[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Serio Tede to taki narcystyczny przyjeb że nie potrafi zaakceptować że koledze z pracy sie podoba płyta Mesa?
ja to w ogóle mam wrażenie, że żeby być raperem (a przynajmniej popularnym), to trochę trzeba być narcyzem

- Haczapurjan
Aż mi się przypomniał kabaret klocucha, jak Batman wziął jakiegoś typa na stronę i mu kazał powiedzieć, że jest najlepszygods bidness pisze: ↑27 paź 2025, 19:05 Jakby to Tede jeszcze ze dwa razy od kogoś usłyszał i nie wymusił wręcz zeznania, że wygrał (Tak, Jacku, pokazałeś mu, temu typu Mesu, pokazałeś), to sam z siebie by jeszcze jedną epkę nagrał, bo on teraz chce słuchać, że mu wpierdolił, a nie że za mało mu wpierdolił.
- JESTEM_HIPHOPEM
2rzyn to przede wszystkim pała bita w ryj
WARN
WARN
Nie zdziwiłbym się gdyby go nie pozdrowił, jego marketing przynosi odwrotne skutki.
Siły przyrody w służbie człowieka
Tylko tede jest tak niesamowitym wieśniakiem, żeby bratać się z disco polo. Myślałem że tej fali chujni od mlodocianych wyjscow nic nie przebije ale jednak pierwszy polski rapowy wiesniak stanal na wysokosci zadania.
Kolejny raz tournament winnem to znow Pan Mes
I cyk 9786:1
Kolejny raz tournament winnem to znow Pan Mes
I cyk 9786:1
tak w ogóle to nie wiem czy coś przespałem czy nikt nie zauważył, że refren w szwarnym wrześniu to kopia melodii z suki?
znów Pan Mes
znów Pan Mes
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Najlepszy kawałek beefu "tego typu mess"
Super ma się ten Mes, z każdym nienagranym disem wygrywa coraz bardziej.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
-
nobezprzesady
Nie dość, że jest landlordem, to jeszcze wystarczyły dwa dissy, żeby za darmo zamieszkać w głowie Tedasa na długie miesiące.
strach pomyśleć, jaki sukces mógłby osiągnąć, gdyby jeszcze zaprzestał wydawania płyt
Bo każdy dziś wie że mes to pała
Ala
Ala
-
WesolyJozek
No w tym co znam to nie slysze za bardzo Jazzu
Siły przyrody w służbie człowieka
podsumowując, zwycięstwo należy do Tedego, biorąc pod uwagę całokształt, terminowość w dostarczaniu odpowiedzi, ilość odpowiedzi, kreatywność odpowiedzi, luz w podejściu, ogólną bekę z debila, zero strat jakichkolwiek, zarobiony hajsik dzięki rzempolakowi, no i nagranie naprawdę fajnej epki
Mes tego nie wygra bo nawet jak już coś nagra to umówmy się, nie pozamiata na tyle żeby mu zostało zapomniane co odjebane
Mes tego nie wygra bo nawet jak już coś nagra to umówmy się, nie pozamiata na tyle żeby mu zostało zapomniane co odjebane
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Też nie czaje zarzutu do tedego o brak morderczych panczy o zjadaniu mesa jak pacman czy inny bialas, gdzie pod tym względem jest akurat co najmniej w rownej formie jak kiedykolwiek wcześniej, po prostu nigdy to nie była jego najmocniejsza strona bitewnie, a predzej jakas umiejetnowc sprytnej zabawy formą czy kreatywnego zaprzęgania do beefów nieoczywistych elementow spoza świata rapowego (ok, kiedys jeszcze glos ktory obecnie siadl oraz pewnosc siebie ktora rowniez przepadla na zawsze) jak sobie przypomnieć to highlighty beefu z peja - dla wielu wygranego - to właśnie rzeczy typu sampel z ekskluzywnego nokautu (gdzie przeciez chyba nie ma zbyt morderczych linii a bywa uważany za najlepszy diss beefu), cuty z "misia" czy fakt nagrania całego albumu na oponenta. I pod tym względem chyba jacuś w miarę dowiózł
Mes jest jak uczeń, który wyprosił u mamy zwolnienie z wuefu na cały rok szkolny, ale na każdej przerwie przed każdym wychowaniem fizycznym odgraża się w szatni, że gdyby tylko wziął udział w bieganiu, bez wysiłku prześcignąłby każdego. Ale niestety dla wszystkich, którzy chcieliby go podziwiać, nie biega na zawołanie, na akord, on biega wtedy, kiedy czuje wenę, to nie jest bieganie z Temu.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu