Sentino
Re: Sentino
wokal za cicho ale waliłbym do tego rum z colą
Muzyka do żytniej pchanej oranżadą hellena, a i żytniej szkoda. Brzydkie wszystko tu jest.
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
FUN FACT:
Kupcie kubek z lodem w Żabce + 200 ml Lubelskiej Mango i pierdolnijcie w szybkim tempie. Potem to samo z (załóżmy) Żywcem w puszcze.
Następny krok - wejdźcie do letniej dyskoteki i pierdolnijcie piwko w kufelku na 4 łyki. Potem weźcie sobie do sączenia Negroni.
A wtedy jak poleci nawet taki gówniany numer jak Senti z żelkami czy z Remikiem czy Bajorson to będziecie tańczyć na wyjebce.
Inaczej się nie da ...
Przy Kaz ft Quebo "Przez sen" to pewnie jeszcze ze dwa szoty minimum by trzeba
Kupcie kubek z lodem w Żabce + 200 ml Lubelskiej Mango i pierdolnijcie w szybkim tempie. Potem to samo z (załóżmy) Żywcem w puszcze.
Następny krok - wejdźcie do letniej dyskoteki i pierdolnijcie piwko w kufelku na 4 łyki. Potem weźcie sobie do sączenia Negroni.
A wtedy jak poleci nawet taki gówniany numer jak Senti z żelkami czy z Remikiem czy Bajorson to będziecie tańczyć na wyjebce.
Inaczej się nie da ...
Przy Kaz ft Quebo "Przez sen" to pewnie jeszcze ze dwa szoty minimum by trzeba
Miał być bengier w stylu skocznych podkładów do filmików z obcinania łbów konkurencji maczetą przez kartele, a przez to modulowanie głosu wyszło audio jak z innego rodzaju arcydzieł kinematograii południowej, tj. kręconych telefonem relacji ze spierdalających się ze zbocza ciężarówek andyjskich, z obowiązkowym "aj aj aj" cienkim głosikiem w tle, wypowiadanym przez peruwiańskiego tłuściocha
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Niech mu ktoś wyśle „Złote Piaski” może się nauczy robić dobre letniaki.
dj remo to raczej dj remiza, skurwysyn dobrego, letniego hita wysmażyć nie potrafi, już wolę krakhałsy, Midas czy Lato milion razy lepiej bujały
Atlas:
''Eh, szkoda że nic z tego nie będzie, gdyby Sentino przewiózł się chociaż w połowie swojej niemieckiej formy po polsku, to z Palucha nie byłoby co zbierać''
''Co za bezsens, Paluch w ogóle nie orientując się z kogo się nabija wielce zdziwiony i oburzony, że typ nie zostawił na nim suchej nitki w odpowiedzi, oczywiście lipa że skończyło się na fb, ale taki już chyba urok polskiego hib hobu''
Radhew:
''Sentino szacuneczek. Zajebista przewózka i autentyczna. Nie musiałem patrzeć na insta żeby to wyczuć.
Szkoda akcji z tym zjebem Paluchem, kurwa debil nawet nie wie do kogo się pruje.''
''No kurwa Groszek posłuchaj sobie kawałków i spójrz na insta. Paluch może sobie pomarzyć o takim hajsie. A uliczne życie to on zna z biedy, a nie z porachunków gangów i wszystkim co Ci się może kojarzyć z życiem gangstera - kasyna, dziwki, koks, kasa. Wystarczy zobaczyć na rolxey i non stop black labele, albo golden. Za to gówno z wodą ze starej kopalni złota płacisz jebane 200 zł za jebane 0,7l.''
''E: Dobra widzę parę stron wcześniej. Przecież Senti ładnie wyjaśnił o co chodzi. A Paluch ten skurwiel jebany jeszcze śmie pisać "trampolinę na mojej osobie" po tym jak się przyjebał
Nawet nie wie pewnie, że mógł przez tą sytuację jakby nabrała tempa zginąć, a że Bilon ziomek obojga i wie o co chodzi to pogadał na spokojnie z Sebkiem, a ten z szacunku dał se spokój. Takie są zasady. Nie wiem jak można pisać, że Senti pizda i podkulił ogon, albo lepiej, że przepraszał
''
''Chodziło mi oczywiście o najbardziej skrajny przypadek jakby Paluch zaczął coś odpierdalać grubszego i o to, że nawet nie ma pojęcia z kim zadziera oraz, że Senti jest do takich posunięć skłonny, bo ma taki lajf.
Przestańcie myśleć o nim jak o typowym raperze. Tak jak pisze i rapuje. Sentino ma wyjebane na rap, po prostu ma taką zajawkę i dokumentuje to co się dzieje wokół niego. Ostatnio pojawiła się możliwość zgarnięcia na tym hajsu i pewnie niedługo zacznie go zgarniać.''
LuckyStrike:
Przecież Sentino to jedyny autentyczny polski gangsta raper i ta cała reszta pozująca na chuj wie kogo, to przy nim grzeczni chłopcy.
Na Lirycznym Zabójstwie było sporo niedociągnięć, tyle, że ten typ robi sobie muzykę z zajawki i raczej ma wyjebane w bycie fejmowym raperem. Podobieństwa do Kobry nie słyszę w ogóle, no i ma całkiem niezłe refreny.
