Najwidoczniej wolisz filmy niższej klasy.
[film] Co to ja ostatnio widziałem
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [film] Co to ja ostatnio widziałem
w Chinach jedzą psy
Nawet spoko, zabawny koniec
Nawet spoko, zabawny koniec
cztery żubry i dwie kurwy
Chopin Chopin - Kulm w chuj dobry. Dobry klimat, fajne momenty, muzyka wiadomo ale największy plus za
.
Spoiler
Kawał o buldogu
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- yungXpaproch
Sanatorium pod klepsydrą - potrzebowałem czegoś takiego. Masa klimatu, masa schizy, masa rozkminki, masa nostalgii w tym filmie. Straszna odmułka na moją ostatnią ignorancję względem polskiego kina
- ConeyIsland
Parę filmów z ostatniego tygodnia, które obejrzałem:
Przesilenie zimowe
Dobre kino, taki "ładny", delikatny film. Warto obejrzeć w jakiś spokojniejszy wieczór.
Vinci 2
Overhated. Porównując z jedynką? Słabizna. Porównując z głośnymi polskimi produkcjami ostatnich lat? Nie jest aż tak źle. Jest granie na sentymencie ale w sumie czego by się spodziewać? Jest trochę idiotycznych dialogów, fakt. Swoją drog, te samce alfa "nowej fali" czyli Hycnar i Witkowski to są wybitne beztalencia.
Druga Furioza
Nie jestem fanem filmów o zwierzętach kibolach zatem biorę poprawkę na odbiór. Rozmawiałem w weekend z kumplem właśnie ze środowiska kibicowskiego i był zachwycony tym filmem. Tiaa. Na plus Damięcki oczywiście - wygląda jak mix Quebo z jakiegoś klipu (nie pamiętam jakiego) i Szpilki
+ Bobrowski, dobra rola. Simlat znowu policjantem..., za dużo mi go w takiej roli ostatnio (patrz wyżej: Vinci 2).
Dzień świra
Oglądałem ten film za dzieciaka na fali Chłopaków nie płaczą, Jobów i innych Poranków kojota więc wiadomo "hahahaha dobre teksty xDDD". Zajebisty film oczywiście, nic odkrywczego. Kapitalnie przedstawione zostały te wkurwiającego Adasia bodźce z zewnątrz (scena z piłeczką dziewczynki z piętra wyżej top top).
Dług
Zaczynam pałać dziwnym uwielbieniem dla polskiego kina lat 90-tych...
Jak to ktoś w czeluściach internetu napisał (bodajże pod jakimś OST do Psów?), tamte filmy oddawały wszechobecną szarość, brak perspektyw i niepewność wśród młodych co ze sobą zrobić. Dojebany film. Chyra 
Przesilenie zimowe
Dobre kino, taki "ładny", delikatny film. Warto obejrzeć w jakiś spokojniejszy wieczór.
Vinci 2
Overhated. Porównując z jedynką? Słabizna. Porównując z głośnymi polskimi produkcjami ostatnich lat? Nie jest aż tak źle. Jest granie na sentymencie ale w sumie czego by się spodziewać? Jest trochę idiotycznych dialogów, fakt. Swoją drog, te samce alfa "nowej fali" czyli Hycnar i Witkowski to są wybitne beztalencia.
Druga Furioza
Nie jestem fanem filmów o zwierzętach kibolach zatem biorę poprawkę na odbiór. Rozmawiałem w weekend z kumplem właśnie ze środowiska kibicowskiego i był zachwycony tym filmem. Tiaa. Na plus Damięcki oczywiście - wygląda jak mix Quebo z jakiegoś klipu (nie pamiętam jakiego) i Szpilki
Dzień świra
Oglądałem ten film za dzieciaka na fali Chłopaków nie płaczą, Jobów i innych Poranków kojota więc wiadomo "hahahaha dobre teksty xDDD". Zajebisty film oczywiście, nic odkrywczego. Kapitalnie przedstawione zostały te wkurwiającego Adasia bodźce z zewnątrz (scena z piłeczką dziewczynki z piętra wyżej top top).
