Modowy offtopic
Moderator: wrubel
Re: Modowy offtopic
jak komentujacy pisze to jest dokładnie jak @Burak napisał tylko na odwrót,
tzn typ się napocił nad outfitem a wg komentujacych wyglada jakby poszedl po pizze do zabki o 21
tzn typ się napocił nad outfitem a wg komentujacych wyglada jakby poszedl po pizze do zabki o 21
ktoś ma kodzik hazel21?
Szukam kamizelki puchowej zapinanej na zatrzaski, ktoś coś kojarzy?
- zemsta1camzata
tak, zatrudnij się w firmie odbierającej śmieci
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
nie wiem czy kubek termiczny to jest to czego szukasz, ale w tej kategorii od lat i niezmiennie polecam Contigo West Loop
Te z decathlonu wydaja sie spoko, kupilem nawet jakis 3 miechy temu ale jeszcze nie wyprobowalem
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Sa jakies podobne sklepy do phenotype.pl gdzies w internecie z podobnymi ciuchami w spoko jakosci? Bardzo podoba mi sie stylistyka niektorych ubran u nich i szukam innych podobnych ale nie wiem jak i gdzie szukac :/
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Dziekuje slicznie obadam sobie
Dodano po 15 godzinach 16 minutach 49 sekundach:
oczywiscie jestem otwarty na inne propozycje rowniez!
Dodano po 15 godzinach 16 minutach 49 sekundach:
oczywiscie jestem otwarty na inne propozycje rowniez!
z cyklu sentymentalnego, pamiętacie ten model plecaka?
#swaggerhypeclub
Spoiler

najak, dumnie mi sluzyl w liceum, teraz uzywa go moja mama
Ja ogólnie kocham markę Jansport. Jak w gimnazjum kupowałem nowy plecak, to wujas wręcz błagał mnie żebym nie brał jakiegoś Nike/Adidas (co wydawało mi się oczywistością), tylko wziął plecak tej firmy co jej nawet nie znam, a całość okrasił dodatkowo historiami brzmiącymi na mocno podkoloryzowane typu że kiedyś przejechał mu po jego Jansporcie pociąg, zjadł go pies albo godzilla i oczywiście zero śladów
Dałem się przekonać, kupiłem i kurwa nie zgadniecie
Dałem się przekonać, kupiłem i kurwa nie zgadniecie
Spoiler
mam go do dzisiaj w prawie idealnym stanie, a przeżył gimnazjum, liceum, pakowanie się na wszystkie melanże i wycieczki, co prawda teraz robi za rezerwowy
Spoiler
bo kupiłem se drugiego Jansporta
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
widzisz, a ja kupiłem wtedy plecak z adasia i się rozjebał po roku
moj stary tez mial jansporta ze dwadziescia lat lekko, pewnie gdzies jeszcze lezy
Może ktoś planuje zakupy na Nike/Adidas to mam karty upominkowe, przykładową wartość 100 pln oddam za 80 pln, zawsze to dodatkowe 20% zniżki. Mam 800 pln.
wszedłem w posiadanie takiego sweterka, którego nie będę nosił, jako że to Dior(nie wiem czy fejur, na pewno leżał w szafie ~30 lat), to pewnie ma jakąś spoko cenę na vinted.
ktoś się orientuje czy to jest wart jakieś większe pieniądze, w sensie nie siedzę tak w ciuszkach, a Dior to chyba całkiem high-endowa sprawa

ktoś się orientuje czy to jest wart jakieś większe pieniądze, w sensie nie siedzę tak w ciuszkach, a Dior to chyba całkiem high-endowa sprawa
Spoiler

Większe to wątpię ale z 300-500 zł max to pewnie tak.
Dodano po 1 minucie 48 sekundach:
Chociaż może nawet mniej, tu masz podobny za 50 USD: https://upwet.buildcan.click/index.php? ... _id=479651
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji