[beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
Re: [beef] Tede - Ten Typ Mes / Wini
jak dla mnie na notes2 stracił swoja charyzme, wtedy se wjechał z takim promomixem który nie był jakims wybitnym kawałkiem ale sie słuchało elegancko wkurwionego tedego
-
WesolyJozek
Chodzi o zuzycie gardła cymbale xD nic dziwnego, że Mes ma głos w duzo lepszym stanie, skoro uzywa go tylko do zamawiania narkotyków i dziewczyn z roksy
Dodano po 6 minutach 40 sekundach:
Chuja wiesz o psyche, chuja wiesz o żarciu2rzyn pisze: ↑10 wrz 2025, 18:59Co ty gadasz w ogole, przeciez Mes w tym beefie jest jak ronaldinho w prajmie a Tede jak krychowiak po udarze.
I poprze mnie Artur, i poprze mnie Karciu
Przeczytaj jakąś książkę, uwagę miej podzielną
Zanim się znowu doprowadzisz do histerii
Masz nieprzepracowane tylko... trzy dekady?
Idź na sesje, to wstyd jest żaden
Masz nieprzepracowane tylko – co, co, co?
Ty robisz muzykę, a czy jej czasem słuchasz?
Czegokolwiek? Rapu? Biggie, Tupac, Miler z Boysów?
Jacku, jak się czujesz? Millerowi to ja mogę zerwać kapsel chujem
Ja bym się wstydził takich tekstów jakbym freestyle'ował najebany, a co dopiero nagrać coś takiego mając 40 lat i wrzucić do internetu.
Juz pomijam ze jest 2025 i zarzucanie komus ze sie "rozjebał na psach" to jakis totalny psychiatryk, niech Mes jeszcze nagra fita z RS77 xD
Tede od wielu lat srednio/słabo rapuje, ale przynajmniej nie jest chory psychicznie, w przeciwienstwie do mesa i tych 10-15 slizgawkowych sajkofanow
Zmień nick na spięty Józek, będzie lepiej meczować. I koło chuja mi lata ile jak i po co zużywa gardło, chujowo charczy na bicie i jest asłuchalny. Cymbale brzmiący.
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
- francocarlos
Mes oszczędzał głos na plenery latem i sale w lutym
I nie daje wcale dupy, choćby grał za talerz zupy
#zobaczilepanczykurwo
#zobaczilepanczykurwo
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
ty smiales sie z chorego psychicznie mesa, zjebie
ty smiales sie z chorego gardla tedego, zjebie
ty smiales sie z chorego gardla tedego, zjebie
i to jego najwieksza wadaWesolyJozek pisze: ↑10 wrz 2025, 22:41 Tede od wielu lat srednio/słabo rapuje, ale przynajmniej nie jest chory psychicznie
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
- Haczapurjan
Kurwa Jacek trochę alkoposting ale nie potrafię ci wybaczyć tego jak chujowe dissy nagrałeś
Bojowy raper kurwa a uruchamia się tylko jak ktoś mu przewija Liroya albo Numera zraza
Idź w chuj
Bojowy raper kurwa a uruchamia się tylko jak ktoś mu przewija Liroya albo Numera zraza
Idź w chuj
2 cymbały których nikt nie słucha się poklóciły elo 
Straight Jimi Hendrixin'
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
I don't like rappers, I don't like producers
I fuck wit drug dealers and drug abusers
I DARE NIGGAZ TO SAY MY NAME
Tylko tacy się dissują, bo ci których ktoś słucha kalkulują
Zobacz
Ile
Panczy
Kurwo
Jak
Bogini
Śiwa
Jestem
Zobacz
Ile
Panczy
Kurwo
Jak
Bogini
Śiwa
Jestem
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
- Haczapurjan
Jesteś Muhammadem Ali? nie, to tylko Aliexpress
Cyklisto, wkładam ci patyk w szprychę
Zaliczysz nieliche baty
Więc lamusów dupy i facjaty ciche
Dupa, silencio
Jeśli już to cytujesz, idzie zgodnie z intencją
Cyklisto, wkładam ci patyk w szprychę
Zaliczysz nieliche baty
Więc lamusów dupy i facjaty ciche
Dupa, silencio
Jeśli już to cytujesz, idzie zgodnie z intencją
Ahahah kolega wyżej wrzucił ten tekst i jak to przeczytałem na sucho to drugi raz poczulem jakie to jest chujowe i cringowe xddddd skislem w chujChuja wiesz o psyche, chuja wiesz o żarciu
I poprze mnie Artur, i poprze mnie Karciu
Przeczytaj jakąś książkę, uwagę miej podzielną
Zanim się znowu doprowadzisz do histerii
Masz nieprzepracowane tylko... trzy dekady?
