Warny/Bany

Dział stworzony z myślą o użytkownikach oraz ich pomysłach związanych z rozwojem strony.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: Warny/Bany

Post autor: SWN »

thegrasshopper pisze: 02 lis 2025, 14:20 Jogi czemu mnie banujesz nie pisałem nigdy z dwóch kont naraz, zalozylem kiedyś koczi żeby móc poczytać forum po zmianie maila na losowy ciąg liter i wysłanie go do znajomego żeby mi wysłał po tygodniu żeby zrobić sobie przerwę od pisania w trakcie manii, wcześniej robilem ten trick parę razy i działał ale nagle nie moglem dostać linka aktywującego czy czegoś po założeniu nowego maila odpowiedniego, przypomniałem sobie wtedy że mam koczi, ale nie wytlumaczylem sytuacji a mówił Phobos żebym wytłumaczył bo zostanę kolejnym bortwickiem i zostałem
Historia po części prawdziwa, ale wygodnie pomija/przekształca kluczowe fragmenty

1. Smly faktycznie miał bogatą historię zmieniania co jakiś czas passów/maila na jakiś losowy ciąg znaków. Nie widzę w tym sensu i trochę paranoja, ale jak ktoś chce, to może zmieniać i raz dziennie
Spoiler
Obrazek
2. Prawdą jest też, że Smly "w fazie manii" zwracał się o czasowe blokady konta. To również nie jest jakiś wyjątek i było już co najmniej kilku userów, którzy prosili mnie o czasowego bana żeby skupić się na nauce/ogarnąć życie czy cokolwiek. Taka sytuacja była też na koncie Smly i moim zdaniem to lepsza metoda na przerwę, niż ustalanie jakichś losowych passów i poleganie na tym że "znajomy wyśle", czy co tam wymyśliłeś za plan
Spoiler
Obrazek
thegrasshopper pisze: 02 lis 2025, 14:23 nie pamiętam o co chodziło już ale straciłem dostęp do smly i wtedy zacząłem pisać na innym
3. Zakończenie historii to manipulacja na swoją korzyść, bo po kolejnej z kolei edycji passów miałeś główne konto po godzinie aktywowane i aktywne (więc nie musiałeś zakładać żadnych multikont do zapytania co się stało ani przekazywania testamentów)

4. Jakby serio zależało ci na wyjaśnieniu rzekomo nieaktywnego maina albo konta na które nie możesz się dostać, to informując mnie o tym OD RAZU z gównokonta normalnie byśmy się dogadali i nie traktowałbym tego jako multi, ale ty postowałeś sobie jak gdyby nigdy nic i zaprzeczałeś dodatkowo, że jesteś czyimś multikontem

Podsumowując - konto Koczi powstało kilka miesięcy wcześniej niż opisywana sprawa (rejestracja 17 mar 2025), więc bana dostałeś za postowanie z multikonta MAJĄC AKTYWNEGO MAINA
Spoiler
Obrazek
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

thegrasshopper pisze: 02 lis 2025, 14:32 Zemsta camzata śmieć najgorszy na tym forum obrzydliwa kreatura
Obrazek

no i wypierdalaj już odklejeńcu
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
phobos
BOR PTKWO

Post autor: phobos »

a mówiłem
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
:cool:
ffeee pisze:szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić :wall: :wall:
lygrys pisze: 11 wrz 2025, 4:20 Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

ci nie łaź ulicami po nocy
wkurwia mnie Legia Warszawa
Awatar użytkownika
Rapture

Post autor: Rapture »

Widze @jotwupe również spadł z rowerka, czyżby powodem było niezdrowe jaranie się pewnym raperem z Poznania?
ryba13

Post autor: ryba13 »

SWN pisze: 02 lis 2025, 14:50 i zaprzeczałeś dodatkowo, że jesteś czyimś multikontem
Nic takiego nie robilem, pisałem w sposób gdzie wiadomo było że to smly od razu i nie zaprzeczałem jak ktoś mówił że smly tylko nie odpisywałem
Chyba że mówisz o jednym poście parę kont później gdzie napisałem o sobie w trzeciej osobie, ale wtedy byla sytuacja na forum przypominająca amnestię, parę kont było zaskakująco długo niebanowanych, a byłem pewien że już moderacja wie że jestem smly, wiec uznałem że jest niepisana zasada że jest amnestia dla ludzi którzy się nie przyznają

