

Tede: O nie, to nieprawda, ja nigdy w życiu bym...

Polski Związek Głuchoniemych: Halo?

Tede: nie powiedział... Halo?

PZG: Halo

Tede Słyszymy się?

PZG zaczyna zawodzić tym głosem takim

Tede blednie, zaniemawia. Widzi, że SZACH. Dyżurny klakier śpieszy z odsieczą.

Klakier: ale to straszne nieporozumienie, kolega nie miał nic złego

PZG - Haalooo?!!

I tak pomęczyć ich triadą: Halo, "proszę mnie nie rozłączać" i płakanie.

Na koniec cios łaski.

PZG: to po co żyć w ogóle. W takim świecie... Ja na prawdę nie byłam jakimś pana żartem, panie Dede, ja...

I przerwanie połączenia. Komórkę (wodoszczelną) wkładamy do damskiego kozaka i wrzucamy do rzeki z mostu. Telefon anonimowy na policję, że ktoś skoczył. MAT. Po chłopie, adios.
Prokuratura, poszukiwania ciała, ogólnokrajowy hejt jak na mamę Madzi, pani Graniecka ze wstydu zmienia nazwisko na Chada.

Po roku próbuje sił w najpodlejszych freakfightach, ale jest już tylko cieniem Tedzika, późnym Jędkerem. Dostaje wpierdol od Wujka Samo Zło. Zostaje bezdomnym, pod Pałacem Kultury, gdzie kiedyś jeżdzono na deskorolce, ciągle o tym gada. W końcu w alkoholowym szale zabija go Bińkowski. Częściowo zjedzone zwłoki odnajduje Kozak RRX, który jedyny się nie odwrócił i dokarmiał starego druha płytami z gazet.

Rok później news o profanacji grobu, zniknęły kości.

Kołcz każe zrobić sobie z nich krzesło na ryby.
Na jeziorze kaczki, nad taflą lekka mgła. Kołcz przeciagle pierdzi w krzesło. 22 sekundy, rekord - cieszy się na głos, choć w głębi ducha wie, że dyskwalifikacja, bo ostatnie 3 się zesrał. Mes zaczyna kończyć diss. Słońce wygasa. Ziemia zamarza.
najlepszy post w tym temacie
Milahovic pisze: 28 lip 2025, 17:55 Niezłe pedalstwo się tutaj odpierdala
free smly
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

Taco Hemingway - 2031 ale to pasta
Obrazek
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Mes zaczyna kończyć diss xDDDD
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Na razie Mes zużywa swój artystyczny geniusz na bardzo bolesne dla oponenta dosrywanie w komentarzach na swoim kanale nadawczym.

MES: Ej, dzieciaki w przedszkolu robią SIX SEVEN, kto wie o co chodzi?

Ja PRAWIE wiem haha

KTOŚ TAM: Znam tylko six-nine

MES: six nine to six zero jak tedzia.. ble.

No i taki to mamy beef.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

No gdyby zsumować ten czas, który Mes poświęcił na pisanie wysrywów na tym swoim kanale nadawczym i przełożyć go na pisanie i nagrywanie dissa, to diss byłby już z miesiąc temu albo i szybciej, a tak to wciąż czekamy chuj wie na co
Awatar użytkownika
Bane

No jak to na co, na słowo skila.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Tedzia bedzie rozjebana, jeszcze kilka dni czekania tylko
Niepublikowane Zkibwoye, Reno, Smarki, Bisze, Laiki itd.

https://youtube.com/playlist?list=PLu7W ... 7ZTz-byFiY
Awatar użytkownika
Bane

Trening na kanale nadawczym potwierdza życiową formę.
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Mes za ten przyszły diss na start ma tyle ujemnych punktów, ile dni czekaliśmy ponad umowny tydzień na odpowiedź.

Więc szanse, żeby wyszedł na plus są niestety zerowe.

Przy okazji zauważyłem kolejny przykład dominacji genetycznej tedeusza nad mesjaszem: jak Tede dał mu deadlajn to jebany prawie zmieścił się w terminie - odpowiedział po 8 dniach
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Mietek pisze: 04 lis 2025, 10:55 Mes zaczyna kończyć diss xDDDD
Chyba konczy zaczynac

Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
Karciu wciąż nieznany
Obrazek
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
dr zjeb

Post autor: dr zjeb »

:lol:
A nigga gotta be true
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Rozwala mnie uparte nazywanie Tedego per Resortowa Córka, gdy samemu jest się synem bogatego chirurga.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Bane

Ale jeśli chodzi o sukces w rapie, ojciec Mesa w niczym synowi nie pomógł, natomiast jest wiedzą powszechną, że ojciec Tedego mniej więcej do pierwszej solówki swojego dziecka płacił za każdy wers resortowej córki. Bez tych pieniędzy nikt by nigdy o Jacku nie usłyszał.

