Wrzuciła story jakiegoś typa, który się wypowiedział na temat. Nic więcej
Kartky
-
LongBripot
Re: Kartky
Kurde, ale brain fart, nie korzystam z IG i zapomniałem, że content się staje widoczny, jak się zaobserwuje profil, nevermind
jak wypowiedzi wszystkich, czy to bobera, karti czy tej panny brałbym póki co z odpowiednim dystansem bo przecież to dość kompleksowy temat a nic konkretnego jeszcze nie padło mimo piętrzących się oskarżeń + mamy bardzo powierzchowną wizję ten całej afery. tak kurwa stanowisko filipka to jest jedna z głupszych rzeczy jakie ostatnio czytałem, brawo młody bukowski.
ale nawet jeśli okaże się, że typ jej nie bił, to lekceważenie screenów tych rozmów też nie ma prawa wystąpić, bo przemoc psychiczna jest taką samą kurwą jak fizyczna i nie ma litości dla takich śmieci, gardzę mocno
trójkąt bermudzki wola mokotów
Logika Filipka.
- Ej Ty, podobno jesteś damskim bokserem.
- Ja, skądże. Czy wtedy bym był ziomkiem Filipka i miał kontrakt z Que Quality?
- A nie, to w tej sytuacji przepraszam.
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
-
Igotmyselfagun
Szkoda, że kuba stemplowski, jurkoski, newonce, popkiller i glamrap nic nie napiszą, i czekają aż sprawa ucichnie. Ich też jebć. Mam nadzieję, ze ślizgawka nie zapomni.
kartky to śmieć #kartkyzakratky
No wiadomo że większe media rapowe czy znane osoby w środowisku będą siedzieć cicho. Przecież taki Yurek coś napiszę albo popkiller to Quebo nie pozwoli na żaden wywiad albo coś i są obsrani
-
kosodrzewina
Yurkosky wczoraj miał lajwa, niechcacy wbilem i ludzie od razu pisali o Kartkym, to on był wręcz oburzony, że oczerniaja Kartkiego, bo to spoko ziomek, a sam Yureczek o niczym nie wie.
- KillerCroc
Zastanawiam się czemu Glamrap milcz, wydaje mi się że dla ich targetu to byłby idealny news
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
No mnie kurwica bierze, właśnie Plotek o tym napisał xD Ale wiadomo, te ścieki nie mają nic do stracenia.Igotmyselfagun pisze: ↑12 lis 2019, 13:33 Szkoda, że kuba stemplowski, jurkoski, newonce, popkiller i glamrap nic nie napiszą, i czekają aż sprawa ucichnie. Ich też jebć. Mam nadzieję, ze ślizgawka nie zapomni.
- Dolarydolary
kosodrzewina pisze: ↑12 lis 2019, 13:36 Yurkosky wczoraj miał lajwa, niechcacy wbilem i ludzie od razu pisali o Kartkym, to on był wręcz oburzony, że oczerniaja Kartkiego, bo to spoko ziomek, a sam Yureczek o niczym nie wie.
Na ciasnym.crew tez yurek nie przepuszcza postow do opinii publicznej . Wszystko ladnie zamiatane
Filipek od czasu pierwszego FameMMA cierpi na problemy z wyrażaniem samego siebie. Jego sposób wypowiedzi, nawet styl ubierania się (z ciuchów NBL do sztampowego Calvin Klein na całą klatę). Rapy coraz słabsze, z bragga do nutek dla niespełnionych nastolatek
Się nie dziwie, bardziej się opłaca, a biznes is biznes.
Wiecie czemu żadne rapowe medium o tym nie pisze? Czemu nie znajdziecie informacji na takich rapowych grupach jak Sajko czy Raperzy Kamila czy Yurkowsky Crew? To prosty bilans zysku i strat. Kartky to ważny pionek w grze, a jeszcze jest ważniejsza osoba, która za nim stoi, a jest również agentem Tuzzy, Sariusa, Emesa Milligana, bookuje też Małpe, ma własny festiwal i książkę na współe z Que
Napiszesz źle o artyście, no to w zamian nie dam ci płyty, wejściówki, biletu etc. etc. Tak działa biznes kochani. Na pewno Glamrap chętnie bym o tym napisał, bo temat zasięgowo gorący, że aż im siurak stoi, ale opada na myśl, że dostaną jedną płytę mniej albo wcale dla redakcji.
