1. Down (feat. Joi)
2. Talk to Me
3. Legend Has It
4. Call Ticketron
5. Hey Kids (Bumaye) [feat. Danny Brown]
6. Stay Gold
7. Don't Get Captured
8. Thieves! (Screamed the Ghost) [feat. Tunde Adebimpe]
9. 2100 (feat. BOOTS)
10. Panther Like a Panther (Miracle Mix) [feat. Trina]
11. Everybody Stay Calm
12. Oh Mama
13. Thursday in the Danger Room (feat. Kamasi Washington)
14. A Report to the Shareholders / Kill Your Masters
Props za podbicie, dojebany materiał. W ogóle wszystkie 4 płyty od RTJ (a może i pięć licząc R.A.P.) trzymają poziom co jest kosmiczną sztuką a taki run mieli ATCQ, GangStarr i... ktoś jeszcze?
Fajny materiał, kilka kawałków wciąż nie schodzi z rotacji, przede wszystkim wspomniane "Panther..." i "Kill your masters" (zawsze na playliście do sportu).
Dla mnie RTJ3 = RTJ > RTJ2 > RTJ4.
Gdyby tak przyjechali w marcu z Wu-Tangiem do Polski na wzór US trasy, to byłby kozak w chuj.
ja na początku się jakoś mocno nie jarałem 3, możliwe że byłem już wtedy trochę zmęczony tym duetem
kilka miesięcy temu odświeżałem sobie te materiały i po czasie możliwe że jest to nawet moja ulubiona część, ewentualnie minimalnie przegrywa z 2
mógłby się El-P ogarnąć i puścić jakieś solo bo Killer Mike'a średnio mi się chce słuchać w 2025
Moja ulubiona część to dwojeczka, bez dwóch zdań. Definicja chemii mc / producent i spójności materiału. Ale tak jak napisałem, każda część z czterech trzyma poziom. Do czwórki najdłużej nie mogłem się przekonać ale siadło, wracam do jakiś czas.