Wiadomo, że Mróz (Panzerfast) napisał Mes (uważny słuchacz wyłapał to między wierszami utworu Suka). Ten ortalion zdobyty dzięki wersom...
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

a co jak Karciu co Karwel? Tylko taki skrótowiec wyszedł od wzajemnego dickridingu obu koleżków?
forcerfromdesert

Post autor: forcerfromdesert »

5:45 - 6:55
Awatar użytkownika
rany1odbytu

Post autor: rany1odbytu »

Bane pisze: 04 lis 2025, 15:24 Ale jeśli chodzi o sukces w rapie, ojciec Mesa w niczym synowi nie pomógł, natomiast jest wiedzą powszechną, że ojciec Tedego mniej więcej do pierwszej solówki swojego dziecka płacił za każdy wers resortowej córki. Bez tych pieniędzy nikt by nigdy o Jacku nie usłyszał.

Wiadomo, że Mróz (Panzerfast) napisał Mes (uważny słuchacz wyłapał to między wierszami utworu Suka). Ten ortalion zdobyty dzięki wersom...
Kozak jest ojcem Tedego ? Jacyś niepodobni :dunno:
Awatar użytkownika
Sivestro

Post autor: Sivestro »

JANPALONY pisze: 04 lis 2025, 15:29 a co jak Karciu co Karwel? Tylko taki skrótowiec wyszedł od wzajemnego dickridingu obu koleżków?
W suuuumie? Możesz mieć rację, chyba nie mamy innego podejrzanego
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

A może karciu jest zmyślony. Może mes uważa że pjus (Karol), by go poparł i od jego imienia stworzył postać na potrzeby zwycięskiej narracji
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

Tede resortowa córka, ojciec wysoko postawiony już za PRLu po linii partyjnej. Tymczasem po drugiej stronie lekarz, solidarnościowiec, potomek AK-owca za komuny nie miał łatwo, a wręcz miał przejebane. Dorobił się dopiero po updaku PRLu.

Do tego rozwodnik pełno dzieci, alimentów, to co innego niż jedyny synek, oczko w głowie tatusia, zawsze w katanie liwajsa na drogich zagranicznych koloniach od małego.
Hellrazor

Post autor: Hellrazor »

Bizon Twoja Strata pisze: 04 lis 2025, 4:05 Właściwie to jest ta sławna czarcia zapadka. Co nie zrobisz, to źle zrobiłeś.

Tede: O nie, to nieprawda, ja nigdy w życiu bym...

Polski Związek Głuchoniemych: Halo?

Tede: nie powiedział... Halo?

PZG: Halo

Tede Słyszymy się?

PZG zaczyna zawodzić tym głosem takim

Tede blednie, zaniemawia. Widzi, że SZACH. Dyżurny klakier śpieszy z odsieczą.

Klakier: ale to straszne nieporozumienie, kolega nie miał nic złego

PZG - Haalooo?!!

I tak pomęczyć ich triadą: Halo, "proszę mnie nie rozłączać" i płakanie.

Na koniec cios łaski.

PZG: to po co żyć w ogóle. W takim świecie... Ja na prawdę nie byłam jakimś pana żartem, panie Dede, ja...

I przerwanie połączenia. Komórkę (wodoszczelną) wkładamy do damskiego kozaka i wrzucamy do rzeki z mostu. Telefon anonimowy na policję, że ktoś skoczył. MAT. Po chłopie, adios.
Prokuratura, poszukiwania ciała, ogólnokrajowy hejt jak na mamę Madzi, pani Graniecka ze wstydu zmienia nazwisko na Chada.

Po roku próbuje sił w najpodlejszych freakfightach, ale jest już tylko cieniem Tedzika, późnym Jędkerem. Dostaje wpierdol od Wujka Samo Zło. Zostaje bezdomnym, pod Pałacem Kultury, gdzie kiedyś jeżdzono na deskorolce, ciągle o tym gada. W końcu w alkoholowym szale zabija go Bińkowski. Częściowo zjedzone zwłoki odnajduje Kozak RRX, który jedyny się nie odwrócił i dokarmiał starego druha płytami z gazet.

Rok później news o profanacji grobu, zniknęły kości.

Kołcz każe zrobić sobie z nich krzesło na ryby.
Na jeziorze kaczki, nad taflą lekka mgła. Kołcz przeciagle pierdzi w krzesło. 22 sekundy, rekord - cieszy się na głos, choć w głębi ducha wie, że dyskwalifikacja, bo ostatnie 3 się zesrał. Mes zaczyna kończyć diss. Słońce wygasa. Ziemia zamarza.
Jak się wymyśla takie historie? Też tak chcę.
ODPOWIEDZ