Idź na sesje, to wstyd jest żaden
Masz nieprzepracowane tylko – co, co, co?
Ty robisz muzykę, a czy jej czasem słuchasz?
Czegokolwiek? Rapu? Biggie, Tupac, Miler z Boysów?
Jacku, jak się czujesz? Millerowi to ja mogę zerwać kapsel chujem
bez kitu wstyd mi byłoby to zafristajlowac a co dopiero dumny to wypuścić z poczuciem mocy
- piernikowyskoczek
Wy się śmiejecie, a dla 2rzyna i Mietka to linijki geniusza, które gotowi są sobie dziarać.
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
No straszne są te wersy. Zgadzam się z opinią, że jadący na dwóch beefach sprzed 20 lat Mes tak naprawdę nie jest żadnym bitewnym raperem, choć ewidentnie za takiego się uważa. A pocisnął jakiegoś Masseya, którym (jeśli dobrze pamiętam) nie jarał się nikt/prawie nikt i znienawidzonego przez niemal wszystkich Meza, który pomimo łatki hiphopolowca do pewnego momentu pokazał, że potrafi nawiązać równą walkę z Tym Typem, a przy okazji letkim chujem zjeść jednym wersem Numera. Obecnie Mes wrzucał storki, że aniołki Massey i Mezo słodko śpią, ale to nie było do końca tak, jak chciałby to przedstawiać.
Oburzał się jeszcze w kilku miejscach na rymy ci peron/ciperą i chrup/chlup, że jak można coś takiego chwalić. No Mesie, już pomijam, że choćby te wersy z piklami są dużo lepiej złożone, niż chcesz, żeby zauważyli słuchacze: peak masz/pikla/kibla/mi brak/Hitla/bit ma. Ładnie na podwójnych, czy na wybitnych podwójnych? Nie, ale ty oferujesz w zamian choćby nie należ grupy/talerz zupy albo jak się czujesz/kapsel chujem (a przypomnę mesowe To zaszczyt, że odpowiadam na dis z rymami "uje").
I ja bym nawet olał tę Częstochowę w rymach, może się zdarzyć każdemu, ale przecież Mesik pozuje na wielkiego artystę, arystokratę, we własnej głowie jest wirtuozem słowa, grał z wirtuozami, to bężczyzna z mlizną mikrofonu, każdy jego wers jest objawieniem dla ograniczonych muzycznie słuchaczy, którym nie zleciłby nawet zbierania chrustu.
A potem chłop wjeżdża z chuja wiesz o żarciu/poprze mnie Karciu.
#zobaczilepanczykurwo
Tede nie prowadzi w tym beefie dlatego, że jest w formie, ale dzięki temu, że jedzie po Mesie, a Mes udziale mu pomocy, jadąc po samym sobie.
Nowy numer KSYWA to MES brzmi świetnie, ma dojebany refren, ale tekstowo znowu mamy (i to u kogoś, kto rapuje 50 lat i nagrał 2137 płyt) bloku/szoku, to i owo/stoi obok, śmiem też twierdzić, że rym nie wiem/gniewem też jest "nieco" przeruchany. Zdarza ci się pisać rymy rodem z 1998 roku i jeszcze masz czelność zarzucać innym, że "robią byle jak".
