[film] Co to ja ostatnio widziałem
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: [film] Co to ja ostatnio widziałem
Weź się odpierdol
Przecież to nawet nie ma z czym porównywać, Wieloryb to kilka poziomów wyżej.
Wieloryb to było strasznie pretensjonalne gówno.
Stolik kawowy (La mesita del comedor, 2022) - hiszpański mindfuck, ciężary, można porównać z Funny Games, taki film co to chcesz go wyłączyć w chuj i do niego nie wracać.
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
w chuj zajebisty Sean Penn, oni tam na planie go trzymali w odosobnieniu i dali inny scenariusz bo to wygląda jakby grał w jakimś innym filmie niż reszzta obsady
top najbardziej przehajpowanych filmów ostatnich lat i zdecydowanie najgorszy film od tego reżysera. cała ostatnia scena, to jest poziom seriali od cw XD
chyba noe przegapiles
wieloryb gesty fest ale na zakonczeniu wyjebalem z beki
Jedna bitka za drugom- byłem w kinie, film okej, ale nie uświadczyłem jakiejś strasznej wybitności i zajebistości o których mogą świadczyć recenzje.
Wymieniasz Di Caprio i Del Toro i ten film przechodzi bez większego echa.
Wymieniasz Di Caprio i Del Toro i ten film przechodzi bez większego echa.
yer a wizard, Harry
Jedna bitka za drugom całkiem spoko. Trochę przeciągnięte niektóre sekwencje, ale dobrze się bawiłem i parę razy zaśmiałem przy akcjach Leosia. Takie 7/10, nic specjalnego szczególnie.
- Cz4rny1337
- Moderator
bardzo przyjemny aktorsko, w ogóle się nie dłużył, pare razy też zaśmiane, czarna niezbyt piekna ale cialo top i o
ale czy to jakies top top to nie wiem - dobrze spedzony czas po prostu
ale czy to jakies top top to nie wiem - dobrze spedzony czas po prostu

Też wczoraj byłem i podobne odczucia. Ani mnie ten film nie grzał ani ziębił, nie wiem czy to była propaganda tej całej kultury woke czy raczej jej parodia. Historia niezbyt angażująca, ale może jest jakieś drugie dno, którego nie zrozumiałem, krytyka współczesnej Ameryki?
- yungXpaproch
obecność: ostatnie namaszczenie
nie oglądajcie, szkoda czasu
nie oglądajcie, szkoda czasu
Koniec końców cieszę się, że nie poszedłem do kina na Vinci 2. Nie spodziewałem się, że dostanę równie dobry film, co część pierwsza, ale scenariusz co miał położyć, to kładzie. Nawet nostalgia nie jest w stanie za bardzo przytrzymać przy ekranie, bo przez pół filmu dostajemy powrót do postaci z pierwszej części, kolejne ćwierć to zawiązanie intrygi i bum bum, a ostatni akt to takie sobie średnio angażujące zakończenie, w którym dostajemy sceny będące gorszymi kopiami tych z Vinciego. Wszystko skacze sobie od sceny do sceny i wszyscy aktorzy dobrze się bawią, tylko widz umiera z nudów, bo poza dziećmi Werbusa nowe postacie do niczego się nie nadają.
Czy Machulski od pierwszego Vinciego nakręcił coś dobrego?
Czy Machulski od pierwszego Vinciego nakręcił coś dobrego?
- zemsta1camzata
jedna bitwa po drugiej - całkiem fajne, chociaż niektóre wątki przeciągnięte i finalnie mogło się skończyć w jakieś 2h 15 min a nie prawie 3h
zamach na papieża - nie dowiózł, historia kompletnie z dupy, wyglądało to jak film vegi, a linda przez 90% filmu to wyglądał tak jakby grał za karę
zamach na papieża - nie dowiózł, historia kompletnie z dupy, wyglądało to jak film vegi, a linda przez 90% filmu to wyglądał tak jakby grał za karę
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
V/H/S Halloween: syf totalny, a nawet lubiłem niektóre segmenty z poprzednich części
Brazilian rush hour commuters
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers