Do niespełnionych gróźb z innych dissów, np. Pei, to i tak mu daleko.Bane pisze: ↑23 wrz 2025, 12:10 Właśnie, ciekawe, czy zapowiadana debiutancka walka dojdzie do skutku, czy okaże się takim samym pierdoleniem bez pokrycia, jak wersy o wyśmiewaniu Pjusa i podawaniu miękkiej łapki. Albo, żeby być uczciwym, jak wypowiedzi o niebieskiej karcie i grożeniu Pjusowi śmiercią.
[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
- gods bidness
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Bardzo możliwe, ale nie tyle nie pamiętam, co w tamtych latach nie byłem w stanie przesłuchać większości disów Pei.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- gods bidness
Tede dostał takiego PTSD, że do dzisiaj się boi ich wysłuchać.
Dodano po 48 sekundach:
Talkin' 'bout "I'ma call up Trick Trick"
Man, you sound like a bitch, bitch
Man up and handle your shit
Dodano po 48 sekundach:
To jak Eminem MGKa straszył trick trickiem, dlatego wolę diss MGK:Haczapurjan pisze: ↑23 wrz 2025, 14:23 Straszył ich wpierdolem z cudzych rąk, bo sam był zbyt strachliwy na to.
Talkin' 'bout "I'ma call up Trick Trick"
Man, you sound like a bitch, bitch
Man up and handle your shit
Debiutancka walka is coming
Mes zaczal robic diss latem, skonczy jesienią
- the badman
- Artysta
Żaden diss z tego beefu nie dorasta do pięt jakiemukolwiek z Tede - Peja, czy nawet Filipek - Bedoes czy Śliwa - Białas. No Mes jest popsutym raperem ( chyba top 3 na moim last fm) a Tede się nie starał nawet
dokladnie Tedzik Mesa chrup jak pikla lub chlup do kibla. Robi z nim co chce i nie dziwie sie, ze jedzie na 30% bo w sumie po co ma się wysilać. Luzny sport, a nie powazne zawody.
Powiedział że nagra to nagra nie trzeba mu co pół roku przypominać
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- Haczapurjan
IMO diss wyjdzie w czwartek, w momencie kiedy Tede będzie robił tego pedalskiego live’a z PrzykurwStachem
- JESTEM_HIPHOPEM
AKURAT WTEDY DZWONIŁ DO MNIE USZOL, KTÓRY CHYBA DO DZISIAJ MA KOSĘ Z RYSIEM I SIĘ PYTAŁ CZY ZAŁATWIĆ TEMAT "FARMAZONIARSKIEGO WYCHECHŁAŃCA" #REALTALKOportunistycznyebaka pisze: ↑23 wrz 2025, 14:04„kolegów, którzy znają Ryśka kolegów, którzy znają Ryśka i się pytali czy już jechać” przy beefie z poznaniakiem
-
bobsonbejbi
Mes wypusci w trakcie/po lajwie, wypuści przed/w trakcie koncertu jubileuszowego VHS. Po co sobie to robić, po co te nadzieje. Ja mam wrazenie ze większość raperow pod względem jakiejs kreatywności (tutaj mam na mysli akurat kreatywnosc w prowadzeniu jakiejs dyskusji/konfliktu/riposty) jest daleko za przeciętnym użytkownikiem forumka i nie przychodza im na mysl nawet takie proste zabiegi. tylko rymować umią trochę lepiej i mieli wystarczająco odwagi zeby sie tym pochwalić publicznie.Haczapurjan pisze: ↑23 wrz 2025, 16:53 IMO diss wyjdzie w czwartek, w momencie kiedy Tede będzie robił tego pedalskiego live’a z PrzykurwStachem
- Haczapurjan
Miałoby to sens. W czwartek upłynęłoby 20 dni od momentu premiery "3 Komór", więc raptem o jeden dzień szybciej wyszedłby (ewentualny) diss niż wyszła "Suka" jako odpowiedź na "64 Lajny".
Mes na pewno ma świadomość tych lajwów i jakby Jaca dostawał SPAM na czacie, że Mes wydał diss/sprawdź diss, to Wieprzu by miał nietęgą minę. O ile oczywiście Mes by nagrał coś przynajmniej o szczebelek wyżej niż "Samica psa".
Ja bym na jego miejscu tak uczynił, ale co zrobi ekscentryczny landlord - Bóg jeden raczy wiedzieć.
No zgoda, jest to trochę wishful thinking z mojej strony, ale byłby to dobry timing.bobsonbejbi pisze: ↑23 wrz 2025, 17:17 Mes wypusci w trakcie/po lajwie, wypuści przed/w trakcie koncertu jubileuszowego VHS. Po co sobie to robić, po co te nadzieje. Ja mam wrazenie ze większość raperow pod względem jakiejs kreatywności (tutaj mam na mysli akurat kreatywnosc w prowadzeniu jakiejs dyskusji/konfliktu/riposty) jest daleko za przeciętnym użytkownikiem forumka i nie przychodza im na mysl nawet takie proste zabiegi. tylko rymować umią trochę lepiej i mieli wystarczająco odwagi zeby sie tym pochwalić publicznie.
Ech dzieciaki a wy dalej rozkminiacie jakieś szachy 5D rzekome dwóch nieudaczników którym nie staje. A może jutro pierdolnie kometa w ziemię i to będzie znak dla Mesa żeby jednak puszczać dissa i oślepić blask komety. A może jutro Mes będzie miał objawienie Matki Boskiej i puści diss. Byłoby to niesamowite.
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
- Haczapurjan
No i przyszedł maruda party pooper kciukowy
my żyjemy tym ha i pe ha o pe
suce do łańcucha przyczepimy kaaaamieeń
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Chciałbym zobaczyć minę flaka jak wleci diss podczas live: Tak widzę, piszecie że Mes wypuścił diss, nie chce mi się tego słuchać. Jak będzie 10 000 łapek w górę to za tydzień sobie wydrukuję i przeanalizujemy wspólnie.
Oczywiście nie wleci pewnie wtedy, dobrze jak w ogóle kiedyś będzie xD
Oczywiście nie wleci pewnie wtedy, dobrze jak w ogóle kiedyś będzie xD
Ostatnio zmieniony 23 wrz 2025, 17:37 przez kertoip_, łącznie zmieniany 1 raz.
to forum zmierzam ku końcowi
- Haczapurjan
No dokładnie o to chodzi. I przez resztę lajwa byłby udawany dystansik i spierdolony humor
Ech, zakładać, że Mes ma to jakoś super przemyślane 8 tur do przodu...
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu