[beef] Eripe - Bedoes
- przedszkolanek
Re: [beef] Eripe - Bedoes
co to kurwa za młodzieżowa urzędnicza w ogóle i co tam robi bedoes? 
- Bunnymen77
absurdalne 
serio minęło trochę czasu i nadal nie rozumiem, jak on z piachem w zębach po fizycznym wpierdolu mógł myśleć że to właśnie mu naprężyło trampoline do mainstreamu / kariery / jakiegokolwiek zmonetyzowania kariery
nie że każę się komuś tłumaczyć ale to moim zdaniem nigdy nie mogło się udać
-
PapcioWujus
Nie jestem słuchaczem Bedoesa, tak w tym beefie zjadł i wysrał chłopca od panczy, Eripe powinien z powrotem wpełzać pod kamień z którego wylazł i nie pokazywać się przez kilka lat.
- oKulTywowany
Ciekawi mnie jak odnalazłby się w beefie Słoń
This page is no longer available.
nie siedzę w głowie ripa, całe szczęście, ale myślę, że to taki typ typa, który followup do pizdy pod okiem ensona miał w głowie już w trakcie upadania po precyzyjnym strzale od potężnego obelixa
w sensie, na pewno rip by wolał, aby bedoes w końcu po latach podgryzania go*, wykrzyczał jego ksywkę na koncercie, że np robi na nią kloca bo nie jest z 2115 i wtedy real shit, reakcja łańcuchowa, łoo przegioł dzwoń po chłopakuw, mordercze pancze, ale mimo wszystko zakładam, że krakowski żul jako raper bitewny (xd) był zadowolony z finalizacji beefu dla samej idei. zresztą, jego fani wciąż chyba żyją w przeświadczeniu, że wygrał, a cios z partyzanta (xd) był odmieniany przez wszystkie przypadki na socialach. także takie to rondlarskie teorie, wyobrażenia o honorze i prawdziwym hiphopie
*nie wiem czy tak rzeczywiście było, nigdy nie śledziłem tych jego wysrywów - ani muzy, ani strzałów na fejsie patokalipsy
na mnie Stonka
na ziomalu kaf-tan
na ziomalu kaf-tan
- Haczapurjan
Nie śledziłem aż tak mocno tego beefu, ale prawda jest taka, że Rip od lat fisiował takiego prawdziwego, trueschoolowego, bezkompromisowego purystę hip-hopowego, który razem z Patokalipsą jebie tych różnych ogórków i od lat był bully dla Bedoesa
Po latach pewnie Gruby dalej to w sobie nosił i zgasił prawilniaka jednym strzałem. Potem sobie podali rękę, ale prawilniak nie mógł zdzierżyć, że chłystek, którego jebał, gdy tamten miał z 16-17 lat, posłał go na glebę i to musiało mu wjechać strasznie na ego, dlatego w końcu postanowił coś nagrać. No i tu dostał po raz drugi wpierdol, a na bicie z „Co cię boli?” też brzmiał jak wydyganiec, bo okazało się, że chłopaczek przez niego bezkarnie cwelony przez lata - got his number i mieszka mu we łbie bezczynszowo.
Wizerunkowa katastrofa dla krakowskiej prawilnej rapowej przewózki.
Po latach pewnie Gruby dalej to w sobie nosił i zgasił prawilniaka jednym strzałem. Potem sobie podali rękę, ale prawilniak nie mógł zdzierżyć, że chłystek, którego jebał, gdy tamten miał z 16-17 lat, posłał go na glebę i to musiało mu wjechać strasznie na ego, dlatego w końcu postanowił coś nagrać. No i tu dostał po raz drugi wpierdol, a na bicie z „Co cię boli?” też brzmiał jak wydyganiec, bo okazało się, że chłopaczek przez niego bezkarnie cwelony przez lata - got his number i mieszka mu we łbie bezczynszowo.
Wizerunkowa katastrofa dla krakowskiej prawilnej rapowej przewózki.
https://glamrap.pl/bedoes-chcial-zagrac ... aCIHxmdryg
Tak czułem że z czasem argumenty Eripe będą tylko zyskiwać na wadze
Zboczeniec Bedoes chciał się obnażać nago przed dziećmi jprdl xd
Tak czułem że z czasem argumenty Eripe będą tylko zyskiwać na wadze
Zboczeniec Bedoes chciał się obnażać nago przed dziećmi jprdl xd
jak koncert był 18+ to nie widzę problemu
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Ehe na pewno małoletni fani nie zobaczyliby nagrań na tiktoku
Przypominam że gość nawinął w dissie na Eripe że u niego "na koncertach zawsze klasa" xD
Przypominam że gość nawinął w dissie na Eripe że u niego "na koncertach zawsze klasa" xD
Oczywiście Bedoes wyszedłby nago na koncercie i normalnie dzieciaki by zaczęły nago chodzić kopiując go.
Coś cię mniej było @Sivestro ostatnio, mocną bombę na powrót szykowałeś widzę.
Coś cię mniej było @Sivestro ostatnio, mocną bombę na powrót szykowałeś widzę.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
numery eripe można słuchać mając jeszcze mniej lat i jakoś nikt nie robi problemu, a jest ryzyko że ktoś z jego powodu zostanie rondlarzem
jak koncert był 18+ to już nie jest wina bedoesa że ktoś obejrzy nagranie
jak koncert był 18+ to już nie jest wina bedoesa że ktoś obejrzy nagranie
Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
Jeśli nie bujasz głową, jak małolat wylewa swoje serce zwały tłuszczu na scenę, to chuj z tym!
Stupid poor people, stupid poor people
I've got more money than you
They can't even afford food!
I've got more money than you
They can't even afford food!
Eripe swego czasu zablokował swój fanpage na fb dla ludzi mających mniej niż 18 lat, jest to jakiś statement.
A weźcie też spierdalajcie z tym słowem rondlarz bo przeruchaliscie je kompletnie
Dodano po 53 sekundach:
Nie mowie o kopiowaniu, sam pomysł obnażenia się dla mnie to jest chora akcja wiedząc ilu dzieciaków go słucha.
- przedszkolanek
ty młody, a to znasz? xd

Dodano po 1 minucie 33 sekundach:
btw, ty czytałeś, co zalinkowałeś?

a po chuj, lepiej po nagłówkach dla sensacji 
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- gods bidness
"Oni chcieli żeby była kontrowersja"
Co za pedalstwo, ja pierdole. Kontrowersje się robi mimochodem jak Popek, a nie się chce, żeby ktoś zrobił, żeby była, bo to się fajnie kurwa sprzeda. Typowa qebocwelowska korpomentalność.
Co za pedalstwo, ja pierdole. Kontrowersje się robi mimochodem jak Popek, a nie się chce, żeby ktoś zrobił, żeby była, bo to się fajnie kurwa sprzeda. Typowa qebocwelowska korpomentalność.
Czytałem, Bedo chciał ale baba powiedziała że nie i się zgodził. Sam pomysł mnie mierzi still
Dodano po 34 sekundach:
Dodano po 34 sekundach:
Jeśli to jedyna wersja i wyblurowana to spokoprzedszkolanek pisze: ↑28 wrz 2025, 16:43 ty młody, a to znasz? xd
Dramat że chlop fiutka chciał pokazać, co na to dzieci, a widziałeś okładkę zespołu john lennon idola nastolatek w 1970 roku?