Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
mario995

Re: Kartky

Post autor: mario995 »

Ciekawe czy Quebo, gdyby ta afera okazała się gruba i złapała szerszy rozgłos, wywaliłby go z wytwórni.
Awatar użytkownika
eraserhead

Post autor: eraserhead »

zrzucanie winy na ofiarę przemocy, no ładnie się tu bawicie XD
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

mario995 pisze: 11 lis 2019, 16:41 gdyby ta afera okazała się gruba i złapała szerszy rozgłos
Wtedy myślę, że całkiem prawdopodobne, poza tym nie tylko Quebo tam podejmuje decyzje.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

thexe pisze: 10 lis 2019, 23:07 [AFERA]

nie mogę teraz rozmawiać jestem na zajęciach z chemii fizycznej
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Nowe stories, które wrzuciła od tego czasu:
Spoiler
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Wklejam, żeby nie znikły.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

eraserhead pisze: 11 lis 2019, 16:48 zrzucanie winy na ofiarę przemocy, no ładnie się tu bawicie XD
Wytłumacz mi w takim razie dlaczego 22 letnia dziewczyna jest z typem, który ją bije i doprowadza do wykończenia psychicznego. I to dziewczyny, która mogłaby mieć faceta jakiego chce na pstryknięcia palca. Dodam, że nie była to jednorazowa sytuacja i wiedziało o tym wiele osób.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

ile ten typ ma lat
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

89 rocznik
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
mbunt

Post autor: mbunt »

sytuacja osoby ktora jest gnebiona psychicznie nie jest godna pozazdroszczenia i ma ona prawo do popelnienia nieracjonalnych decyzji, ale widze ze wielcy doktorzy slizgawki maja wystarczajaco wiedzy do oceny dziewczyny przez instastories
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

oldschool pisze: Wytłumacz mi w takim razie dlaczego 22 letnia dziewczyna jest z typem, który ją bije i doprowadza do wykończenia psychicznego. I to dziewczyny, która mogłaby mieć faceta jakiego chce na pstryknięcia palca. Dodam, że nie była to jednorazowa sytuacja i wiedziało o tym wiele osób.
Bo go mimo wszystko kochała, bo wierzyła w zmianę, bo wierzyła, że bijący Kartky, to nie Kartky, którego kochała, bo zniszczył jej samoocenę tak, że nie wierzyła, że „mogłaby mieć faceta, jakiego chce”, bo była uzależniona od tych dobrych momentów, bo się bała.

Ludzka psychika to bardziej złożona sprawa niż „haha, debilka, pewnie chciała fejm z sesji zdjęciowych”. Zupełnie nie dziwi też to, że dopiero po dwóch latach posklejała się na tyle, by o tym mówić.

Niestety, ale byłem świadkiem podobnej relacji i dopiero wyprowadzka do innego miasta pomogła.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Blazfm

Post autor: Blazfm »

Czekam aż ktoś napisze że to jej wina bo go prowokowała
https://www.last.fm/user/blazfm

ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Awatar użytkownika
erykgx

Post autor: erykgx »

Co za smiec. Jebac.

Moze jakis post na fp slizgawki o tym? Bo z tego co widze to na wiekszych portalach cisza.
Awatar użytkownika
kon rafal

Post autor: kon rafal »

No fajnie jakby ta akcja zakończyła jego śmieszną karierę
Awatar użytkownika
zemsta1kadluba

Post autor: zemsta1kadluba »

Może ktoś dać krótkie streszczenie pondro

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

mołpy są kozackie
Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Post autor: badi »

Jose głosem rozsądku
Awatar użytkownika
sugarhill_notausgang

Post autor: sugarhill_notausgang »

Blazfm pisze: 11 lis 2019, 17:16 Czekam aż ktoś napisze że to jej wina bo go prowokowała
Przecież jakiś debil już napisał na pierwszej stronie tematu:
Dunkel pisze: 11 lis 2019, 14:09Z kolei jak się patrzy na ryj tej laski to nie dziwię, że go doprowadzała do stanu, że chciał jej wpierdolić.
Co do tego łaka kartkiego tom am nadzieję, że wyląduje w pierdlu i dadzą mu tam poznac co to jest porzadna męska miłość od tyłu.
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Ja pierdolę, przecież ten typ to żenada, nagrywa jeden kawałek przez całą swoją karierę a teraz taka akcja.

Może nie podchodzę do tego racjonlanie bo w moim kręgu była akcja z tym że facet napierdalał swoją laskę i też nikt o tym nie wiedział przez w chuj długo czasu bo nikt o takich rzeczach nie mówi właśnie z tego powodu że ta laska od Kartkyego się otworzyła przed wszystkim i jedyne co to większość widzi w tym przeliczenie bilansu zysków i start albo sposób na złapanie kolejnych followersów na instagramie. Laski się boją przyznać właśnie przez takie wnioski, zresztą psychika i pewnie samoocena również mocno podupada w takich okolicznościach i ludzie nie myślą trzeźwo.

Są sytuacje gdzie kobiety są maltretowane (a już nie mówię o gorszych rzeczach) przez długi czas przez konkubenta i sprawa wychodzi po kilku latach z powodu strachu przed tym co pomyśli rodzina, bliscy, dzieci etc.

Zresztą popatrzcie na to w jaki sposób ten typ opisuje tę sprawę, jakich zwrotów używa, jak odpowiada ludziom...
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

Jose pisze: 11 lis 2019, 17:14 Bo go mimo wszystko kochała, bo wierzyła w zmianę, bo wierzyła, że bijący Kartky, to nie Kartky, którego kochała, bo zniszczył jej samoocenę tak, że nie wierzyła, że „mogłaby mieć faceta, jakiego chce”, bo była uzależniona od tych dobrych momentów, bo się bała.

Ludzka psychika to bardziej złożona sprawa niż „haha, debilka, pewnie chciała fejm z sesji zdjęciowych”. Zupełnie nie dziwi też to, że dopiero po dwóch latach posklejała się na tyle, by o tym mówić.

Niestety, ale byłem świadkiem podobnej relacji i dopiero wyprowadzka do innego miasta pomogła.
dzięki za ten post, wyjaśnia temat
Awatar użytkownika
Sidd
Moderator

Post autor: Sidd »

Jose wyjaśnił
Niech ktoś wyrwie tego typa z zeszytu polskiego rapu
YKCUL pisze: 17 kwie 2019, 18:41 To forum zmierzam ku świetności
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

erykgx pisze: 11 lis 2019, 17:28 Moze jakis post na fp slizgawki o tym? Bo z tego co widze to na wiekszych portalach cisza.
Racja. Poszło. Trzeba o tym jak najgłośniej trąbić.
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Wszedłem na jego profil na fb, przeczytałem jakieś komenty - co za pojebany fanbase. :what:
ODPOWIEDZ