Naprawdę wtedy nie miałem dostępu do smly ale nie wytlumaczylem od razu bo w sumie pomyślałem że może lepiej mieć bana, teraz gwoli ścisłości tłumacze
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

ryba13 pisze: 07 lis 2025, 4:09 wtedy byla sytuacja na forum przypominająca amnestię, parę kont było zaskakująco długo niebanowanych, a byłem pewien że już moderacja wie że jestem smly, wiec uznałem że jest niepisana zasada że jest amnestia dla ludzi którzy się nie przyznają
Obrazek
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
ryba13

Post autor: ryba13 »

Pisałem to nawet do jednego użytkownika na priv, od razu po napisaniu o sobie w trzeciej osobie, ze mam taką teorię i on mi napisał że głupia więc mam dowody
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

I znowu dwa aktywne konta

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
Awatar użytkownika
piernikowyskoczek

Post autor: piernikowyskoczek »

ryba13 pisze: 07 lis 2025, 4:09 nie zaprzeczałem jak ktoś mówił że smly tylko nie odpisywałem
:lol:

sneak 100
rakieta_rakieta pisze: 16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Awatar użytkownika
sqlie

Post autor: sqlie »

free smly
Awatar użytkownika
chuj

Post autor: chuj »

dzięki takim ludziom to forum się kręci, a nie przeistacza w jakieś skurwiałe grono sympatyków sentina, prawdziwego lombardu i grania na xboxie.
Milahovic pisze: 28 lip 2025, 17:55 Niezłe pedalstwo się tutaj odpierdala
free smly
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

bitwa multikont smly
smly kill
ryba13 save
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

Wszystkie multikonta 0 KILL HOS
Fromage 60 SAVE HOF
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Free @Tromba
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
gogi
Złoty Rozjebus

Post autor: gogi »

Uprzejmie informuję, iż pożegnaliśmy kolejne multikonto użytkownika Smly.

Nie wiem, dlaczego, ale dwa inne jeszcze są aktywne.

Życzę miłego wieczoru.
pardon pisze: 10 lis 2023, 12:06 nie umiem slowo daje nie umiem juz czytac dluzszych postow saturna i lygrysa bez uczucia ze oni nie marnuja swojego zycia, ale zatruwaja tez nasze mimowolnie pchajac do glow ich chore urojenia
2do5

Post autor: 2do5 »

a ten, nie możecie się dogadać jak człowiek z człowiekiem?
Awatar użytkownika
stranger

Post autor: stranger »

Od jakiegoś czasu to wgl mam wrażenie, że forum przejęło jakiś 3 schizofreników, którzy zrobili sobie z niego discorda i mają zawody kto wiecej napierdoli głupot
I know you think Obi-Wan gettin' tired now
Don't jump, Anakin, I got the higher ground
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Oni też zasługują na jakieś miejsce w Internecie :cry:
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE JESTEM_HIPHOPEM
Awatar użytkownika
chuj

Post autor: chuj »

stranger pisze: 14 lis 2025, 20:08 Od jakiegoś czasu to wgl mam wrażenie, że forum przejęło jakiś 3 schizofreników, którzy zrobili sobie z niego discorda i mają zawody kto wiecej napierdoli głupot
discord to właśnie posting jak u ciebie - nic nie wnoszące jednozdaniówki i tak od lat, wogle cie nie kojarze z jakichkolwiek dyskusji na ślizgawie. jeśli chodzi o smly to właśnie dzięki takim użytkownikom prowokującym dyskusje to forum jest forum.
gogi pisze: 14 lis 2025, 19:59 Uprzejmie informuję, iż pożegnaliśmy kolejne multikonto użytkownika Smly.
o tak, od razu forum staje się lepszym miejscem
Spoiler
Obrazek
Ostatnio zmieniony 14 lis 2025, 21:40 przez chuj, łącznie zmieniany 1 raz.
Milahovic pisze: 28 lip 2025, 17:55 Niezłe pedalstwo się tutaj odpierdala
free smly
ODPOWIEDZ