Dołączam się do niezrozumienia tej podniety. Mes jest tak odklejony od rzeczywistości, że jakby nie instagram, to by się nawet nie dowiedział, że Tede mu cokolwiek zabrał.nobezprzesady pisze: ↑01 paź 2025, 17:57Pewnie miał wyjebane, tam nigdy nie było postawionej żadnej strony i nie była używana do niczego oprócz mailla, a zresztą podejrzewam, że skrzynki z tej domeny, co jest widoczna na fb, to nie używał i najwyżej miał ją podpiętą pod jakiegoś Gmaila (a i to wątpliwe). Generalnie bardzo overhyped ruch to jest, trochę nie rozumiem, z czego ta podnieta.wuiru pisze: ↑01 paź 2025, 17:40każdą domenę możesz sprawdzić kiedy wygasa więc to jest prosta sprawa ale każdy hosting stara się żeby ją przedłużyć i bardziej trzeba się postarać żeby ta domena ci przepadła niż przedłużenie bo to zwykła płatność szybkim przelewem więc mes to skończona pała, która nie ogarnia komputera ani nie potrafi w 4 tygodnie napisać 1 numeru
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Czyli im bardziej Mes odklejony, tym mniej mu można zrobić. A jednak czasem jakiś domofon oberwie.
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Wgl Facebook Mesa dalej pokazuje maile na tentypmes.pl
Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Wgl Facebook Mesa dalej pokazuje maile na tentypmes.pl
- JESTEM_HIPHOPEM
A JAK POD TEN EMAIL Z DOMENY SĄ PODPIĘTE JEGO SOCIAL MEDIA TO CO WTEDY? 
To byłoby skurwysyństwo wobec Mesa.
Skurwysyństwo? A to nie Mesik wrzucał cytaty z Got it Twisted Mobb Deep i sugerował, że proszę, tam wszystkie chwyty dozwolone i krew oponenta na córce, a u nas te beefy to takie mięktie i nic się nie dzieje?
Oczywiście to było zanim przeżywał, że w disie wspomniano coś o jego synu, a tak przecież nie wolno.
Nie wiem no, na początku tego beefu jeszcze było mi szkoda chłopa (wybacz, Mes), bo przypuszczalnie jakieś zaburzenia, kiepska sytuacja w życiu zawodowym i prywatnym, no ale litości, przecież on to wszystko robi sobie sam z uśmiechem samozadowolenia, a kutas karmy nie wybacza.
Oczywiście to było zanim przeżywał, że w disie wspomniano coś o jego synu, a tak przecież nie wolno.
Nie wiem no, na początku tego beefu jeszcze było mi szkoda chłopa (wybacz, Mes), bo przypuszczalnie jakieś zaburzenia, kiepska sytuacja w życiu zawodowym i prywatnym, no ale litości, przecież on to wszystko robi sobie sam z uśmiechem samozadowolenia, a kutas karmy nie wybacza.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- francocarlos
a jakby nie internet to by sie nie dowiedzial, ze tede nagral na niego kawalekgods bidness pisze: ↑01 paź 2025, 20:09 jakby nie instagram, to by się nawet nie dowiedział, że Tede mu cokolwiek zabrał
gdzies w tym temacie sie chyba przewinelo, ze mes niby sie pogodzil z tym, ze nie trafia do jakiegos szerokiego grona sluchaczy, tylko sobie tam wirtuozuje w mniejszym. ok, natomiast w takich warunkach tym bardziej zalezaloby mu na tym, by dobrze sie jego ksywa prezentowala niz zeby sprzedac powiedzmy 100 czy 200 plyt wiecej (bo mysle, ze w alternatywnej rzeczywistosci, w ktorej beefu nie ma, nie sprzeda wiele mniej, jesli w ogole)
otoz, w moim odczuciu, moc tego ruchu lezy w tym, jaka to jest skaza na jego (mesa) wizerunku, wywolanie realnej obawy, ze na olisie wyzej bedzie plyta, ktora jest na niego nagrana (abstrahujac od wartosci bezwzglednych - czy obie beda w top 20, czy top 50). no to jest po prostu taka jawna soczysta mela na jego pysk (ktora moze zobaczyc kazdy, a nie ta na wieprzu, o ktorej wspominal peja)
i to tez nie jest taki mocny ruch, ze dojebany kawalek by go nie przebil, ale mamy w tej potyczce, co mamy
Dalej czekam na pierwszy dis Mesa w tym beefie.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- Haczapurjan
Dlatego może w pocie czoła nagrywa jakieś, nomen omen, dedlajny i stąd ta cisza w eterze. W sumie beka, bo 5 października minie równo miesiąc od daty premiery "3 komór" i przez niemal miesiąc nie dostaliśmy żadnej odpowiedzi, a w międzyczasie Tede zdążyl odjebać ten numer z domeną.francocarlos pisze: ↑01 paź 2025, 20:54 i to tez nie jest taki mocny ruch, ze dojebany kawalek by go nie przebil, ale mamy w tej potyczce, co mamy
Nie wiem jak bardzo mocarny diss Mes musiałby nagrać, żeby jakkolwiek odwrócić losy tego beefu i przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. Nawet jeśli byłoby to teoretycznie możliwe, to Mes nie jest w stanie tego zrobić, choć chciałbym się mylić.
