[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Płyty, zapowiedzi materiałów, dyskusje na temat raperów i producentów z naszej rodzimej sceny.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Kto wygrywa beef na ten moment?

Tede
235
58%
Ten Typ Mes
59
15%
remis
3
1%
obaj przegrywają
106
26%

Liczba głosów: 403

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini

Post autor: gods bidness »

nobezprzesady pisze: 01 paź 2025, 17:57
wuiru pisze: 01 paź 2025, 17:40
dispe pisze: 01 paź 2025, 12:10 Z kronikarskiego obowiązku mogę wam zdradzić, że cynk o wygasającej domenie podklepał Tedasowi mój stary znajomy z czasów forumka WFD, pozdro Orlik
każdą domenę możesz sprawdzić kiedy wygasa więc to jest prosta sprawa ale każdy hosting stara się żeby ją przedłużyć i bardziej trzeba się postarać żeby ta domena ci przepadła niż przedłużenie bo to zwykła płatność szybkim przelewem więc mes to skończona pała, która nie ogarnia komputera ani nie potrafi w 4 tygodnie napisać 1 numeru
Pewnie miał wyjebane, tam nigdy nie było postawionej żadnej strony i nie była używana do niczego oprócz mailla, a zresztą podejrzewam, że skrzynki z tej domeny, co jest widoczna na fb, to nie używał i najwyżej miał ją podpiętą pod jakiegoś Gmaila (a i to wątpliwe). Generalnie bardzo overhyped ruch to jest, trochę nie rozumiem, z czego ta podnieta.
Dołączam się do niezrozumienia tej podniety. Mes jest tak odklejony od rzeczywistości, że jakby nie instagram, to by się nawet nie dowiedział, że Tede mu cokolwiek zabrał.
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

Czyli im bardziej Mes odklejony, tym mniej mu można zrobić. A jednak czasem jakiś domofon oberwie.

Dodano po 1 minucie 21 sekundach:
Wgl Facebook Mesa dalej pokazuje maile na tentypmes.pl
Awatar użytkownika
JESTEM_HIPHOPEM

Post autor: JESTEM_HIPHOPEM »

A JAK POD TEN EMAIL Z DOMENY SĄ PODPIĘTE JEGO SOCIAL MEDIA TO CO WTEDY? :joint:
Awatar użytkownika
moore

Post autor: moore »

To byłoby skurwysyństwo wobec Mesa.
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Skurwysyństwo? A to nie Mesik wrzucał cytaty z Got it Twisted Mobb Deep i sugerował, że proszę, tam wszystkie chwyty dozwolone i krew oponenta na córce, a u nas te beefy to takie mięktie i nic się nie dzieje?

Oczywiście to było zanim przeżywał, że w disie wspomniano coś o jego synu, a tak przecież nie wolno.

Nie wiem no, na początku tego beefu jeszcze było mi szkoda chłopa (wybacz, Mes), bo przypuszczalnie jakieś zaburzenia, kiepska sytuacja w życiu zawodowym i prywatnym, no ale litości, przecież on to wszystko robi sobie sam z uśmiechem samozadowolenia, a kutas karmy nie wybacza.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
francocarlos

Post autor: francocarlos »

gods bidness pisze: 01 paź 2025, 20:09 jakby nie instagram, to by się nawet nie dowiedział, że Tede mu cokolwiek zabrał
a jakby nie internet to by sie nie dowiedzial, ze tede nagral na niego kawalek :roll:

gdzies w tym temacie sie chyba przewinelo, ze mes niby sie pogodzil z tym, ze nie trafia do jakiegos szerokiego grona sluchaczy, tylko sobie tam wirtuozuje w mniejszym. ok, natomiast w takich warunkach tym bardziej zalezaloby mu na tym, by dobrze sie jego ksywa prezentowala niz zeby sprzedac powiedzmy 100 czy 200 plyt wiecej (bo mysle, ze w alternatywnej rzeczywistosci, w ktorej beefu nie ma, nie sprzeda wiele mniej, jesli w ogole)