Obstawiam, że skończy się na tym, że Paluch podkuli ogon, tym bardziej, że z godzinę temu udostępnił info o złotej płycie, a pod postem 0 pytań odnośnie całego zamieszania, pewnie kasuje posty
Dalej mi się nie chce szukać ale ci użytkownicy powinni być tu wyśmiewani
''Eh, szkoda że nic z tego nie będzie, gdyby Sentino przewiózł się chociaż w połowie swojej niemieckiej formy po polsku, to z Palucha nie byłoby co zbierać''
''Co za bezsens, Paluch w ogóle nie orientując się z kogo się nabija wielce zdziwiony i oburzony, że typ nie zostawił na nim suchej nitki w odpowiedzi, oczywiście lipa że skończyło się na fb, ale taki już chyba urok polskiego hib hobu''
Radhew:
''Sentino szacuneczek. Zajebista przewózka i autentyczna. Nie musiałem patrzeć na insta żeby to wyczuć.
Szkoda akcji z tym zjebem Paluchem, kurwa debil nawet nie wie do kogo się pruje.''
''No kurwa Groszek posłuchaj sobie kawałków i spójrz na insta. Paluch może sobie pomarzyć o takim hajsie. A uliczne życie to on zna z biedy, a nie z porachunków gangów i wszystkim co Ci się może kojarzyć z życiem gangstera - kasyna, dziwki, koks, kasa. Wystarczy zobaczyć na rolxey i non stop black labele, albo golden. Za to gówno z wodą ze starej kopalni złota płacisz jebane 200 zł za jebane 0,7l.''
''E: Dobra widzę parę stron wcześniej. Przecież Senti ładnie wyjaśnił o co chodzi. A Paluch ten skurwiel jebany jeszcze śmie pisać "trampolinę na mojej osobie" po tym jak się przyjebał
''Chodziło mi oczywiście o najbardziej skrajny przypadek jakby Paluch zaczął coś odpierdalać grubszego i o to, że nawet nie ma pojęcia z kim zadziera oraz, że Senti jest do takich posunięć skłonny, bo ma taki lajf.
Przestańcie myśleć o nim jak o typowym raperze. Tak jak pisze i rapuje. Sentino ma wyjebane na rap, po prostu ma taką zajawkę i dokumentuje to co się dzieje wokół niego. Ostatnio pojawiła się możliwość zgarnięcia na tym hajsu i pewnie niedługo zacznie go zgarniać.''
LuckyStrike:
Przecież Sentino to jedyny autentyczny polski gangsta raper i ta cała reszta pozująca na chuj wie kogo, to przy nim grzeczni chłopcy.
Na Lirycznym Zabójstwie było sporo niedociągnięć, tyle, że ten typ robi sobie muzykę z zajawki i raczej ma wyjebane w bycie fejmowym raperem. Podobieństwa do Kobry nie słyszę w ogóle, no i ma całkiem niezłe refreny.
Obstawiam, że skończy się na tym, że Paluch podkuli ogon, tym bardziej, że z godzinę temu udostępnił info o złotej płycie, a pod postem 0 pytań odnośnie całego zamieszania, pewnie kasuje posty
Dalej mi się nie chce szukać ale ci użytkownicy powinni być tu wyśmiewani
Mój styl życia to Piątkowo
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Twój styl życia to chujowo
"Paluch nie żyje. Pierwszy raz pisze prasa
Nie znam, nie słuchałem. Hehe, haha!
Bardzo dobrze kurwa. Mniej jednego łaka
Sprzedał milion płyt? Hehe, haha!"
Nie no, dalej będziemy się wyśmiewać z ciebie i Palucha
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Właściwie to jaka jest geneza konfliktu Sentino Paluch?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
Czy skłamał?
Dodano po 1 minucie 42 sekundach:
@Burak
https://web.archive.org/web/20180206042 ... to-go-jade
https://web.archive.org/web/20180206115 ... -odpowiada
https://web.archive.org/web/20150518231 ... -przyszedl
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
W skrócie Paluch się przysrał na Facebooku jak na internet MC przystało.
Spoiler

@Burak
https://web.archive.org/web/20180206042 ... to-go-jade
https://web.archive.org/web/20180206115 ... -odpowiada
https://web.archive.org/web/20150518231 ... -przyszedl
Dodano po 1 minucie 5 sekundach:
W skrócie Paluch się przysrał na Facebooku jak na internet MC przystało.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
Paluch po tym jak Senti wydał Karla Lagerfeld wyśmiał go na fb i powiedział że kogoś tam kopiuje. To jest chyba pierwsza ever ich interakcja. Jakoś chyba 2014 rok?
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
- Vasco de Balboa
Nie wierze w ich rap, w którym Ty biurze go chronisz pedale?
fajne, wkręciło mi się
tylko blend Lato nie siedzi
tylko blend Lato nie siedzi
Paluch już w numerze Drzwi Otwarte przewidział Sentino:
Masz drzwi otwarte jak nie odbija Ci palma
Chcesz się wywyższać to wypierdalaj na Harvard
W stosunku do ludzi nie kumam pojęcia 'gwiazda'
Jeśli myślisz tak o sobie, to już jest zjebana jazda
Nie masz szacunku dla obcych, brakuje dla swoich
Kurwo, wiesz, że to wiem i wyczuwam, że się boisz