OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
przecież Holoubek odbębni swoje i tyle, dawać kogoś kto nie jest nepodzieciakiem
Oglądał ktoś już może? - https://www.imdb.com/title/tt27987047/?ref_=chttvm_t_2
Widzę top2 popularnych na imdb, ale ten opis mnie zastanawia czy to jakiś kolejny LBQT serial od netflixa
Widzę top2 popularnych na imdb, ale ten opis mnie zastanawia czy to jakiś kolejny LBQT serial od netflixa
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Oglądać nie oglądałem, ale w Pentagonie uznali za stosowne i konieczne wypowiedzieć się, że to "woke garbage" 
A nigga gotta be true
@myron Jak nie masz co oglądać (a seriali jest multum )to taki do obejrzenia i zapomnienia.
Spoko całkiem był ten TASK
Mówię Wam, oglądajcie power na netflixie. Zajebiste gówno
A co tam polecisz, bo nie mogę nic wybrać. Masz jakieś nowe perełki, bo kiedyś dawałeś jakąś listę i tam większość sobie wyselekcjonowałem pod swój gust. Chyba ten Task sprawdzę, bo widzę ciepłe słowa. Widzę jakaś Dyplomatka też szczytuje w rankingach, ale nie chce mi się oglądać jak baba gra główną role. Myślę jeszcze nad drugim podejściem do Slow Horses, bo kiedyś jakoś zacząłem i zostawiłem, a Gary Oldman TOP. Z reguły wybieram te ze średnią 8+
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Zacząłem oglądać The Chair Company (Krzesła) na HBO i zapowiada się intrygująco, choć bardzo specyficznie. Absurdalny komedio-thriller biurowy w klimacie, nie wiem, Quentina Dupieux? Nathana Fieldera? - z cholerykiem w roli głównej i toną cringe'u.
Zenek z natury był bardzo sprytny
Dla prawa raczej nieuchwytny
@myron Zależy w jakim klimacie szukasz, a co do „Slow Horses” to bardzo dobry, Oldman ma tam kapitalną rolę, każdy kinoman powinien odbębnić ten serial, „Dyplomatkę” to bym sobie darował ( no ale są różne gusta) jeśli nie widziałeś to polecę Ci jeden z najlepszych seriali o niebieskich i jest nim „Gliniarze z Southland” to jest istna perełka, jak to wciągało i jaki miało klimacior, jeśli mnie nakierujesz w jakąś kategorię to sobie przypomnę fajną serialówę.
Zacząłem oglądać to slow horses w zeszłym tygodniu i 3 sezony już zrobiłem.
Piękna satyra i jajca z poważnego szpiegostwa
Gary Oldman jako Jackson Lamb to faktycznie top serialowych kreacji.
Angielski humor i te punche
Piękna satyra i jajca z poważnego szpiegostwa
Gary Oldman jako Jackson Lamb to faktycznie top serialowych kreacji.
Angielski humor i te punche
yer a wizard, Harry
Za to inny nowiutki serial od twórców Slow Horses, Down Cementary Road, to gówno niemożebne, mimo Emmy Thompson i Ruth Wilson w obsadzie. No po prostu żenada.
PS. The Simpsons -> South Park -> Rick & Morty. Są jacyś kandydaci na nowopokoleniowego następcę?
PS. The Simpsons -> South Park -> Rick & Morty. Są jacyś kandydaci na nowopokoleniowego następcę?
po 1 odc. - złoto,
fakt taki poziom cringu tylko w the Curse i The Rehearsal widziałem dotychczas,
HBO jednak lubi w takie pojebane rzeczy,
dzięki
Hyphap! |
|
@Pshemass1 Niestety, trzeci odcinek nuda straszna
Koleś jeszcze nakręcił film Friendship z Paulem Ruddem (zapowiada się spoko) i serial I think you should leave
Koleś jeszcze nakręcił film Friendship z Paulem Ruddem (zapowiada się spoko) i serial I think you should leave
- Cz4rny1337
- Moderator
kurde włączyłem sobie Krucjatę i musiałem wyłączyć po
nie no ogląda się to jakoś, ale rozpierdalaja mnie dialogi, pół serialu to jakieś small talki i grzeczne odpowiedzi. nie pamiętam był kiedyś oglądał cokolwiek z większą ilością DZIEŃ DOBRY DZIEN DOBRY, DZIĘKUJĘ, CZEŚĆ JAREK CZEŚĆ MATI
Spoiler
królu strzelców mundialu 1996
Obejrzalbym jakiś dobry polski serial kryminalny. Ale w ostatniej dekadzie wyszło tego tak dużo, że pewnie połowa jak nie większość to jakieś gówno. Co polecacie?
Wymienię te co kojarzę, a nie oglądałem: Kruk, Wataha, Prosta Sprawa, Odwróceni, Oficer, Klangor, Odwilż, Erynie, Paradoks, Krew z Krwi, Breslau
Wymienię te co kojarzę, a nie oglądałem: Kruk, Wataha, Prosta Sprawa, Odwróceni, Oficer, Klangor, Odwilż, Erynie, Paradoks, Krew z Krwi, Breslau
- ConeyIsland
Kruk, Klangor, Rojst i Wataha topka.
Już wiele razy tu widziałem propsy dla Kruka, więc trzeba sprawdzić. Rojst widziałem, jeden z moich ulubionych
-
nobezprzesady
Klangor, a potem długo długo nic.