[gatunek] Skateboarding games

Dyskusje na temat ulubionych gier użytkowników. Planszówki? Playstation czy Xbox?

Moderator: con shonery

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: [gatunek] Skateboarding games

Post autor: oldschool »

To nie ma prawa działać na klawiaturze biorąc pod uwagę sposób sterowania polegający na robieniu określonych ruchów prawą gałką by wykonać dany trick.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
yungXpaproch

Post autor: yungXpaproch »

palce by se można było połamać na klawie i myszce
ja lubię bardzo to skejtowe sterowanie, o wiele lepsze i bardziej imersyjne od chociażby thps
pzdr z farcikiem
obczaj se muzyczke synku :joint:
https://www.youtube.com/@yung_paproch
Awatar użytkownika
checollada

Post autor: checollada »

15 minut login queue, to normalne w tej grze czy o co chodzi, chce porobić kickflipy halo :bag:
Awatar użytkownika
cloud
chmura

Post autor: cloud »

miałem ochotę zagrać - 20 minut queue, cóż :lol:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
horrypaz
Brak Kultury

Post autor: horrypaz »

no pojebana akcja, wczoraj 20 min, dzis rano to samo, teraz chcialem i znowu, a ja pierdole ja musze jezdzic ludzie zlitujcie sie

serwery masakra. polaczylem sie z ziomkiem i teleportowalem do niego to lagi jak skurwynsyn, wyszlem z tego gowna i sam trickowalem bo sie nie da tak zyc

Dodano po 2 minutach 33 sekundach:
checollada pisze: 21 wrz 2025, 20:02 15 minut login queue, to normalne w tej grze czy o co chodzi, chce porobić kickflipy halo :bag:
ja dopiero od wczoraj wieczur takie klopoty i uprzykrzanie zycia

nawet jakies chujowe lobby offline z miniparkiem by zrobili to nie kurwa ekranik ze mam czekac
Awatar użytkownika
cloud
chmura

udało się zalogować, challenge pro mnie pokonał chyba po 20 podejściach i sobie odpuściłem na dzisiaj :rotfl:
lygrys pisze: 22 sty 2024, 9:47 Wszystkim fanom zimy życzę by zamarzli na śmierć.
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Mnie się powoli zaczyna nudzić gierka, ale fajnie, że jest f2p to będę sobie raz na jakiś czas odpalał jak mnie najdzie ochota.
Awatar użytkownika
cloud
chmura

szkoda, że te skrzynki pomarańczowe mają takie chujowe itemy (te elementy garderoby :what: ), bo nawet nie ma większego sensu robić te wyzwania, które momentami są niewybaczalne
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

No brakuje w tej grze jakiegoś progresu póki co moim zdaniem.
Rymekk

Post autor: Rymekk »

Na desce to umiałem tylko kulawe olie i raz zrobiłem fartem kickflipa czy coś, ale do gier z serii THPS jedna miłość. Demko THPS2 na mapce w Marsylii i Rage Against the Machine to pierwsze zajebiste wspomnienie. 2 i 3 najlepsze, 4 ok, ale już zbyt przebajerowana, a potem to nie wiem, bo nie grałem zbyt. W Skate też nic.
Ale pamiętam jeszcze jakąś wersję THPS na XBOX360 z wielką elektroniczną deską ekstra, na której się stało na dywanie i to był kontroler, dziwny wynalazek.
I kolegę miałem, który był praworęczny, ale myszką operował lewą ręką, przez co jak grał w Tonyego na klawiaturze to trzymał ręce na krzyż, lewa dłoń na numerycznej tricki siekał, a prawą reszta :lol:
I z gierek o desce to ciepło wspominam jakieś 10-15 lat na androida gierka True Skate bodajże, jak nie lubię grać na touchscreen, to tam bardzo fajnie sie śmigało, trochę jak na fingerboardzie.
ODPOWIEDZ