Kartky
Re: Kartky
Ciekawe czy Quebo, gdyby ta afera okazała się gruba i złapała szerszy rozgłos, wywaliłby go z wytwórni.
- eraserhead
zrzucanie winy na ofiarę przemocy, no ładnie się tu bawicie XD
Nowe stories, które wrzuciła od tego czasu:
Spoiler

Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Wytłumacz mi w takim razie dlaczego 22 letnia dziewczyna jest z typem, który ją bije i doprowadza do wykończenia psychicznego. I to dziewczyny, która mogłaby mieć faceta jakiego chce na pstryknięcia palca. Dodam, że nie była to jednorazowa sytuacja i wiedziało o tym wiele osób.eraserhead pisze: ↑11 lis 2019, 16:48 zrzucanie winy na ofiarę przemocy, no ładnie się tu bawicie XD
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
sytuacja osoby ktora jest gnebiona psychicznie nie jest godna pozazdroszczenia i ma ona prawo do popelnienia nieracjonalnych decyzji, ale widze ze wielcy doktorzy slizgawki maja wystarczajaco wiedzy do oceny dziewczyny przez instastories
zapraszam do sprawdzenia
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
https://youtu.be/5s5QPZM7Pec
Bo go mimo wszystko kochała, bo wierzyła w zmianę, bo wierzyła, że bijący Kartky, to nie Kartky, którego kochała, bo zniszczył jej samoocenę tak, że nie wierzyła, że „mogłaby mieć faceta, jakiego chce”, bo była uzależniona od tych dobrych momentów, bo się bała.oldschool pisze: Wytłumacz mi w takim razie dlaczego 22 letnia dziewczyna jest z typem, który ją bije i doprowadza do wykończenia psychicznego. I to dziewczyny, która mogłaby mieć faceta jakiego chce na pstryknięcia palca. Dodam, że nie była to jednorazowa sytuacja i wiedziało o tym wiele osób.
Ludzka psychika to bardziej złożona sprawa niż „haha, debilka, pewnie chciała fejm z sesji zdjęciowych”. Zupełnie nie dziwi też to, że dopiero po dwóch latach posklejała się na tyle, by o tym mówić.
Niestety, ale byłem świadkiem podobnej relacji i dopiero wyprowadzka do innego miasta pomogła.
Czekam aż ktoś napisze że to jej wina bo go prowokowała
https://www.last.fm/user/blazfm
ezio_wrocław pisze: to nie świadczy o wielkości zespołu, że z nożem na gardle dostają nagle kopa motywacyjnego
Co za smiec. Jebac.
Moze jakis post na fp slizgawki o tym? Bo z tego co widze to na wiekszych portalach cisza.
Moze jakis post na fp slizgawki o tym? Bo z tego co widze to na wiekszych portalach cisza.
No fajnie jakby ta akcja zakończyła jego śmieszną karierę
- zemsta1kadluba
Może ktoś dać krótkie streszczenie pondro
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka
mołpy są kozackie
Jose głosem rozsądku
- sugarhill_notausgang
Przecież jakiś debil już napisał na pierwszej stronie tematu:
Co do tego łaka kartkiego tom am nadzieję, że wyląduje w pierdlu i dadzą mu tam poznac co to jest porzadna męska miłość od tyłu.
- KillerCroc
Ja pierdolę, przecież ten typ to żenada, nagrywa jeden kawałek przez całą swoją karierę a teraz taka akcja.
Może nie podchodzę do tego racjonlanie bo w moim kręgu była akcja z tym że facet napierdalał swoją laskę i też nikt o tym nie wiedział przez w chuj długo czasu bo nikt o takich rzeczach nie mówi właśnie z tego powodu że ta laska od Kartkyego się otworzyła przed wszystkim i jedyne co to większość widzi w tym przeliczenie bilansu zysków i start albo sposób na złapanie kolejnych followersów na instagramie. Laski się boją przyznać właśnie przez takie wnioski, zresztą psychika i pewnie samoocena również mocno podupada w takich okolicznościach i ludzie nie myślą trzeźwo.
Są sytuacje gdzie kobiety są maltretowane (a już nie mówię o gorszych rzeczach) przez długi czas przez konkubenta i sprawa wychodzi po kilku latach z powodu strachu przed tym co pomyśli rodzina, bliscy, dzieci etc.
Zresztą popatrzcie na to w jaki sposób ten typ opisuje tę sprawę, jakich zwrotów używa, jak odpowiada ludziom...
Może nie podchodzę do tego racjonlanie bo w moim kręgu była akcja z tym że facet napierdalał swoją laskę i też nikt o tym nie wiedział przez w chuj długo czasu bo nikt o takich rzeczach nie mówi właśnie z tego powodu że ta laska od Kartkyego się otworzyła przed wszystkim i jedyne co to większość widzi w tym przeliczenie bilansu zysków i start albo sposób na złapanie kolejnych followersów na instagramie. Laski się boją przyznać właśnie przez takie wnioski, zresztą psychika i pewnie samoocena również mocno podupada w takich okolicznościach i ludzie nie myślą trzeźwo.
Są sytuacje gdzie kobiety są maltretowane (a już nie mówię o gorszych rzeczach) przez długi czas przez konkubenta i sprawa wychodzi po kilku latach z powodu strachu przed tym co pomyśli rodzina, bliscy, dzieci etc.
Zresztą popatrzcie na to w jaki sposób ten typ opisuje tę sprawę, jakich zwrotów używa, jak odpowiada ludziom...
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
dzięki za ten post, wyjaśnia tematJose pisze: ↑11 lis 2019, 17:14 Bo go mimo wszystko kochała, bo wierzyła w zmianę, bo wierzyła, że bijący Kartky, to nie Kartky, którego kochała, bo zniszczył jej samoocenę tak, że nie wierzyła, że „mogłaby mieć faceta, jakiego chce”, bo była uzależniona od tych dobrych momentów, bo się bała.
Ludzka psychika to bardziej złożona sprawa niż „haha, debilka, pewnie chciała fejm z sesji zdjęciowych”. Zupełnie nie dziwi też to, że dopiero po dwóch latach posklejała się na tyle, by o tym mówić.
Niestety, ale byłem świadkiem podobnej relacji i dopiero wyprowadzka do innego miasta pomogła.
Racja. Poszło. Trzeba o tym jak najgłośniej trąbić.
Wszedłem na jego profil na fb, przeczytałem jakieś komenty - co za pojebany fanbase.