Bieganie
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Bieganie
imo dobrze zacząć spokojniej, najważniejsze, żebyś się nie zniechęcał, a na początku o to banalnie łatwo
spokojnie, krok po kroku, no i warto mieć zegarek w celu pilnowania tętna, żeby nie biegać na wariata i na siłę
spokojnie, krok po kroku, no i warto mieć zegarek w celu pilnowania tętna, żeby nie biegać na wariata i na siłę
Jakiś czas temu bawiłem się z tym planem i wszystko poszło dosyć gładko, teraz już sam sobie dobieram dystanse, tempo. Nie znosiłem biegać i aktywnościami były właśnie spacery i dużo na rowerze jeździłem.

Spoiler

Przy nadwadze typu plus 20 kg to bym kompletnie odpuścił bieganie na rzecz spacerów i np 10k kroków dziennie. Ja zgubisz balast i zbliżysz się do optymalnej wagi to wtedy można spokojnie zacząć biegać. No i zamiast zegarka warto przede wszystkim słuchać własnego organizmu i zdrowego rozsądku.
- checollada
lekko, progres na początku jest olbrzymi, czy to siłownia czy bieganie, siła/wydolność rośnie z treningu na trening, dlatego luźno rzuciłem że po miesiącu będziesz już spokojnie pół godziny biegał
tak jak koledzy piszą wyżej, nie wariuj na początku, ciesz się małymi krokami i biegaj wolniej niż ci się wydaje że powinieneś i tyle, dobrze że się ruszyłeś elo
lubicie se mini triatlon zajebac? jak biegnę na basen a potem pływam to wszystko git a jak pojadę na rowerze i wracam biegiem to ciężary jak huj dlaczego tak jest druga opcja lepiej mi odpowiada ze względów praktycznych
po cygańsku, z buta na basen, z basenu rowerem
Eee to juz skuterkiem jedziesz a nie rowerem. Dobra ja dzisiaj robie 2psowy biatlon bo zajade sb rowerkiem na basen, ale wroce rowerkiem tez (moim prawilnym trekiem a nie elektrycznym mevo)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
mamy też takie bez prądu, z których oczywiście staram się korzystać no ale i tak szanujmy się te 8 km rowerem to raczej symboliczne i tak
Drocze sie z toba ofc, kazda aktywnosc fizyczna na propsie 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ja chciałem biegać,ale mój lekarz rodzinny mi powiedział, że z taką wagą to zrobię sobie krzywdę stawom.
Nie jest dobrze panowie i panie.Mam trzy razy za dużo przekroczony kwas moczowy, stłuszczenie wątroby i trójglicerydów za dużo.
Chyba nie dane mi będzie dożyć 100
Nie jest dobrze panowie i panie.Mam trzy razy za dużo przekroczony kwas moczowy, stłuszczenie wątroby i trójglicerydów za dużo.
Chyba nie dane mi będzie dożyć 100
Dasz rade dawidzie, kto jak nie ty? Same ogarniecie nawykow zywieniowych to juz jest 70% naszego wskaznika HP wiec ogarnij to a jak kg troche spadna to jeszcze bedziesz maratony biegal
Mordziaty z ciekawości jaki wiek i waga ?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jak wątroba stluszczona to niezle turbodoladowanie browarami musi isc w tygodniu
@Megidox
96 kg ,39 lat.
Przy wzroście 175 to chyba trochę za dużo.
@fifi
Za moja stłuszczoną wątrobę odpowiada Firma Oponiarska Dębica(a dokładniej Seito).
Chociaż nie miałem przerwy, po pewnym czasie tak się wyrabiałem, że chodziłem co pół godziny na fajka.
I teraz mam co chciałem.
96 kg ,39 lat.
Przy wzroście 175 to chyba trochę za dużo.
@fifi
Za moja stłuszczoną wątrobę odpowiada Firma Oponiarska Dębica(a dokładniej Seito).
Chociaż nie miałem przerwy, po pewnym czasie tak się wyrabiałem, że chodziłem co pół godziny na fajka.
I teraz mam co chciałem.
- zemsta1camzata
a co mają papierosy do stłuszczonej wątroby? 
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
Jak fajka to i piwko, chyba kurwa proste?
w tym tygodniu 5 x 7 km pękło w końcu, do tego basen z 3x, 2x tenis, i raz wspinaczka, w niedziele jeszcze na jezioro z bojka popływać, m joga odpuszczona ze względu na kontuzje dłoni w przyszłym tygodniu chce zrobić przynajmniej 4 dni bieganie, basen, joga, 2x wspinaczka i 2x tenis a potem dorzucam boks, no kurwa lepiej jest co nie ewidentnie ox silka, boks, piłka to nie pomyłka!!