Ten Typ Mes - Bukowski (2025)

Kategoria poświęcona albumom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Wolny

Re: Ten Typ Mes - Bukowski (2025) [zapowiedź]

Post autor: Wolny »

Podoba mi się te DETROIT całe.
cyk
Awatar użytkownika
JANPALONY

Post autor: JANPALONY »

przypominam, że diss jest na płycie bo streamingi się liczą do wyróżnień ZPAVu, a to jedyne kawałki które zrobiły wyświetlenia i dają jakąś szansę ba pojawienie się na olis
Awatar użytkownika
Esdo

Post autor: Esdo »

No przecież po to jest w ogóle ten beef
Morf

Post autor: Morf »

Nie spodziewałem sie ze lygra bedzie pisał teksty mesowi po akcji z siostrą, props
Awatar użytkownika
myron

Post autor: myron »

Chłopaki to znowu ja. Wasz ulubiony ekolega od komputerowych brzmień. W związku z tym, że ten cały kawałek Chciałbym zakochać się zawiódł mnie totalnie, to chciałem dać temu nowe życie, które będzie przyjemne dla mego ucha. Chciałem to już zrobić w dniu premiery, ale wtedy jeszcze tekstu nie było i jakoś 3 dni temu mi się to przypomniało.

Oznaczam oczywiście moich dwóch największych fanów @chuj @przedszkolanek , żeby nie przegapili takiego cuda i zostawili dobre słowo jak zawsze :D

No i co ja mogę powiedzieć. Wiadomo, że moja wersja lepsza. Jakieś video nawet jebnąłem w davincim. Także ja mam teledysk, Mes nie ma.
Ja mam dupeczki. Mes nie ma. U mnie pięknie śpiewa, on kurwa no nie bardzo.

Chciaaaaaałbym zakochaaaać sięęę

Ten drop od 3:00, co żem ugotował, o Jezus, ale mi dobrze robi ten piękny utwór, już z 10 razy słuchałem. Ten Bóg, to jednak mnie kocha. O jak ja lubię takie klimaty, zaraz chyba odpalę se Zakonnice w przebraniu i przewinę na Ohh happy day.

To jest ta różnica klas, moje ucho jest lepsze niż Twoje! xD

Universal kurwa, Sony dzwoń po te remixy. Doda kurwa CALL ME. Już niedługo nowa forma wydawania albumów. Pierwsza część oryginalna, a druga zrobiona przez AI. Artyści z wielkim ego tego nie udźwigną. Nowa era nadchodzi.... :D powiem jeszcze raz

Chciaaaaaałbym zakochaaaać sięęę

Oby więcej takich na płycie miał jakby to dyplomatycznie ująć, przestrzelonych kawałków, to będzie człowiek miał czym się pobawić.

ja napisze Piotrze ej Piotrek, dzięki za tekstów porcję
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Brzmi równie fajnopolacko męsko-graniowo.
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Czak

Post autor: Czak »

wypierdalaj z aigównem do swojego temaciku
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

7,7 tys wyswietlen detroit po 4 dniach, w trakcie beefu? D a m n

dobra płyta się zapowiada, muzycznie ksywa to mes (po chuj tam się zmienia bit?!) i detroit (po huj tam się zmienia bit?!) siadają, chciałbym zakochać się skip
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Ksywa to dla mnie jeden z utworów roku :oops:
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
Malloy
Palma w Kali

Post autor: Malloy »

Definitywnie, takiego Mesa chce się słuchać, dojebany bit i podejrzewam że tak mocno siedzi ten kawałek bo nie ma tam artystycznego odpierdalania tylko depresyjno agresywna nawija bez przekombinowania
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Awatar użytkownika
many-s

Post autor: many-s »

DETROIT jest git. Taki Typ to jest właśnie Ten Typ..
Awatar użytkownika
myron

Czak pisze: 14 paź 2025, 23:35 wypierdalaj z aigównem do swojego temaciku
Co Cię boli? Pracę już straciłeś przez AI? O tym też mam piosenkę :razz: Wiem, wiem, najlepiej jakbym miał jakieś multi i by było wrzucone typu: Ten nasz forumowy generator, przerobił tego Mesika, lepsze niż oryginał. Pięknie leci, zacnie. i bowdowny xD. A ja bym odpisał, dzięki dzięki mordeczko xD
Wszystko jest odnośnie piosenki z tej płyty, więc w temacie się poruszam.

