Prawdziwy Raper Boomer
Re: Prawdziwy Raper Boomer
Sobieski się absolutnie wypalił i zaszufladkował w tej samej szablonowej tematyce od chyba już ponad 7 lat. Na jego miejscu bym albo zakończył karierę albo spróbował czegoś nowego. Wyraźnie widać że nagrywanie nie sprawia mu kompletnie przyjemności. Widać też że jego stara widownia przestała się tym interesować i pozostali z nim tylko ultra hardcorowi fani Wiedźmina, i to raczej z tych którzy nie mają wysokich wymagań odnośnie samego rapu. ¯\_(ツ)_/¯ Dla nich ważne jest żeby były nawiązania do serii i żeby się rymowało. xD
Siara i Rysiu to nie tyle boomerzy co przykłady spierdolonego procesu terapii ale jak im pomaga to najważniejsze ( i setny raz wracamy do teorii że im artyście gorzej tym nam lepiej).
Jacula to przykład tego kto któryś uz opisał - dziadzia który chce być śmieszno młodzieżowy i to jest boomerstwo
Jacula to przykład tego kto któryś uz opisał - dziadzia który chce być śmieszno młodzieżowy i to jest boomerstwo
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
@BoomskiBoomer
Sobota to Boomer też
-
BoomskiBoomer
-
masz_szluge_
keke oczywiscie
- gods bidness
OSTR
Dodano po 2 minutach 27 sekundach:
Nie muszę się odmładzać, mam swój świat, to mój teren
Dla jakiegoś dzieciojebcy pewnie jestem boomerem
Ale z tymi dzieciojebcami to bardziej o jutuberach boxdelach i innych z Pandory afery czy jak jej tam.
Dodano po 2 minutach 27 sekundach:
Pih na ostatniej płycie rapuje nawet:
Nie muszę się odmładzać, mam swój świat, to mój teren
Dla jakiegoś dzieciojebcy pewnie jestem boomerem
Ale z tymi dzieciojebcami to bardziej o jutuberach boxdelach i innych z Pandory afery czy jak jej tam.