[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
fajne fanfiki piszecie sfrustrowani chłopcy, wiadomo baba to tylko od ruchania jest
anyway, Mes chyba jest tak zdesperowany, że pucuje katarzynie babis, żeby trochę quasi-lewicowego słuchacza zgarnąć na swoją stronę i może kilka płyt więcej sprzedać
anyway, Mes chyba jest tak zdesperowany, że pucuje katarzynie babis, żeby trochę quasi-lewicowego słuchacza zgarnąć na swoją stronę i może kilka płyt więcej sprzedać

- Haczapurjan
- gods bidness
-
bobsonbejbi
To jest cos złego, ze nie kojarzę typiary i nie miałem pojęcia o jej istnieniu póki nie wkroczyła w uniwersum mesa?
wręcz przeciwnie
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
czy bylo juz rozwiniecie po pierwszym disie mesa bo nie chce mi sie szukac przez 500 stron
Na razie to widzę tak 1 runda Tede 2 pkt - Mes 1 pkt ( dałbym zero ale rzeczywiście suka dobry refren)
Druga runda na odwrót Tede 1 pkt - Mes 2 samica psa jak dla mnie dotychczas najlepszy diss w beefie
Trzecia runda Tede 0.25 pkt - Mes na razie 0. Męczący ten trzeci diss Tedego, ciężko się słucha. Mesowi dodatkowo odbieram 0.5 pkt za żółwie tempo. To jest beef to ma żyć i oddychać, tu się ma dziać a nie nagrywanie piosenki raz na 3 tygodnie. Jak się nie umie w beefy to się nie zaczyna. Na razie głos na Tedego ale furtka otwarta, taka jest moja prawda rapu
Druga runda na odwrót Tede 1 pkt - Mes 2 samica psa jak dla mnie dotychczas najlepszy diss w beefie
Trzecia runda Tede 0.25 pkt - Mes na razie 0. Męczący ten trzeci diss Tedego, ciężko się słucha. Mesowi dodatkowo odbieram 0.5 pkt za żółwie tempo. To jest beef to ma żyć i oddychać, tu się ma dziać a nie nagrywanie piosenki raz na 3 tygodnie. Jak się nie umie w beefy to się nie zaczyna. Na razie głos na Tedego ale furtka otwarta, taka jest moja prawda rapu
gdzie jest rap ktory kiedys gral tak mocno ze trzymales kumpla zeby nie chcial wpasc w policje
- Haczapurjan
Ogólnie jak Mes w tym tygodniu nie wypuści dissu, to może wykurwiać tbh, bo co to za playground w ogóle
jebany uroboros
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Chodzi o to, że Mes wielokrotnie — a pierwszy raz chyba u Wdowy w wywiadzie — gadał, że przyjaźń damsko-męska nie istnieje. Więc nic dziwnego, że ludzie rozkminiają, czy Jebaka z Wyględowa nie próbuje czegoś z nią działać. Może być też tak, jak mówisz, że nowych słuchaczy szuka, ale jeśli tak nisko upadł że musi się do Babis pucować, to już tylko można mu współczuć.
- Oportunistycznyebaka
Oj ale piękny sampling zapodał 
Spoiler
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Samplowanie Britney Spears ostatnio nie kończyło się dobrze dla beefujących.
Brzmi to umiarkowanie bojowo
- JESTEM_HIPHOPEM
#POPCORN
Ale kocie ruchy
Może ktoś zawołac na 500 stronę lub jak ten obszczyspodzien wyjdzie spod liści i coś wrzucić <wiadomo co będzie szybciej>
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
-
BigBonus777
Ja to bym sobie zobaczył ich na jakimś Fame MMA. Tedas kondycja od zapierdalania na bicyklu, a Mes od melanżowania. Kwestia tylko czy tytanowa płyta we łbie może służyć jako tarcza i rozkruszyć lekko podstarzałe nadgarstki.
Ciągnie się ten beef i ciągnie, samo wrzucanie odpowiedzi po tygodniach imho skreśla Mesa z jakiejkolwiek szansy na mówienie o jego zwycięstwie. Widać, że próbował złapać jakiś "viral" "catchy" refrenem jak Kendrick tylko zapomniał, że nie ma takiej siły przebicia i sajkofanów jak K-Dot + trochę ploteczek o dziwnych upodobaniach Drejka było już w sieci. Śpiewanie, że suka to Jacek może by przeszło w 2010 na fali hejtu cebularzy od penera, którzy sobie wmówili, że raperzy muszą być biedni jak oni i prawilni ( Ps nie byli)
Truskawką na torcie jest dla mnie gang Olsena z 1 dissu Mesa i słynny cios w domofon. Ziom sam siebie wyjaśnił.
Ciągnie się ten beef i ciągnie, samo wrzucanie odpowiedzi po tygodniach imho skreśla Mesa z jakiejkolwiek szansy na mówienie o jego zwycięstwie. Widać, że próbował złapać jakiś "viral" "catchy" refrenem jak Kendrick tylko zapomniał, że nie ma takiej siły przebicia i sajkofanów jak K-Dot + trochę ploteczek o dziwnych upodobaniach Drejka było już w sieci. Śpiewanie, że suka to Jacek może by przeszło w 2010 na fali hejtu cebularzy od penera, którzy sobie wmówili, że raperzy muszą być biedni jak oni i prawilni ( Ps nie byli)
Truskawką na torcie jest dla mnie gang Olsena z 1 dissu Mesa i słynny cios w domofon. Ziom sam siebie wyjaśnił.