Rap Addix - Nie uciekniesz (2013)
Re: Rap Addix - Nie uciekniesz (2013)
sto procent prawdy, ale też tak jak Ciebie, mnie najbardziej jarała "smutna" część tej ekipy. Junes i Kidd to był pierwszy smutny rap jaki slyszałem który jednocześnie nie był pretensjonalny lub infantylny, no i to po prostu czułem
- MalkoNTENT
Klasyk, Właściwe proporcje 2 mój top track ever, piękny bit. Najlepszy Junes, mimo rap addix lp w sercu.
Nie ma słabego ogniwa w tej ekipie na płycie.
I team pierwsza okładka.
Nie ma słabego ogniwa w tej ekipie na płycie.
I team pierwsza okładka.
Malkontent to moje drugie imię odkąd dorosłem
Za dużo Junesa, za mało Laika, bity co jeden to forteca
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Bardzo dobrze mi się kojarzy ta płyta, ale trochę boję się odpalać teraz, żeby nie zepsuć sobie w jakikolwiek sposób tego feelingu, który pamiętam. Mega był to dziwny okres w moim życiu wtedy, trochę smutno i wutka często, żeby sobie zwariowane wspomnienia stworzyć i pięknie się to jakoś zgrywało z moim ówczesnym stanem emocjonalnym. No i oczywiście wspaniały koncert wrocławski. Zdążyłem nawet piąteczkę z Laikiem przybić zanim ZNIKNOŁ ZAGINOŁ NA ZAWSZE
-
tomeczek2301
Kumplowalem się kiedyś przez chwilę z typem, który miał taką manierę głosu jak Laik. Mega inteligentny chłopak (jak Laik), ale wkurwiający na dłuższą metę
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
jesteś pewny że to nie był Laik?
Dzięki za przypomnienie drugi wywiad 
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Album zniknął ze streamingu, a przynajmniej z spotify.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
-
zbiegiokolicznosci
EP,5 Junesa też
- FruitOffTheWall
Dziś RA cały dzień słuchałem. W numerze spierdoliłem to, świetnie pan laik porównał się do szmaragdu, jedna z lepszych metafor i wersów tego pana. Chuj że w tym tracku ma ciężko-strawne flow.
W jestem sam co kidd zjadł
ten materiał dalej jest zajebisty przez brudne bity peata, no i pan junes na jesień wchodzi tak jak zimne piwko w lecie.
W jestem sam co kidd zjadł
ten materiał dalej jest zajebisty przez brudne bity peata, no i pan junes na jesień wchodzi tak jak zimne piwko w lecie.
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Rownież co jakiś czas wracam.
Fajnie siedzi ta płyta przede wszystkim przez bity Pete'a, niemniej Junes i reszta skladu tez tu dowożą.
"To znowu Rap Addix" i "Spierdoliłem to" absolutne bangery, natomiast z tych solowych rzeczy Junesa to "Kiedyś 2" i "Pijane bloki" bardzo na plus.
Fajnie siedzi ta płyta przede wszystkim przez bity Pete'a, niemniej Junes i reszta skladu tez tu dowożą.
"To znowu Rap Addix" i "Spierdoliłem to" absolutne bangery, natomiast z tych solowych rzeczy Junesa to "Kiedyś 2" i "Pijane bloki" bardzo na plus.
O to to
https://soundcloud.com/redsunrisingpl TO NIE JEST HIPHOP