Historia po części prawdziwa, ale wygodnie pomija/przekształca kluczowe fragmentythegrasshopper pisze: ↑02 lis 2025, 14:20 Jogi czemu mnie banujesz nie pisałem nigdy z dwóch kont naraz, zalozylem kiedyś koczi żeby móc poczytać forum po zmianie maila na losowy ciąg liter i wysłanie go do znajomego żeby mi wysłał po tygodniu żeby zrobić sobie przerwę od pisania w trakcie manii, wcześniej robilem ten trick parę razy i działał ale nagle nie moglem dostać linka aktywującego czy czegoś po założeniu nowego maila odpowiedniego, przypomniałem sobie wtedy że mam koczi, ale nie wytlumaczylem sytuacji a mówił Phobos żebym wytłumaczył bo zostanę kolejnym bortwickiem i zostałem
1. Smly faktycznie miał bogatą historię zmieniania co jakiś czas passów/maila na jakiś losowy ciąg znaków. Nie widzę w tym sensu i trochę paranoja, ale jak ktoś chce, to może zmieniać i raz dziennie
Spoiler

Spoiler

3. Zakończenie historii to manipulacja na swoją korzyść, bo po kolejnej z kolei edycji passów miałeś główne konto po godzinie aktywowane i aktywne (więc nie musiałeś zakładać żadnych multikont do zapytania co się stało ani przekazywania testamentów)thegrasshopper pisze: ↑02 lis 2025, 14:23 nie pamiętam o co chodziło już ale straciłem dostęp do smly i wtedy zacząłem pisać na innym
4. Jakby serio zależało ci na wyjaśnieniu rzekomo nieaktywnego maina albo konta na które nie możesz się dostać, to informując mnie o tym OD RAZU z gównokonta normalnie byśmy się dogadali i nie traktowałbym tego jako multi, ale ty postowałeś sobie jak gdyby nigdy nic i zaprzeczałeś dodatkowo, że jesteś czyimś multikontem
Podsumowując - konto Koczi powstało kilka miesięcy wcześniej niż opisywana sprawa (rejestracja 17 mar 2025), więc bana dostałeś za postowanie z multikonta MAJĄC AKTYWNEGO MAINA
Spoiler