Wiecie czemu żadne rapowe medium o tym nie pisze? Czemu nie znajdziecie informacji na takich rapowych grupach jak Sajko czy Raperzy Kamila czy Yurkowsky Crew? To prosty bilans zysku i strat. Kartky to ważny pionek w grze, a jeszcze jest ważniejsza osoba, która za nim stoi, a jest również agentem Tuzzy, Sariusa, Emesa Milligana, bookuje też Małpe, ma własny festiwal i książkę na współe z Que
-
kosodrzewina
A glamrap i popkiller milcza, bo Stemplowski pewnie działa.
Coś jak ABC News przez 3 lata nie puściło informacji o aferze Epsteina bo management bał się utraty wywiadów z british royal family.
Ostatnio zmieniony 12 lis 2019, 13:47 przez Luxair, łącznie zmieniany 1 raz.
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Powoli zaczyna się to samo co przy temacie Belmonda - ta sama gadka od x stron, mniej więcej co drugą stronę widzę ten sam post napisany przez kogoś innego, albo czytajcie poprzednie strony, albo nie wiem... 
Jebać kurwę dobrze że nigdy nie słuchałem
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
- sugarhill_notausgang
Props, w miarę prosto i przystępnie wyjaśniłeś jakie wnioski z tej afery możemy wyjąć my - "świadomi słuchacze", jakby ktoś jeszcze nie wiedział: że branża to obślizgłe gówno.Laminator pisze: ↑12 lis 2019, 13:39 To prosty bilans zysku i strat. Kartky to ważny pionek w grze, a jeszcze jest ważniejsza osoba, która za nim stoi, a jest również agentem Tuzzy, Sariusa, Emesa Milligana, bookuje też Małpe, ma własny festiwal i książkę na współe z QueNapiszesz źle o artyście, no to w zamian nie dam ci płyty, wejściówki, biletu etc. etc. Tak działa biznes kochani. Na pewno Glamrap chętnie bym o tym napisał, bo temat zasięgowo gorący, że aż im siurak stoi, ale opada na myśl, że dostaną jedną płytę mniej albo wcale dla redakcji.
Mniej więcej to samo ująłem powyżej nieco inaczej, wystarczy dopisać rapowych tfu! tzw. "dziennikarzy" z youtuba i tym podobnych:
sugarhill_notausgang pisze: ↑11 lis 2019, 21:34Wstydzić jak najbardziej powinni się skurwysyny, którzy z nim pracowali, robili mu grafiki, zdjęcia, organizowali koncerty, a wiedzieli o tym, ze to niezrównoważony damski bokser, tylko siedzieli cicho, bo mieli z tego gościa siano. Takim trzeba pluć w pysk.
Sajko czyli jedna z największych i najbardziej szanownych grup o rapie w Polsce też siedzi cicho. NieładnieDolarydolary pisze: ↑12 lis 2019, 13:38kosodrzewina pisze: ↑12 lis 2019, 13:36 Yurkosky wczoraj miał lajwa, niechcacy wbilem i ludzie od razu pisali o Kartkym, to on był wręcz oburzony, że oczerniaja Kartkiego, bo to spoko ziomek, a sam Yureczek o niczym nie wie.
Na ciasnym.crew tez yurek nie przepuszcza postow do opinii publicznej . Wszystko ladnie zamiatane
Sajko to grupa fanbojów Kartkiego, zero zdziwienia, że są cicho. Popkiller ma podobno puścić newsa. Beka, że ich redaktor nawet sam pisze „podobno”, jakby sam nie mógł wrzucić, niezła cenzura