otoz, w moim odczuciu, moc tego ruchu lezy w tym, jaka to jest skaza na jego (mesa) wizerunku, wywolanie realnej obawy, ze na olisie wyzej bedzie plyta, ktora jest na niego nagrana (abstrahujac od wartosci bezwzglednych - czy obie beda w top 20, czy top 50). no to jest po prostu taka jawna soczysta mela na jego pysk (ktora moze zobaczyc kazdy, a nie ta na wieprzu, o ktorej wspominal peja)

i to tez nie jest taki mocny ruch, ze dojebany kawalek by go nie przebil, ale mamy w tej potyczce, co mamy :dunno:
Awatar użytkownika
Bane

Post autor: Bane »

Dalej czekam na pierwszy dis Mesa w tym beefie.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
Awatar użytkownika
Haczapurjan

Post autor: Haczapurjan »

francocarlos pisze: 01 paź 2025, 20:54 i to tez nie jest taki mocny ruch, ze dojebany kawalek by go nie przebil, ale mamy w tej potyczce, co mamy
Dlatego może w pocie czoła nagrywa jakieś, nomen omen, dedlajny i stąd ta cisza w eterze. W sumie beka, bo 5 października minie równo miesiąc od daty premiery "3 komór" i przez niemal miesiąc nie dostaliśmy żadnej odpowiedzi, a w międzyczasie Tede zdążyl odjebać ten numer z domeną.
Nie wiem jak bardzo mocarny diss Mes musiałby nagrać, żeby jakkolwiek odwrócić losy tego beefu i przechylić szalę zwycięstwa na swoją stronę. Nawet jeśli byłoby to teoretycznie możliwe, to Mes nie jest w stanie tego zrobić, choć chciałbym się mylić.
Awatar użytkownika
kr0pka
sauna freak

Post autor: kr0pka »

francocarlos pisze: 01 paź 2025, 20:54 (bo mysle, ze w alternatywnej rzeczywistosci, w ktorej beefu nie ma, nie sprzeda wiele mniej, jesli w ogole)
przecież beef ratuje promocję tego "dzieła" w 100%
nic na potem
Awatar użytkownika
efzet

Post autor: efzet »

JESTEM_HIPHOPEM pisze: 01 paź 2025, 20:30 A JAK POD TEN EMAIL Z DOMENY SĄ PODPIĘTE JEGO SOCIAL MEDIA TO CO WTEDY? :joint:
dobra dobra zara sie obsrasz ze mes wpadnie z klamka do studia
ale przejęcie kanału nadawczego byłoby zabawne
Obrazek
Awatar użytkownika
gods bidness

Post autor: gods bidness »

francocarlos pisze: 01 paź 2025, 20:54
gods bidness pisze: 01 paź 2025, 20:09 jakby nie instagram, to by się nawet nie dowiedział, że Tede mu cokolwiek zabrał
a jakby nie internet to by sie nie dowiedzial, ze tede nagral na niego kawalek :roll:

gdzies w tym temacie sie chyba przewinelo, ze mes niby sie pogodzil z tym, ze nie trafia do jakiegos szerokiego grona sluchaczy, tylko sobie tam wirtuozuje w mniejszym. ok, natomiast w takich warunkach tym bardziej zalezaloby mu na tym, by dobrze sie jego ksywa prezentowala niz zeby sprzedac powiedzmy 100 czy 200 plyt wiecej (bo mysle, ze w alternatywnej rzeczywistosci, w ktorej beefu nie ma, nie sprzeda wiele mniej, jesli w ogole)

otoz, w moim odczuciu, moc tego ruchu lezy w tym, jaka to jest skaza na jego (mesa) wizerunku, wywolanie realnej obawy, ze na olisie wyzej bedzie plyta, ktora jest na niego nagrana (abstrahujac od wartosci bezwzglednych - czy obie beda w top 20, czy top 50). no to jest po prostu taka jawna soczysta mela na jego pysk (ktora moze zobaczyc kazdy, a nie ta na wieprzu, o ktorej wspominal peja)

i to tez nie jest taki mocny ruch, ze dojebany kawalek by go nie przebil, ale mamy w tej potyczce, co mamy :dunno:
Przecież to jest oczywiste, że ta płyta Tedego się lepiej sprzeda, bo jest z 10 razy bardziej popularny i to już bez różnicy czy by mu zajebał tę domenę czy nie. :dunno:

To taki bardziej ruch symboliczny. Jakby mu z piwnicy ukradł stare wrotki, które Mes zapomnial że w ogóle ma.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Bez kitu

Mes tournament winner
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

Weź już wypierdalaj łaku. Jak katarynka nadajesz i ssiesz głęboko chuja swojego mocodawcy. Niepotrzebne nam trolle na tym forum.
Awatar użytkownika
Jose
Brak Kultury

Post autor: Jose »

tak brzmią te posty:
Kurwa szopa panowie szopa

Miałem jakąś dłuższą przerwę od słuchania Mesa, ale diabeł na ramieniu przekonał mnie, że mogę se pozwolić. Standardowy zestaw ja temat laptop papier i surfowanie po YT z odpalaniem dissów, w poszukiwaniu tego jednego idealnego pancza. Mniejsza z tym. Nie wiem kurwa co tam się stało, ale z rana mój wacek SPUCHŁ, był 4x większy niż normalnie w spoczynku, jeszcze był lewoskrętny, no normalnie mandarynka w gaciach. Jako że w trzeźwym stanie n8e byłem jakoś za bardzo się nie przejąłem myśląc, że samo przejdzie. No i tu się nie myliłem bo 2 dni później wszystko wróciło do normy. Podejrzewam, że było jakieś obtarcie, do którego dostała się ślina z kryształem i zaszła jakaś reakcja. Ale nie to jest najgorsze

Przez moje zamiłowanie do masturbacji po sluchaniu samicy psa, przez liczne otarcia, obtarcie, rany, na napletku wytworzyła się tkanka bliznowata i nabawiłem się stulejki. Także czeka mnie obrzezanie

Teraz rozumiem, czemu większość uważa Mesa za gówno najgorsze, nie znam marihuanisty czy alkusa ktory pod wpływem uszkodził se kuśke

Ale i tak do tego wrócę
2rzyn pisze: 20 sty 2024, 9:32 Dlaczego Tede Królem Jest
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

przecież to już chyba od dawna jest oczywiste, że jeżeli jeszcze będzie jakiś dis, to na tej płycie nieszczęsnej i wcześniej nic nie wyjdzie
Awatar użytkownika
Milahovic

Post autor: Milahovic »

Czemu płycie 'nieszczęsnej'? Masz jakieś dowody że płyta będzie chujowa? Czy po prostu nie potrafisz odróżnić beefu od albumu i jesteś hejterem?
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Lowrider pisze: 01 paź 2025, 22:31 wcześniej nic nie wyjdzie
Nie prawda, podobno to już dziś, ale dla pewności obejrzę jeszcze najbliższy trzygodzinny live Tedego, bo może tym razem coś się stanie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
Lowrider
Moderator

Post autor: Lowrider »

Milahovic pisze: 01 paź 2025, 22:32 Czemu płycie 'nieszczęsnej'? Masz jakieś dowody że płyta będzie chujowa? Czy po prostu nie potrafisz odróżnić beefu od albumu i jesteś hejterem?
tak
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

Im dluzej sie czeka na diss mesa tym wieksza przyjemnosc bedzie z odsluchu, uwierz chlopaku pihuju, sieeeeeeeah.

Mes jak przypierdoli to tede znowu schowa sie za firanka w ciemnym pokoju
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
ether

Post autor: ether »

Tede ma wajb gościa ktory od 30 lat kibluje w ostatniej klasie liceum, od nastu lat żadnego samorozwoju, zainteresowania z kategorii newsow pudelka. Numer z domena już dawno przeruchany, nie wiem czy można wyjść na większego boomera niż jaca w tym beefie.
50 letni Jacek zbija grabe z małolatami na dużej przerwie, a jak co to możesz przyjść do niego po szkole, zrobicie live z pacynka i pobawicie sie resorakami
ODPOWIEDZ