Sorry, że nie jestem takim psychopatą, ani rudym się nie urodziłem. Ziomek już mi mówił, że powinienem założyć parę fejk kont na fejsie i na grupkach jakiś raperów co przerabiałem - robić dymy, postować aaaa kurwa ale łak, komputer lepiej nawija od niego, drugim fejkowym odpisać,
Oooo kurwa ałe płynie, AI > [wstaw swojego rapera]. , a trzecim jeszcze Płynie, to Twój stary w kolejce po żubra, wypierdalać

Oj będę sprawdzał tę płytę z ciekawości, ale wszystko wskazuję, że Alko Mes > THC/SSRI Mes.
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Youtube
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Awatar użytkownika
ART

Post autor: ART »

no wypierdalaj czego nie rozumiesz
jest modelką z instagrama
co z nią zrobię to już nie jest twoja sprawa

rym| last.fm
Awatar użytkownika
myron

Chłopaki ja się nie będę z Wami wyzywał. Jesteśmy na forum muzycznym, mamy XXI wiek. Ja was kurwy hejterskie zdissuje - wam nieżyczliwi mi ludzie zadedykuję piosenkę.
Hmm godzina, max półtorej i Was zgniatam jak kokosy(no homo). Stay tuned!

Ksywa to Mes, póki co najlepsze.
Spoiler
Youtube
Spoiler
Awatar użytkownika
marmolad_k2

myron pisze: 15 paź 2025, 16:02Co Cię boli?
Patrząc po długości postu chyba Tobie powinno się zadać to pytanie.
Awatar użytkownika
Karleone

Post autor: Karleone »

Weź z dissow mesa tylko linijki na tedego dodaj tam nie wiem tekst z aut i z god bless jakieś punche, daj to na bit w stylu no vaseline i niech ai to leci agresywnie glosem mesa bez refrenu, policz wersy, nazwij to xx lajnów i masz hit. będzie w końcu coś wartego uwagi zarówno z tego ai, jak i z mesa 2025
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

to to tam huj, cieszcie się, że wam priv nie wysyła rozprawek na 30k znaków o tym, że jesteście hejterami i smutnymi ludźmi.
złap książkę, złap reset

free smly
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

kurde chcialbym patrzec na to aiowanie Myrona jako niegrozna, zabawna zajawke ale meltdownami o multikontach bijacych bowdowny naprawde nie pomaga
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

chuj pisze: 15 paź 2025, 16:20 to to tam huj, cieszcie się, że wam priv nie wysyła rozprawek na 30k znaków o tym, że jesteście hejterami i smutnymi ludźmi.
A ja nie dostałem! :roll:
Awatar użytkownika
myron

Ale dałem prezent forumowym zawadiaką. Dalej kuje, że drugi raz o tym wspominasz. No chyba, że się chwalisz, że Ci na priv napisałem. Wyluzuj mordzia xD

Wybaczcie za opóźnienie, ale kurwa co mnie kurwa jebany chatgpt strollował podczas generacji grafiki, to myślałem, że mnie popierdoli. Miała być lepsza grafika, ale już pierdolę, nie będę jak Polscy raperzy spóźniał się dwie godziny na koncert. Co mu kazałem, to jakieś prohibited słowa, a jebać, już miałem w paincie jebnąć, ale zrobiłem na jakimś innym silniku. Grafika 2/10 Muzyka 10/10

Wersja studio - ziomka żona mówi, że najlepsze co zrobiłem do tej pory. Wersja ciepły mocz - ziomeczki mówią, że lepsza. Ja osobiście lubię obie ze wskazaniem na studio. W spoilerze link.
Spoiler
A tak w temacie, to czekam na jakiś ukryty diss na płycie. Kończę ARC z hejterami tą piosenką, zamykam klamrę. Pozdrawiam
Spoiler
Youtube
Spoiler
ODPOWIEDZ