Dług
Zaczynam pałać dziwnym uwielbieniem dla polskiego kina lat 90-tych...
Decision to Leave / Podejrzana
Jeden z nudniejszych filmów Park Chan-wooka, skróciłbym go o połowę, bo nadal wiele w nim dobrego - nieśmiały romans głównych bohaterów, kulturowe różnice Chiny vs. Korea, piękne widoki... tylko intryga nie porywa.
Jeden z nudniejszych filmów Park Chan-wooka, skróciłbym go o połowę, bo nadal wiele w nim dobrego - nieśmiały romans głównych bohaterów, kulturowe różnice Chiny vs. Korea, piękne widoki... tylko intryga nie porywa.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
-
masz_szluge_
A House of Dynamite - nr 1 film na netflixie - totalne gowno. serio, bylem w miare zainteresowany opisem i pomimo chujowej oceny, postanowilem to odpalic. stracony czas, nie polecam
zaden film mnie tak nigdy nie wkurwiał jak Unthinkable, a mial potencjal
pierwsze 40 min i potem można wyłączyćmasz_szluge_ pisze: ↑27 paź 2025, 14:57 A House of Dynamite - nr 1 film na netflixie - totalne gowno. serio, bylem w miare zainteresowany opisem i pomimo chujowej oceny, postanowilem to odpalic. stracony czas, nie polecam
The Exit 8 - nie znałem gry, ale bardzo sympatyczna produkcja dla fanów trippy azjatyckich escape roomów spod znaku Shinboru albo Haze, czy nawet Cube'a.
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- yungXpaproch
@Luxair to na patencie takich azjatyckich strasznych zabaw typu winda do piekła?
@yungXpaproch Hmmm, no w sumie trochę
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
- yungXpaproch
dzięki, wygląda fajnie, muszę se obejrzeć
- ConeyIsland
Steve
Uwielbiam Murphy'ego więc dałbym 8/10 ale bądźmy realistami 7/10 to max, brakuje czegoś temu filmowi. Nie wiem czy nie powinien trwać z pół godziny dłużej. Może powinniśmy poznać więcej szczegółów na temat wypadku Stev'a / może coś więcej z historii Shy'a?
A, piękny monolog z końca zasługuje na osobny props
Uwielbiam Murphy'ego więc dałbym 8/10 ale bądźmy realistami 7/10 to max, brakuje czegoś temu filmowi. Nie wiem czy nie powinien trwać z pół godziny dłużej. Może powinniśmy poznać więcej szczegółów na temat wypadku Stev'a / może coś więcej z historii Shy'a?
A, piękny monolog z końca zasługuje na osobny props
Siódma pieczęć
lekko oniryczny klimat, kilka dojebanych ujęć z gry w szachy ze smiercią - jeszcze lepiej smakują, jeśli samemu lubi się pograć
lekko oniryczny klimat, kilka dojebanych ujęć z gry w szachy ze smiercią - jeszcze lepiej smakują, jeśli samemu lubi się pograć
Eden - mam wrażenie że ten film przeszedł mocno niezauważony i recenzje są przeciętne, a wg mnie dobre kino i warto obejrzeć
yer a wizard, Harry
Bugenia - pojebane ale w taki pozytywny sposób.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
- Cz4rny1337
- Moderator
historia dobra [i szok, ze prawdziwa], ale jakos mnie nie porwal - kilka glupotek w calosci
no ale ana przepiekna
Dom Dobry - no smarzowski typowy, ja fan to polecam, aktorsko top

Dom dobry mega mocny i potrzebny film, nie polecam brać popcornu w kinie bo i tak nie zjecie
"Dom dobry" wlasnie obejrzany. podbijam userow wyzej. wytrzepalo mnie jak skurwysyn, nigdy wiecej nie chce tego ogladac
FUCK OFF MR LAHEY