przecież beef ratuje promocję tego "dzieła" w 100%francocarlos pisze: ↑01 paź 2025, 20:54 (bo mysle, ze w alternatywnej rzeczywistosci, w ktorej beefu nie ma, nie sprzeda wiele mniej, jesli w ogole)
nic na potem
dobra dobra zara sie obsrasz ze mes wpadnie z klamka do studiaJESTEM_HIPHOPEM pisze: ↑01 paź 2025, 20:30 A JAK POD TEN EMAIL Z DOMENY SĄ PODPIĘTE JEGO SOCIAL MEDIA TO CO WTEDY?![]()
ale przejęcie kanału nadawczego byłoby zabawne

- gods bidness
Przecież to jest oczywiste, że ta płyta Tedego się lepiej sprzeda, bo jest z 10 razy bardziej popularny i to już bez różnicy czy by mu zajebał tę domenę czy nie.francocarlos pisze: ↑01 paź 2025, 20:54a jakby nie internet to by sie nie dowiedzial, ze tede nagral na niego kawalekgods bidness pisze: ↑01 paź 2025, 20:09 jakby nie instagram, to by się nawet nie dowiedział, że Tede mu cokolwiek zabrał![]()
gdzies w tym temacie sie chyba przewinelo, ze mes niby sie pogodzil z tym, ze nie trafia do jakiegos szerokiego grona sluchaczy, tylko sobie tam wirtuozuje w mniejszym. ok, natomiast w takich warunkach tym bardziej zalezaloby mu na tym, by dobrze sie jego ksywa prezentowala niz zeby sprzedac powiedzmy 100 czy 200 plyt wiecej (bo mysle, ze w alternatywnej rzeczywistosci, w ktorej beefu nie ma, nie sprzeda wiele mniej, jesli w ogole)
otoz, w moim odczuciu, moc tego ruchu lezy w tym, jaka to jest skaza na jego (mesa) wizerunku, wywolanie realnej obawy, ze na olisie wyzej bedzie plyta, ktora jest na niego nagrana (abstrahujac od wartosci bezwzglednych - czy obie beda w top 20, czy top 50). no to jest po prostu taka jawna soczysta mela na jego pysk (ktora moze zobaczyc kazdy, a nie ta na wieprzu, o ktorej wspominal peja)
i to tez nie jest taki mocny ruch, ze dojebany kawalek by go nie przebil, ale mamy w tej potyczce, co mamy![]()
To taki bardziej ruch symboliczny. Jakby mu z piwnicy ukradł stare wrotki, które Mes zapomnial że w ogóle ma.
Weź już wypierdalaj łaku. Jak katarynka nadajesz i ssiesz głęboko chuja swojego mocodawcy. Niepotrzebne nam trolle na tym forum.
tak brzmią te posty:
Kurwa szopa panowie szopa
Miałem jakąś dłuższą przerwę od słuchania Mesa, ale diabeł na ramieniu przekonał mnie, że mogę se pozwolić. Standardowy zestaw ja temat laptop papier i surfowanie po YT z odpalaniem dissów, w poszukiwaniu tego jednego idealnego pancza. Mniejsza z tym. Nie wiem kurwa co tam się stało, ale z rana mój wacek SPUCHŁ, był 4x większy niż normalnie w spoczynku, jeszcze był lewoskrętny, no normalnie mandarynka w gaciach. Jako że w trzeźwym stanie n8e byłem jakoś za bardzo się nie przejąłem myśląc, że samo przejdzie. No i tu się nie myliłem bo 2 dni później wszystko wróciło do normy. Podejrzewam, że było jakieś obtarcie, do którego dostała się ślina z kryształem i zaszła jakaś reakcja. Ale nie to jest najgorsze
Przez moje zamiłowanie do masturbacji po sluchaniu samicy psa, przez liczne otarcia, obtarcie, rany, na napletku wytworzyła się tkanka bliznowata i nabawiłem się stulejki. Także czeka mnie obrzezanie
Teraz rozumiem, czemu większość uważa Mesa za gówno najgorsze, nie znam marihuanisty czy alkusa ktory pod wpływem uszkodził se kuśke
Ale i tak do tego wrócę
przecież to już chyba od dawna jest oczywiste, że jeżeli jeszcze będzie jakiś dis, to na tej płycie nieszczęsnej i wcześniej nic nie wyjdzie
Czemu płycie 'nieszczęsnej'? Masz jakieś dowody że płyta będzie chujowa? Czy po prostu nie potrafisz odróżnić beefu od albumu i jesteś hejterem?
Nie prawda, podobno to już dziś, ale dla pewności obejrzę jeszcze najbliższy trzygodzinny live Tedego, bo może tym razem coś się stanie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Im dluzej sie czeka na diss mesa tym wieksza przyjemnosc bedzie z odsluchu, uwierz chlopaku pihuju, sieeeeeeeah.
Mes jak przypierdoli to tede znowu schowa sie za firanka w ciemnym pokoju
Mes jak przypierdoli to tede znowu schowa sie za firanka w ciemnym pokoju
Tede ma wajb gościa ktory od 30 lat kibluje w ostatniej klasie liceum, od nastu lat żadnego samorozwoju, zainteresowania z kategorii newsow pudelka. Numer z domena już dawno przeruchany, nie wiem czy można wyjść na większego boomera niż jaca w tym beefie.
50 letni Jacek zbija grabe z małolatami na dużej przerwie, a jak co to możesz przyjść do niego po szkole, zrobicie live z pacynka i pobawicie sie resorakami
50 letni Jacek zbija grabe z małolatami na dużej przerwie, a jak co to możesz przyjść do niego po szkole, zrobicie live z pacynka i pobawicie sie resorakami