Metin2
Moderator: con shonery
Re: Metin2
ja pamiętam czasy ventrillo, a poźniej teamspeaka jak byłem tu i tu moderatorem u fubu, jeszcze GMem balmorki chciał żebym został, ale ja olałem temat, nie zapomne jeszcze jak isamu z 1k subów wtedy i nitro wchodzili na vt i pytali fubu co mają zrobić i jakie filmiki nagrywać, żeby więcej obserwujących zdobyć, albo jak się tyrałem z nitro ehh to były czasy.
z tego co pamiętam, to isamu też miał swój prywatny serwer, a z racji, że fubu był dużo bardziej popularny no to więcej osób grało na balmorce i chyba małysz "ziomek" fubu z feniksa zaczął kręcić filmy oczerniające fubu i z tego co wiem był on przekupiony przez właśnie isamu żeby takie filmiki nagrywać, wyszła drama zaczęli się kłócić między sobą, isamu zaczął nagrywać filmy nie tylko z metina zdobywał coraz większą popularność, a fubu poszedł do lamusa
troszke sie spoznilem ale jestem, malysz dzieciaczek (ktorym zostal do teraz) zaczal obwiniac fubona o wyjebanie na hajs, ostatecznie wyszlo na to ze to malysz ciął w chuja i niezbyt sie angazowal w balmorke. W tzw. miedzy czasie, ravia i balmorka zaczely sie ddosowac jako ze byly to najglosniejsze wtedy serwery medium/hard, a ze kasprzyk byl wtedy napiety jak plandeka na zuku to jebal po jarku ile wlezie i go obsmarowywal w audiologach (co mnie 12 letniego niesamowicie bawilo. Potem cala swita z serwandesa (zyniak, miszczu, grl, perry itd) sie dolaczyla i poszlo.
a tu nowy film o metinie od tvgry, calkiem spoko. Myslalem ze to bedzie kalka filmu o historii metina Daniela Gabrysia.
a tu nowy film o metinie od tvgry, calkiem spoko. Myslalem ze to bedzie kalka filmu o historii metina Daniela Gabrysia.