No co, prawdę mówił. Kiedyś reklamowali jakieś gówno koszulki albo buty. Dzisiaj banki albo Porsche i oto chodzi. Jak komuś się podoba muzyka to niech słucha muzyki, masz praktycznie „ za darmo” na spotify i nie oglądaj obrazków czy instagramów. A jak ci się nie podoba i piszesz żeby się przyjebać to uwierz mi, szkoda życia. Jak dla mnie ktoś kto robiłby dobrą muzę mógłby nawet ziemniaki w lidlu albo płyn do mycia okien reklamować i dalej by mi to nie przeszkadzało. Niech bierze jak najlepszy pitos od korporacji.
PRO8L3M - EX UMBRA AD LIBERTATEM (2025)
-
georgefloyd
Re: PRO8L3M - EX UMBRA AD LIBERTATEM (24.10.2025)
Goście zrobili kurwę z logiki, sprzedali wartości za papierki, zaprzeczyli zasadom którym hołdowali
Fakt, ich sprawa, ale jak to wygląda?
Fakt, ich sprawa, ale jak to wygląda?
Popi.jaku
No zajebiscie, wiadomo ze o to chodzi zeby za hajs wciskać szmelc naiwnym ludziom albo ocieplać wizerunek skurwysynskiego korpo, byle pitos wpadał a resztę jebac
-
georgefloyd
Nie mierz wszystkich swoją miarą, są ludzie którzy cenią sobie autentyczność. Jeśli ziomki mówią że się nie sprzedadzą a potem się sprzedają to w oczach moich i pewnie jeszcze wielu osób to im umniejsza. Jeśli jesteś bezrefleksyjnym konsumentem to luz ale nie mów mi że mam dorosnąć bo mam jakiś pogląd na robienie z mordy cholewy
Popi.jaku
Zgoda, ale problem w tym że oni nie robią już dobrej muzy, a gówno wtórne obsrane skalkulowane, z żenującymi próbami podśpiewywaniageorgefloyd pisze: ↑04 paź 2025, 7:00 Jak dla mnie ktoś kto robiłby dobrą muzę mógłby nawet ziemniaki w lidlu albo płyn do mycia okien reklamować i dalej by mi to nie przeszkadzało. Niech bierze jak najlepszy pitos od korporacji.
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
-
georgefloyd
To wtedy patrzysz na zdanie wcześniej przed twoim cytatem i wszystko wyjaśnione.
- Rafał81000
- Pomiot_Liryczny
znowu kurwa przydługa tracklista jak przy PROXL3M z piosenkami z generatora, czemu nie mogą jak kiedyś robić dojebane projekty na 13 utworów?
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

Czy Oskar i Steez będą mieli dostęp do kont wszystkich, którzy sobie zamówią taką kartę? To by była przełomowa technologia
Btw Z tymi burner fonami czy tam starterami SIM co były chyba przy poprzedniej płycie zrobili coś ciekawego? Miały być jakieś eventy cuda na kiju chyba?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
-
bobermann3000
żenada jak można reklamować jakiś zasrany bank w 2025
normalnie, w tekstach narkotyki, telefony na słupa, szybkie życie, dziwki basen machanie kutasem, ale jak bank dobrze posmaruje to w sumie czemu nie?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE ENZO
FREE NAFAS
Jak lubię łacinę tak muszę przyznać, że dawno nie widziałem tak pretensjonalnego tytułu płyty rapowej, to tragiczne podśpiewywanie Oskara to z pewnością wielka sztuka. Dobre śpiewanie Oskara skończyło się na Widmie
Mam nadzieję że na płycie nie będzie go za dużo. Rozmiar tracklisty przywodzi na myśl Ground Zero. Byłbym mega zadowolony gdyby zbliżyli się do tego poziomu. Ostatnio odpaliłem na YT Gry losowe i takiego Oskara to mógłbym nadal słuchać
Mam nadzieję że na płycie nie będzie go za dużo. Rozmiar tracklisty przywodzi na myśl Ground Zero. Byłbym mega zadowolony gdyby zbliżyli się do tego poziomu. Ostatnio odpaliłem na YT Gry losowe i takiego Oskara to mógłbym nadal słuchać
O kurwa, raper namawia do założenia konta w Alior Banku. Tego jeszcze nie grali. Anita Lipnicka z uśmiechem reklamuje w TV.
Do spodu ...
Do spodu ...
Na pierwszy rzut oka to myslałem ze na grafice tej karty jest jakiś Belzedup czy inny Dupcyper z Egzorcysty u Walaszka xD
Swoją droga na FB to pieknie ich fani rozjechali w komentarzach.
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP
Jak się skurwić to na grubo
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike