Peja
-
nobezprzesady
Re: Peja
W klasycznym ujęciu pewnie lewakiem mógłby być nazwany, czyli tak daleko od Platformy, jak tylko się da.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
masz_szluge_
erotsreppir pisze: ↑23 paź 2025, 13:50Nope; w przeszłości raczej cisnął po obu stronach i politykach w ogóle. I nie brakuje mu zarówno lewych, jak i prawych naleciałości.
peja to libek? klasa
ja też szanuję, jak artysta łapie zajawkę na ważny dla niego temat polityczny i się temu oddaje na sto procent, a nie jak 99% artystów albo wydygańce i stulone pyski nawet jak coś ich obchodzi, albo zaangażowanie społeczne pod trendy, żeby ładnie wyglądało w social media.nobezprzesady pisze: ↑23 paź 2025, 13:32 W opór szanuję, jak jakiś artysta łapie zajawkę na ważny dla niego temat polityczny i się temu oddaje na sto procent, a nie jak 99% artystów albo wydygańce i stulone pyski nawet jak coś ich obchodzi, albo zaangażowanie społeczne pod trendy, żeby ładnie wyglądało w social media.
Skurwiałe jest to podejście, że człowiek się nie powinien w nic angażować oraz kręcenie beki z ludzi mających jakieś wartości, a nie tylko chęć wygodnego i tchórzliwego żyćka, hatfu na was.
ale jak ktoś robi to z nienawiści do jakiejś grupy społecznej, to hatfu na niego

- erotsreppir
prześladuje Żyd Araba, tak jak Hana Solo Jabba
- marmolad_k2
Tak najbezpieczniejerotsreppir pisze: ↑23 paź 2025, 13:50Nope; w przeszłości raczej cisnął po obu stronach i politykach w ogóle. I nie brakuje mu zarówno lewych, jak i prawych naleciałości.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- przedszkolanek
peja to tak na oko idealny wyborca kukiza w 2015
taka pato trzecia droga
nie oceniam jak coś
taka pato trzecia droga
nie oceniam jak coś
ja trochę politycznie przestałem ogarniać Peję, jak dobrze kojarzę to on przed wyborami 2023 albo może 2019 dawał poparcie lewicy, wrzucał jakieś tam zdjęcia z jebaćpisem i inne tego typu motywy, a teraz odbił trochę w prawo, dostał propsy od Griszy Brauna, jakieś zdjęcie ze Cenckiewiczem (chociaż mam wrażenie, że Riczi nie ogarnął za bardzo kto to, a tym bardziej nie zna poglądów Cenckiewicza nt. Izraela)
poglądy polityczne peji są następujące - jebać polityków bo przez nich bida w kraju, tylko kradnom huje a poczciwe chłopaki to na bezrobociu albo na czarno muszo robić bo uczciwej roboty to w tym kraju nie ma
to jest debil ogólnie, nie ma co rozkminiać
to jest debil ogólnie, nie ma co rozkminiać
złap książkę, złap reset
free smly
free smly