Nie wiem, co stało się z tym gościem, bo w 2025 roku momentami składa wersy dużo gorzej niż w swojej zwrotce na Muzyce klasycznej Pezeta i w rozpierdolu na płycie Reda. I nie ma jak bronić tego zwrotem "ale liczy się przekaz!", bo próżno szukać tu czegokolwiek odkrywczego, niesamowitego czy imponującego. Tak, wiem, jeśli to piszę, Tede to mój idol (chuj, że od Elliminati i pomijając beef słyszałem pewnie mniej niż 5 jego kawałków), a ja dorabiam na psach.
Oburzał się jeszcze w kilku miejscach na rymy ci peron/ciperą i chrup/chlup, że jak można coś takiego chwalić. No Mesie, już pomijam, że choćby te wersy z piklami są dużo lepiej złożone, niż chcesz, żeby zauważyli słuchacze: peak masz/pikla/kibla/mi brak/Hitla/bit ma. Ładnie na podwójnych, czy na wybitnych podwójnych? Nie, ale ty oferujesz w zamian choćby nie należ grupy/talerz zupy albo jak się czujesz/kapsel chujem (a przypomnę mesowe To zaszczyt, że odpowiadam na dis z rymami "uje").
I ja bym nawet olał tę Częstochowę w rymach, może się zdarzyć każdemu, ale przecież Mesik pozuje na wielkiego artystę, arystokratę, we własnej głowie jest wirtuozem słowa, grał z wirtuozami, to bężczyzna z mlizną mikrofonu, każdy jego wers jest objawieniem dla ograniczonych muzycznie słuchaczy, którym nie zleciłby nawet zbierania chrustu.
A potem chłop wjeżdża z chuja wiesz o żarciu/poprze mnie Karciu.
#zobaczilepanczykurwo
Tede nie prowadzi w tym beefie dlatego, że jest w formie, ale dzięki temu, że jedzie po Mesie, a Mes udziale mu pomocy, jadąc po samym sobie.
Nowy numer KSYWA to MES brzmi świetnie, ma dojebany refren, ale tekstowo znowu mamy (i to u kogoś, kto rapuje 50 lat i nagrał 2137 płyt) bloku/szoku, to i owo/stoi obok, śmiem też twierdzić, że rym nie wiem/gniewem też jest "nieco" przeruchany. Zdarza ci się pisać rymy rodem z 1998 roku i jeszcze masz czelność zarzucać innym, że "robią byle jak".
Nie wiem, co stało się z tym gościem, bo w 2025 roku momentami składa wersy dużo gorzej niż w swojej zwrotce na Muzyce klasycznej Pezeta i w rozpierdolu na płycie Reda. I nie ma jak bronić tego zwrotem "ale liczy się przekaz!", bo próżno szukać tu czegokolwiek odkrywczego, niesamowitego czy imponującego. Tak, wiem, jeśli to piszę, Tede to mój idol (chuj, że od Elliminati i pomijając beef słyszałem pewnie mniej niż 5 jego kawałków), a ja dorabiam na psach.
https://www.youtube.com/@metodymc - głównie komiksowo/growo/filmowy podcast Metody Marnowania Czasu
- gods bidness
Przecież to nie są rymy na "uje", bo na uje to były czasownikowe - próbuję, hip hop reprezentuję i się edukuję. A tutaj jest owszem uje, ale zrymowane z rzeczownikiem, @chujem. Do tego podwójny jak się - kapsel, czujesz - chujem.
Tak w ogóle, to Kim jest karciu i kim jest Artur ?
- gods bidness
Faktycznie, do tej pory nikt nigdy tego nie zrobił.gods bidness pisze: ↑11 wrz 2025, 9:13 Przecież to nie są rymy na "uje", bo na uje to były czasownikowe - próbuję, hip hop reprezentuję i się edukuję. A tutaj jest owszem uje, ale zrymowane z rzeczownikiem, @chujem. Do tego podwójny jak się - kapsel, czujesz - chujem.
- gods bidness
Zrobił czy nie, nadal nie jest to rymowanie na "uje".