Eldo - Eternia (2003)
Re: Eldo - Eternia (2003)
nigdy na to nie zwracałem uwagi, ale eldo zajebiście płynie po tym przerywanym bicie Webbera
moja ulubiona płyta eldo i jedyna oprócz opowieści o tym co tu dzieje się do której od czasu do czasu wracam
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
czemu raperzy przechodzili na islam? włodi to samo, ciekawe czy dziś nadal trzymają sie tej wiary
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- marmolad_k2
no bo nation of islam wmówili głupim murzynom, że to jest prawdziwa droga dla czarnej rasy. a że włodi z eldem chcieli być jak murzyni z wu tang clanu to też se przeszli, bo to jest bardziej hiphopowe.
no i huj mu w dupe alibabie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Byku jak nie było ślizgawki tylko rodzina wiedziała żeś debil
debil to cię miękkim hujem płodził, buziaki
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- jadeztematem
Props.
Czarni czarnym zgotowali ten los, a CIA tylko podklepało z uśmiechem bankiera. Ale że jakiś białas na to poszedł to wstyd.
- marmolad_k2
A Numer Raz chciał być jak Malcolm X.
- jadeztematem
jak Mugabe
Pierdolenie, czym jest w ogóle to całe szumne PRZEJŚCIE NA ISLAM? Żadnego papierka nie podpisywał, po prostu pewnego dnia powiedzial sobie a chuj, od teraz jak ktos zapyta to jestem islamistą, w każdej chwili może to sobie zmienić na coś innego bo to nic nie kosztuje, a może akurat w tej chwili jest hindusem a jutro znowu muzułmaninem? Tego nie wiemy, a wkurwianie się na to ma tyle sensu co denerwowanie się że 15-latek ogłosił że zostaje pankiem bo widział typów z fajnymi irokezami na starych filmach. W kontekście ludzi typu eldo czy wlodi nic to nie znaczy
Co ciekawe T-Pain, z tego co opowiadał, choć wychował się w rodzinie muzułmańskiej, takich naśladowców Malcolma X'a właśnie, sam tej religii nie łyknął i jest areligijny.
- jadeztematem
Hm, odbijanie od poglądów rodziców. Nie znałem
oglądałem jakiś wywiad z malikiem w którym mówił, że od małolata znał się z eldem z meczetu własnie.
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Zesraliście się o ten islam cweldo, a sprawa jest bardziej poważna, bo na tej płycie są cztery zajebiste beaty i wszystkie zmarnowane. A przejście na islam? To prosta sprawa. Wystarczy wypowiedzieć przed Imamem formułkę "nie ma Boga, prócz Allaha, a 4-HO-MET jest jego prorokiem". Ale jak się okaże, że skłamałeś, to łeb ci utną. I tej kurwie Cweldo powinni, nawet jeżeli nie skłamał.
I'm enslaving women from Ukraine,
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
they don't understand english
but they understand pain,
it's the language of anguish
A eldo , wlodi i im podobni nie przeszli na islam tylko w swojej bani? Bez papierkow, imamow, kozojebcy w koloratce czy tam arafacie itd?