2rzyn pisze: ↑24 paź 2025, 14:42
Nie mogl wypuscic dissa w momencie jak tede zapowiedzial epke wypelniona sraką. Teraz jest najlepszy moment.
Przecież już nie wiem ile razy wrzucałeś głęboko zakonspirowane info prosto z odbytu Mesa, że dis już zaraz wjeżdża. To teraz wjedzie, czy będzie jak za każdym poprzednim razem?
Jaka żenada, że on to wrzuca w ogóle. Damage control po chuju, prawda jest taka, że nic nie nagrał i sam doprowadził do tego, że Tede może się samozwańczo uznać za zwycięzcę beefu, jednocześnie rapując do kotleta z Millerem na przyśpiewce.
Tak jakby dostać w pizdę i potem przekonywać wszystkich wokoło, że ten oponent twój to nawet poprawnie zadać ciosu nie potrafił i jaki to on nieskoordynowany, prawie się o sznurówki wyjebał i gdyby cię nie wziął z zaskoczenia, to na pewno byś nie poleciał na ryj z podbitym okiem etc.
Sionek pisze: ↑24 paź 2025, 14:19
Polecam kanał nadawczy Mesa. Wrzucił przed chwilą screeny jakiejś wymiany wiadomości z jakąś klakierką swoją, gdzie upaja się tym jak Tede przegrywa beef przez numer z Millerem. Odklejka totalna. Mes rozjebany, ale niby wygrywa xD To zaczyna przypominać Akwareliste, który dowodził nieistniejącymi dywizjami, które niby gniotą Aliantów.
"Hitler dowiaduje się o piosence z Millerem"
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
to wygląda jak chwalenie się w szkole, że babcia nazwała cię pięknym kawalerem, co się na pewno nie może od dziewuch opędzić. smsy od starej, siostry i szwagra. dawno takiego kurwa copium nie widziałem. XD
Sionek pisze: ↑24 paź 2025, 14:19
Polecam kanał nadawczy Mesa. Wrzucił przed chwilą screeny jakiejś wymiany wiadomości z jakąś klakierką swoją, gdzie upaja się tym jak Tede przegrywa beef przez numer z Millerem. Odklejka totalna. Mes rozjebany, ale niby wygrywa xD To zaczyna przypominać Akwareliste, który dowodził nieistniejącymi dywizjami, które niby gniotą Aliantów.
TDF z powrotu do przyszłości odpowiedział na to w Szfarnym Wrześniu
"Nie wiem kto te dragi z mesem zżera, pewnie jakaś drag queen z messengera" xD
ja to myślę, że to my nie skumaliśmy nowej formuły mesa, teraz to ten typ mes influencer a nie ten typ mes raper, to my źle lokujemy oczekiwania, to tutaj wszystko gra i mes wygrywa na insta
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
a co jak terapia jednak pomogła i Mes teraz tylko się bawi swoim starym - już wyleczonym - wizerunkiem, wszystko udaje i ma beke z tego że ludzie mają z niego bekę? rozkminka
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS