[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
dissy winiego raz przesłuchałem i doceniam tekstowo, ale nie chce mi się do tego wracać a do 64 lajny czy dwóch ostatnich części 3 komor mi się chce wrócić czasem, nie mówić już o numerach piotera
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- gods bidness
To ja całkiem szczerz przyznam, że najwięcej razy przesłuchałem diss Winiego i w sumie to już jedyny kawałek z tego beefu, do którego se czasem wrócę. Potem Suka oczywiście. Potem długo nic i samica psa. Potem nic.
-
VerminatorX
Ja też najczęściej wracam do 64 lajen. Tracki Mesa może i technicznie lepsze, ale Tam jest półtorej pancza, no i Tedego nie wstyd puścić osobie trzeciej.
Mesa też nie wstyd, jak jesteś gotów wytłumaczyć osobie trzeciej cały lore i czemu to są dobre numery

Spoiler

FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- Haczapurjan
No ja podtrzymuję, że to JEDYNY w miarę przyzwoity diss, jaki nagrał Tede w tym beefie. "Drimlajny" powiedzmy bym gdzieś dał na drugim miejscu (jeśli chodzi o dissy Tedego), ale i tak duża przepaść między nimi.
-
bobsonbejbi
Same here. Chociaż do trackow piotera dopiero teraz w miarę chętniej wracam, glownie ze względu na słyszalnego skilla, a ten doceniłem dopiero z czasem bo początkowo miałem potężne wtf słuchając. liczyłem na jakies miesko w tekscie, a slyszalem glownie liryczny onanizm, szczególnie w samicy psa. Tak podejrzewam przynajmniej ze stąd te wtf, sam tego do końca nie kumam (chyba bym musiał terapeuty spytać).
A do trzech komor dla drimlajnow chętnie wracam, dodatkowo refren do 69 mi akurat początkowo mocno sie wkręcił (dobra, wiem ze mes od zawsze bardziej umie w melodie, nie bijcie), przy calej tej prostocie jakoś szybko mi sie w tym przypadku to przyswoilo.
Czy na 500 stronie temat zostanie zamknięty?
Na 500 stronie użytkownik @JESTEM_HIPHOPEM zrobi świece
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
88 Lajen zajebiste imo, chociaż trochę za mało punchy, chociaż są śmieszne na końcu o tym że Wini wygląda jak żul i jak ci kurwa nie wstyd tak do kamery się pokazywać czy coś takiego xD i zajebisty mroczny bit i flow tam dobre ma JacaHaczapurjan pisze: ↑28 wrz 2025, 19:03No ja podtrzymuję, że to JEDYNY w miarę przyzwoity diss, jaki nagrał Tede w tym beefie. "Drimlajny" powiedzmy bym gdzieś dał na drugim miejscu (jeśli chodzi o dissy Tedego), ale i tak duża przepaść między nimi.
IMO:
Najlepszy diss to 64 LAJNY
Najlepszy kawałek to Samica psa
Najlepszy diss to 64 LAJNY
Najlepszy kawałek to Samica psa
te 88 lajent mimo, że nawinięte i poskładane jak na tedego to nawet w miare to ten cały diss wydaje mi sie arcychujowy przez te takie żałosne tłumaczenia przez cały kawałek
- Haczapurjan
No „88 lajen” to tłumaczonko nauczycielowi do tablicy jak to już zostało wielokrotnie napisane. Nawet jak odbija zarzuty, to bez pazura, nie przypierdoli żadnym panczem, tylko konfesjonał szczeciński jest grany
No i chuj, zajebiście bangla, a jak kończy się tłumaczyć i zaczyna obrażać grubasa to fajnie go ciśnie
Tymczasem Mes wstawia znowu Lil Rycha na insta, sharenting coraz bliżej. Jednocześnie na ślizgawce temat zbliża się do 500 stron, a nawet Szmidt ma to w chuju
Tymczasem Mes wstawia znowu Lil Rycha na insta, sharenting coraz bliżej. Jednocześnie na ślizgawce temat zbliża się do 500 stron, a nawet Szmidt ma to w chuju
- Haczapurjan
No bit i nawijka jest niezła, ale jako diss jest chujowy, bo ciężko to dissem nazywać
- marmolad_k2
Tylko pierwszy numer Winiego i pierwszy Tedego można nazwać dissem.
uważanie ze mes dostaje punkty w beefie za melodyczny dis, to jak propsowanie ze radiowek za wyrafinowa formę muzyki bo dobrze się słucha
przecież tu trolle tak sądzą, nawet przesłuchałem sobie przed chwilą tej samicy psa i poza tym że jest to nawinięte wybitnie to ten tekst to dla beki można posłuchać i połowa co najmniej wersów to nawet nie jest na tedego xd i w sumie nawet tak można usprawiedliwić te chujowe kawałki tedzika, bo tam za bardzo to nie ma nawet na odpowiadać
- Haczapurjan
No jest konsensus, że jest to po prostu dojebany kawałek. Na dobry diss Mesa wciąż czekanko.
jeszcze 50 minut muzycznego tygodnia, spokojnie zaraz się rozkręci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